Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:КогИ си изхарчил 400 млн за защитници само (без да броим вратари и дефанзивни халфове) и Браян идва и ти вкарва 5 на твойта нива![]()
![]()
![]()
![]()
plmar написа:Добре де, в духа на добрия тон, някой да драсне кариерата на Лапорт! И защо всички го определят за топ в отбраната на Сити.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:Какво се случва с Уулвс? Не помня дали имат загуба с 0:4 в предишните си 2 сезона... Този го започват доста колебливо, заедно с Шефийлд, а не е като да не взеха някои добри играчи. Лийдс и Евертън май ще им вземат позициите в Топ 10 този сезон.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:KOPScousers написа:Какво се случва с Уулвс? Не помня дали имат загуба с 0:4 в предишните си 2 сезона... Този го започват доста колебливо, заедно с Шефийлд, а не е като да не взеха някои добри играчи. Лийдс и Евертън май ще им вземат позициите в Топ 10 този сезон.
Миналия сезон ние им вкарахме 5 на Молиню....иначе сега е ефекта Нелсон Семедо![]()
![]()
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
plmar написа:И мене ме е яд! Кви са тия поразии от Брендо и ко? Лапорт кой е, къде се е доказал....всеки продава на Пеп анонимници с 5 силни мача за 60млн.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта