Ла Лига (сезон 2020-21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ла Лига (сезон 2020-21)
На нас Виляреал ни лягат,за вас дузпички и картончета през мач... живот ли е. 
Bernaleo написа:На нас Виляреал ни лягат,за вас дузпички и картончета през мач... живот ли е.
Ама като казах, че ви лягат и са сателит какво пишехте?
- JackPackage
- Контакти:
Мастърклас на Емери - Морено на крилото, Чукуезе нападател, в халфовата линия да бяха събрали Боби Галчев и Сърмов нямаше да са толкова зле 
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- insaneboy1
- Контакти:
Не очаквах Виляреал да са толкова зле - ефектът Емери. Истинският ни тест ще е срещу Селта и Севиля.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Тая година ми се струва, че ще има интрига до края
колкото и зле да са Реал, ние не сме по-добре така че нищо не се знае 
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
insaneboy1 написа:Не очаквах Виляреал да са толкова зле - ефектът Емери. Истинският ни тест ще е срещу Селта и Севиля. Ансу Фати май ще пори мадридски задници тоя сезон.
На колко човека във форума им пука на кой ще вкарва Фати?
Виляреал не са зле, просто са ви сателитче.
kingofpop написа:Тая година ми се струва, че ще има интрига до краяколкото и зле да са Реал, ние не сме по-добре така че нищо не се знае
Няма ли да сте шампиони през октомври?
insaneboy1 написа:...Истинският ни тест ще е срещу Селта и Севиля. Ансу Фати май ще пори мадридски задници тоя сезон.
Как да разбирам това? Селта и Севиля ли са пълни с мадридски задници или шоколадовото ви атлетче мечтае за мръсотийки с Коща и Суарес?
Udoji90 написа:Ами, аз още след победата над Леванте писах, че този сезон ще се борим за оцеляване, а ти смяташе, че и с този състав имаме шансове за ЛЕ. Към днешна дата очевидно аз съм доста по-близо до истината. Всъщност и срещу Леванте бяхме по-слабият отбор, въпреки победата.
Що тоя песимизъм
- Udoji90
- Контакти:
Защото напуснаха Гарай, Парехо, Коклен, Феран Торес и Родриго (първите трима без трансферни суми или за нищожни такива; с Парехо даже имаше едно видео, в което се разплака и каза, че изобщо не са му казали защо го махат и че е искал да завърши кариерата си при нас), а не сме взели нито един нов. На Хави Грасия от ръководството са му обещали попълнения, когато е дошъл, имало е някои почти договорени, но в последния момент ръководството е спирало трансферите и даже е трябвало да се извиняваме на някои играчи и агентите им за провалените сделки. Имаше проблеми с плащането на заплатите на футболистите, уж с продажбата на Родриго се закърпи положението, но не е ясно докога. Дължат се пари на Марселино и на не знам си още кого. Ако някой реши да си ги поиска, на теория май може да ни изхвърлят административно от Примера дори по средата на сезона. В същото време от ръководството вече казват, че ако ще взимаме нови, те ще са само свободни агенти или под наем. (Но е публична тайна, че Лим е в добри отношения с Жорже Мендеш и се предполага, че спира другите трансфери, за да уреди идването точно на представлявани от Мендеш ментета.) Грасия на едната пресконференция не скри, че се чувства излъган, и сега само чакат удобен момент да го изритат, защото не си мълчи и не е гъзолизец, както те са се надявали. Иначе човекът поне е в добри отношения с играчите, но съставът е абсолютно небоеспособен, а Грасия не е магьосник все пак. Лим и Мурти обаче имат наглостта да поставят като цел европейско участие. Леванте, Селта и Уеска ни направиха по около 20 удара във всеки от първите 3 кръга, като само през второто полувреме срещу Леванте не бяхме по-слабият отбор от тези 3 мача. (Днес срещу Сосиедад беше една идея по-добре.) Накратко имаме собственик и президент, които явно идея си нямат какво вършат или дори работят целенасочено за затриването на един отбор, който допреди малко повече от година изглеждаше повече от обещаващо. В същото време имаме много по-слаб състав от миналия сезон, включително като титуляри започват младоци, които до този сезон изобщо не бяха играли за първенството, или дори такива, които изобщо не бяха попадали в групата. С две думи, същите л**на като при Титаните в ЦСКА. Ако не по спортно-технически, то по административен път Валенсия ще е извън Примера, ако не този сезон, то в някой от следващите. Някои привърженици се надяват, че Лим е решил да опита да си избие вложеното в отбора, доколкото може, и след това да го продаде, затова сега не харчи. Това обаче са само някакви предположения. Кажи ми сега как да не бъда песимист (дори при баланс 2-1-1 от първите 4 мача)?! По принцип и на най-противните хора, които познавам, не съм си позволявал да пожелая да ги застигне нещо лошо, но на тоя сингапурски боклук Лим наистина бих искал да му се случи нещо ужасно мъчително и болезнено. 
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...