Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот TristaNNN » 28 сеп 2020 12:04

LoveAndPeace написа:
TristaNNN написа:Аз съм втрещен! Като понаваксах с мненията в подфорума на Левски, излиза, че хората, които доброволно направиха кампанията за спасението на Левски, които вложиха безброй часове личен труд, които лишиха семействата си от часове внимание, за да може всеки левскар да дарява по удобен за него начин, а и да има :!: КАК :!: да дарява, отново се оказаха най-черните хора на света! :o
Какво щяхме да правим без тази кампания и при видимата пасивност от страна на клуба? Кажете ми, моля ви, какви бяха другите възможности, освен да гледаме как ПК чупи китки, вдига рамене и не дава едничка насока за излизане от кризата, докато постоянно намеква за фалита?

Хиляди благодарности за БЕЗкористните им дела.
И след всичко което направиха БЕЗкористно , поради какви причини сте приели в Управителният съвет лицата Костадинов и Минев ?
Те споделят ли възгледите на хората от Тръста проправили пътя на даренията , че за Левски трябва да се работи със сърце и БЕЗкористно ?
Или това вече не е във възгледите и на Тръста ?

В събота имаше гласуване за нов УС на органзацията и по същата логика може да питаме защо има представители на БСП в парламента. Просто защото едни хора са гласували за тях, други са гласували за други хора, това е. Моите гласове за кандидати за членове на УС бяха други, но това е положението - вот.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 28 сеп 2020 12:07

Добра новина за Левски е да падне Тиквата и някой да прояви политическа воля и да върне утайките по занданите. Тая престъпна организация НКП трябва да се разтури :!:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 сеп 2020 12:13

И все пак, може ли някой да се абстрахира от пристрастията си към тръста или към мен самия, и да каже КАК щяхме да просъществуваме през тези месеци, ако не беше дарителската кампания подета и движена от "Синя България"? Без спонсор, без мачове, без трансфери, без бащици, с практически спрял футболен живот, но със задължения и текущи разходи, при положение, че Павел Колев всяка седмица вдигаше рамене и вещаеше най-лошото. Какви бяха другите реални и осъществими възможности по това време, при положение, че от управата на клуба само кършеха пръсти?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 сеп 2020 12:24

Eminem написа:Аууу втрещен бил.... Втрещен си, че хората не са толкова глупави и не ви се връзват на глупостите ли ?
Левскари, как не ви е срам ? Говеда! Падайте им на колене и им целувайте краката! Те са направили сайт! САЙТ! Отворили са сметки за плащане! Вие какво направихте ? Само дарявате някакви си пари.
А това че защитавате най-голямото зло за клуба, няма да го споменаваме, а ? Не е удобно.

Дори и да спасите планетата от извънземно нашествие или от метеорит, хората пак ще ви ненавиждат, защото тръста е просто една ку*ва на сз! Това е!

Никой не казва да се пада на колене и да се целуват крака. Също така и никой не обезценява всеки един левскар, който е дарил от личните си средства, но за мен лично е абсурдно хората от тръста да получават такова отношение насреща след усилията, които положиха, за да съществува Левски към днешна дата.
[offtopic]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 28 сеп 2020 12:42

Хората от Тръста ще получават такова отношение, докато приемат за ръководители лица като Минев и брата на Младежа, за които Левски е бизнес и препитание, а не кауза.
Самият Тръст от много дълго време не е онази хубава идея, с която беше основан. Изглежда ти си един от малкото, които не го проумяват.

А, за инициативите сам прецени дали не е и тяхна отговорността, като 2ия по големина собственик на ПФК Левски, да изготвят инициативи за спасението на отбора. Защото е хубаво да се пъчим, че сме собственици на Левски, ама да не даваме една стотинка като такива и да сме коректив на тези, които дават.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 28 сеп 2020 12:51

Усилията които са положили са им предплатени :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 28 сеп 2020 13:08

TristaNNN написа:
LoveAndPeace написа:
TristaNNN написа:Аз съм втрещен! Като понаваксах с мненията в подфорума на Левски, излиза, че хората, които доброволно направиха кампанията за спасението на Левски, които вложиха безброй часове личен труд, които лишиха семействата си от часове внимание, за да може всеки левскар да дарява по удобен за него начин, а и да има :!: КАК :!: да дарява, отново се оказаха най-черните хора на света! :o
Какво щяхме да правим без тази кампания и при видимата пасивност от страна на клуба? Кажете ми, моля ви, какви бяха другите възможности, освен да гледаме как ПК чупи китки, вдига рамене и не дава едничка насока за излизане от кризата, докато постоянно намеква за фалита?

Хиляди благодарности за БЕЗкористните им дела.
И след всичко което направиха БЕЗкористно , поради какви причини сте приели в Управителният съвет лицата Костадинов и Минев ?
Те споделят ли възгледите на хората от Тръста проправили пътя на даренията , че за Левски трябва да се работи със сърце и БЕЗкористно ?
Или това вече не е във възгледите и на Тръста ?

В събота имаше гласуване за нов УС на органзацията и по същата логика може да питаме защо има представители на БСП в парламента. Просто защото едни хора са гласували за тях, други са гласували за други хора, това е. Моите гласове за кандидати за членове на УС бяха други, но това е положението - вот.

Ами това е положението!
Тръста се намърда/бил е сложен като страна в "Меморандумът" , след това си избра и две от най-очернените лица за управители.......
Две добрини не заличават едно зло , така че занапред въпреки добрите дела в ползва на Левски , можете да очаквате само негативи да трупате , поне докато не се разграничите ясно и явно от "Гробокопачите".

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 сеп 2020 13:21

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=taqIAFqQ6TE&ab_channel=kerazof[/youtube]
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 сеп 2020 13:49

ПФК Левски“ и застрахователно дружество „Бул инс“ АД подписаха нов рекламен договор, с който разширяват своето сътрудничество.
От днес левскарите ще ползват 5% отстъпка от застраховка „Гражданска отговорност“ или КАСКО във всички офиси на ЗД „Бул Инс“ АД в цялата страна. За целта всеки притежател на членска карта на „ПФК Левски“ ще получи и карта на „Бул Инс“, с която ще получи право на застрахователни отстъпки. Със стартирането на кампанията за членските карти на „ПФК Левски“ на 1 октомври тази година ще бъде активирана и съвместната кампания с „Бул Инс“.
За всички левскари е важно да знаят, че 15% от стойността на всяка направена в офис на „Бул Инс“ застраховка КАСКО ще влизат в банковата сметка на Левски. 10% от стойността на всяка застраховка „Гражданска отговорност“ в „Бул Инс“ също ще подпомагат финансово любимия клуб.
Ръководството на „ПФК Левски“ поднася своята благодарност към ЗД „Бул Инс“, което е дългогодишен наш партньор, за подадената ръка в този труден момент за клуба и се надява това разширено сътрудничество да донесе ползи и за двете страни.

https://levski.bg/news/details/178004%22%22
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 сеп 2020 14:04

bilyaletdinov написа:Хората от Тръста ще получават такова отношение, докато приемат за ръководители лица като Минев и брата на Младежа, за които Левски е бизнес и препитание, а не кауза.
Самият Тръст от много дълго време не е онази хубава идея, с която беше основан. Изглежда ти си един от малкото, които не го проумяват.

А, за инициативите сам прецени дали не е и тяхна отговорността, като 2ия по големина собственик на ПФК Левски, да изготвят инициативи за спасението на отбора. Защото е хубаво да се пъчим, че сме собственици на Левски, ама да не даваме една стотинка като такива и да сме коректив на тези, които дават.

Е, какво излиза сега по тази логика? Че са си свършили "работата" с кампанията, ама в замяна на това получават обиди и хули, за същата тази добре организирана и свършена работа?
Надявам се, че не визираш Тоневци и Русевци като такива "дето дават"? :?
[offtopic]

Върни се в “Левски”