honda написа:delqnski47 написа:Последно кой на кого е повлиял и кой кого е довел, че нещо не разбрахме
Основният конфликт на ГГ с ДПС беше Петрол и от там дойде цирка с ЦСКА и уж мераците на Божков (тогава играч с ДП) да правят куркапани на ГГ.Това го знам от първа ръка. Отделно всички медии на ДП са обявили за "лоши" Костов ,ГГ и кръгът Капитал . Вестник Телеграф отварял ли си скоро. Канал 3 гледаш ли
Конфликт на ГГ с ДПС -наистина ме разсмя.
Това дето си го написал беше вярно до лятото на 2015 ,после ГГ се върна в лагера на ДПС.
Задай си въпроса дали прокаратурата( всеки знае Кой я командва) дали нямаше да гони ГГ до дупка заради невърнатите кредити към КТБ(ДПС).
От доста време ти зададох въпроса коя банка е основния кредитор на бизнеса на ГГ? Може да попиташ и първата ръка![]()
Канал 3 не го гледам. От това ,което знаем е на Домусчиеви.
Защото си плаща рекета.Заради това не го закачат .Смей се колкото искаш . Аз тея въпроси съм ги обсъждал с бивши собственици на ЦСКА.
А и не е нужно да имаш връзки за да ги знаеш Тея работи .Не знам къв ГА и къв Пеевски бил, но всяка медия ,като почнем от вестник Телеграф до Канал 3 делят кръговете на добри и лоши .Добрите са Пеевски ,лошите са Прокопиев ,Ганчев ,Костов и т.н.
Тонове репортажи имаше срещу Ганчев по канал 3 . Пеевската медия .За акция Захар и т.н. Добри или лоши бяха срещу Ганчев .След това го почнаха с Литекс и ЦСКА.Това след като ги изгони от Армията.Тогава те държаха някви наши права във В група ,но Ганчев ги изрита от стадиона . Имаше скандал тогава .