Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот delqnski47 » 27 сеп 2020 16:39

honda написа:
delqnski47 написа:Последно кой на кого е повлиял и кой кого е довел, че нещо не разбрахме :lol:
Основният конфликт на ГГ с ДПС беше Петрол и от там дойде цирка с ЦСКА и уж мераците на Божков (тогава играч с ДП) да правят куркапани на ГГ.Това го знам от първа ръка. Отделно всички медии на ДП са обявили за "лоши" Костов ,ГГ и кръгът Капитал . Вестник Телеграф отварял ли си скоро. Канал 3 гледаш ли :lol:

Конфликт на ГГ с ДПС - :) наистина ме разсмя.
Това дето си го написал беше вярно до лятото на 2015 ,после ГГ се върна в лагера на ДПС.
Задай си въпроса дали прокаратурата( всеки знае Кой я командва) дали нямаше да гони ГГ до дупка заради невърнатите кредити към КТБ(ДПС).
От доста време ти зададох въпроса коя банка е основния кредитор на бизнеса на ГГ? Може да попиташ и първата ръка ;)

Канал 3 не го гледам. От това ,което знаем е на Домусчиеви.

Защото си плаща рекета.Заради това не го закачат .Смей се колкото искаш . Аз тея въпроси съм ги обсъждал с бивши собственици на ЦСКА. :roll:
А и не е нужно да имаш връзки за да ги знаеш Тея работи .Не знам къв ГА и къв Пеевски бил, но всяка медия ,като почнем от вестник Телеграф до Канал 3 делят кръговете на добри и лоши .Добрите са Пеевски ,лошите са Прокопиев ,Ганчев ,Костов и т.н.
Тонове репортажи имаше срещу Ганчев по канал 3 . Пеевската медия .За акция Захар и т.н. Добри или лоши бяха срещу Ганчев .След това го почнаха с Литекс и ЦСКА.Това след като ги изгони от Армията.Тогава те държаха някви наши права във В група ,но Ганчев ги изрита от стадиона . Имаше скандал тогава .
Последна промяна от delqnski47 на 27 сеп 2020 16:45, променено общо 2 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 27 сеп 2020 16:43

danon написа:Да, единствените които не припознаха като организация.. но спряха да съществуват и сега не знам дали бившите им членовете не са се завърнали една част в това офендърс.

Не са спрели да същетвуват. Напротив събира ме се. А единствените, които припознаха от цялата фракция са точно......3ма.
Като един от тези трима разпява сектор гг в момента.
А оправданието на васко за припознаването беше "аз без мачове не мога".
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 27 сеп 2020 16:52

CaptainBertorelli написа:Вече ти написах, не е задължително да ми вярваш имаш интернет може да напишеш ББР и виж какво ще ти излезе. Ако от 50 различни места пишат едно и също, най-вероятно е вярно.
Този червен кръг отдавна не съществува- реално е заменен от кръг ,който пак е с червен произход ,но най-известните лица на този кръг са АД и ДП ( и двамата са свързани в ДС). Приятно или не ГГ е в подчинено положение на този кръг. Тези се справиха с ЦВ и ВБ за отрицателно време , а ГГ въобще не е в категорията на погоре споменатите.
В момента този кръг контролира практически всички лостове на властта. Тук не коментирам дали ГГ е имал избор- не,не е имал . Или пада на колене и целува ръка ,или хваща самолета и кеф му за Дубай, кеф му за Белград, кеф му за Кейптаун, кеф му за Аруба.
Избра първия вариант. Съвсем случайно това съвпадна с "поемането' на ЦСКА-София.
Не е задължително да ми вярваш -всеки има право да вярва в каквото си иска.
Не искам да звучи като самохвалство но може да провериш:
Кой първи в този форум написа какво ще се случи след появата на Домусчиеви на хоризонта?- през 2010г
Кой първи в този форум написа за свързването на близки до ГЕРБ бизнесмени с Левски? - през 2009г
Кой първи написа проблемите на ГГ свързани с контрабанда със захарния му бизнес?- през 2011г
Кой първи в този форум написа катастрофата с автомобилопроизводството на ГГ?- през 2010г.
Кой първи в този форум написа ,кои са тези ,които Иво Тонев нарече "хората"?
Кой първи в този форум написа ,че Газпром ще става спонсор на Левски- не се реализира по съвсем други причини.
Кой първи писа за "поемането" на Левски от СР и ВБ?
Кой първи в този форум написа неизпълнението на договора за приватизация на ПБМФ от Домусчиеви?- през 2013 г.
Кой първи в този форум написа ,че несъществува никакъв план за строеж на нов ултрамодерен стадион от титаните?
Кой първи написа ,че няма нищо вярно в обявеното дори от "Гонг" спонсориране на ЦСКА от Ст.Ло?
Кой първи обяви за катастрофата с КТБ?- 2 седмици преди да се случи.
Всички тези неща аз съм ги написал преди да се случат- всичко си го има записано .Може да се провери. Аз не претендурам ,че познавам ВИП персони, имам кристално кълбо и гледам в него :lol:

Кой първи бил писал това и онова, са просто голи твърдения. Нормално, невъзможно е да се провери, освен, ако човек няма поне един месец за четене.
ББР е ДЪРЖАВНА банка. Не на Пеевски. Бил основен кредитополучател? Еми нормално, предвид отношенията му с ББ. С Пеевски и ДС, тотално ме изгуби. Помисли на колко години е! После пробвай пак със свободните съчинения, кой кого наследил. И продължаваш да бягаш от въпроса, кой ви издържа последните два месеца? Давай, ще си го написал пръв тук, а ако някой се усъмни след време, лично ще го потвърдя.
Между другото, Цонев не се ли самоконтузи?[/quote]

Можеш да провериш ,какво съм написал- всичко го има записано във форума и може да се провери.
Много добре знам ,че ББР е държавна. Но е под абсолютния контрол на ДП. Все пак много по-удобно е да правиш бизнес с държавни пари ,а не с лични. Мечтата на всеки бизнесмен.
Знам на колко години е ДП ,но и знам кой е дядото на ДП? :mrgreen:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 27 сеп 2020 17:03

delqnski47 написа:
honda написа:
delqnski47 написа:Последно кой на кого е повлиял и кой кого е довел, че нещо не разбрахме :lol:
Основният конфликт на ГГ с ДПС беше Петрол и от там дойде цирка с ЦСКА и уж мераците на Божков (тогава играч с ДП) да правят куркапани на ГГ.Това го знам от първа ръка. Отделно всички медии на ДП са обявили за "лоши" Костов ,ГГ и кръгът Капитал . Вестник Телеграф отварял ли си скоро. Канал 3 гледаш ли :lol:

Това дето си го написал беше вярно до лятото на 2015 ,после ГГ се върна в лагера на ДПС.
Задай си въпроса дали прокаратурата( всеки знае Кой я командва) дали нямаше да гони ГГ до дупка заради невърнатите кредити към КТБ(ДПС).
От доста време ти зададох въпроса коя банка е основния кредитор на бизнеса на ГГ? Може да попиташ и първата ръка ;)

Защото си плаща рекета.Заради това не го закачат .Смей се колкото искаш . Аз тея въпроси съм ги обсъждал с бивши собственици на ЦСКА. :roll:
А и не е нужно да имаш връзки за да ги знаеш Тея работи .Не знам къв ГА и къв Пеевски бил, но всяка медия ,като почнем от вестник Телеграф до Канал 3 делят кръговете на добри и лоши .Добрите са Пеевски ,лошите са Прокопиев ,Ганчев ,Костов и т.н.
Тонове репортажи имаше срещу Ганчев по канал 3 . Пеевската медия .За акция Захар и т.н. Добри или лоши бяха срещу Ганчев .След това го почнаха с Литекс и ЦСКА.Това след като ги изгони от Армията.Тогава те държаха някви наши права във В група ,но Ганчев ги изрита от стадиона . Имаше скандал тогава .

Ха ,добре дошъл.
Това ,което ти наричаш плащане на рекет , аз го нарекох " да падне на колене и да целува ръка".
Дадоха му бизнес ,като в замяна той прави каквото му кажат. Точно това значи да им бъде лейтенант.
В момента реалния бизнес на ГГ е от остатъци от КТБ(ДПС). Всички знаем ,как беше наричана тази банка.
За операция "Захар" - аз съм писал в настоящия форум 6 месеца преди нея :lol:
Какво се случи със захарния му бизнес?
Какво се случи с ЕЦ?
Какво се случи с автомобилопроизводството?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 сеп 2020 17:15

honda написа:
delqnski47 написа:
honda написа:

Ха ,добре дошъл.
Това ,което ти наричаш плащане на рекет , аз го нарекох " да падне на колене и да целува ръка".
Дадоха му бизнес ,като в замяна той прави каквото му кажат. Точно това значи да им бъде лейтенант.
В момента реалния бизнес на ГГ е от остатъци от КТБ(ДПС). Всички знаем ,как беше наричана тази банка.
Какво се случи с ЕЦ?

Аз съм сигурен ,че си знаел всичко преди това .Все пак ти всичко знаеш ,като изключим че не знаеше че ДП е свързан с медията ,която е направила най много репортажи срещу ГГ, но човек не може да знае всичко .И заради това идвам аз да разяснявам 8-)
На ГГ ДПС искаха да му вземат Петрол. И за тва даже пратиха Божков да му прави ташаци с ЦСКА при оздравяването. Това на Божков е било пълен цирк . Тея работи ти няма как да ги знаеш и за тва ти ги казвам..
Та малко слушай и другите от време на време. ;)
А за КТБ .Там кво да го коментирам .Сигурно е точил ГГ банката .Някой да е казал друго ? Вашият благодетел ДП сготви Цветан Василев ,ся последния се оплаква нещо ..
Последна промяна от delqnski47 на 27 сеп 2020 17:31, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 27 сеп 2020 17:31

delqnski47 написа:
honda написа:
delqnski47 написа:
honda написа:

Ха ,добре дошъл.
Какво се случи с ЕЦ?

Аз съм сигурен ,че си знаел всичко преди това .Все пак ти всичко знаеш ,като изключим че не знаеше че ДП е свързан с медията ,която е направила най много репортажи срещу ГГ, но човек не може да знае всичко .И заради това идвам аз да разяснявам 8-)
На ГГ ДПС искаха да му вземат Петрол. И за тва даже пратиха Божков да му прави ташаци с ЦСКА при оздравяването. Това на Божков е било пълен цирк . Тея работи ти няма как да ги знаеш и за тва ти ги казвам..
Та малко слушай и другите от време на време. ;)
А за КТБ .Там бат Цецо вашият благодетел го сготви до колкото виждам. Сега посегна и на другия му бивш съюзник Божков ,но Божков според мене няма да се даде толкова лесно като Цецо Василев.

Как точно и кога "Петрол" стана собственост на ГГ? ;)

След като признаваш ,че ГГ е участвал в източването на КТБ. Ти де факто признаваш ,че ГГ е част от обръчите от фирми на ДПС. Сигурен съм,че знаеш ,че една банка може д абъде източена само от "свързани лица" . Всички знаем ,че КТБ беше банката на ДПС
Последна промяна от honda на 27 сеп 2020 21:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 27 сеп 2020 18:31

Литекс-Ловеч да няма да влизат в елита!? :mrgreen:
Изображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 27 сеп 2020 19:34

miro_rz написа:Литекс-Ловеч да няма да влизат в елита!? :mrgreen:

Те вече нали играят замествайки ЦСКА, но под име ЦСКА- София? :roll:
Да не би да ги подготвят отново за припознаване, когато дълговете на Тирето станат повечко без да има някой желание да ги плаща? :o
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 27 сеп 2020 19:45

honda написа:
Mitata написа:Нашта Хонда е голям фантазьор неподправен, не може да му се отрече. Така ги навързва, капата да ти падне. Като прибавиш и засукания му, почти официализиран стил, аха още мъничко и да повярваш.
Но в изложенията му често се намират противоречия.

Днес прочетох коментара му за вчерашния мач. Еми все едно става въпрос за съвсем друг двубой. Съдията бил виновен за загубата, бил престъпник. А не вижда, че защитата на отбора е съставена от тролеи, които всеки може да подмине с лекота, че в предни позиции се разчита единствено на братята.

Съвсем случайно в този мач 3-ма играчи на Левски бяха контузени.
Като за единия съмненията са ,че контузията е много тежка. дано да е само съмнения, дано да греша ,но ако съмненията се потвърдят сезона за Р.Цонев приключи,много вероятно и цялата му футболна кариера.
Да извадя ли коментарите когато преди време когато Каранга беше контузен от Тиам,като тогава контузията беше несравнимо по-лека от тази за каквато са съмненията в момента.

Като играчите ви са получили контузии по време на мача не значи, че противниковите футболисти непременно са играли грубо конкретно срещу тях.

Левият ви защитник със сигурност се самоконтузи. Относно контузиите на Цоневи нямаше повторения, които да ни убедят, че срещу тях е играно толкова грубо, че извършителите на нарушенията е трябвало да бъдат изгонени. Футболът е конфликтен спорт, контузиите при неволни съприкосновения или леки нарушения както самоконтузиите съвсем не са редки явления.
Последна промяна от Mitata на 27 сеп 2020 20:21, променено общо 2 пъти.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 27 сеп 2020 19:57

realno написа:
miro_rz написа:Литекс-Ловеч да няма да влизат в елита!? :mrgreen:

Те вече нали играят замествайки ЦСКА, но под име ЦСКА- София? :roll:
Да не би да ги подготвят отново за припознаване, когато дълговете на Тирето станат повечко без да има някой желание да ги плаща? :o

И ние бая сме задлъжнели.Влязат ли в А група,направо да тръгват към Пловдив :mrgreen: Поне вече ситуацията е отработена :lol:
Тия в Уефа съвсем ще се объркат,като почнем и ние да твърдим,че сме Литекс,като трябва да плащаме на някой :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”