Висша лига - сезон (2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон (2020/21)
Ех, някои пак оцапаха панталонките рано. Дано поне имат с какво да се забършат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- ChelseaFUN
- Контакти:
Точно заради тази защита няма да станем шампиони! И докато Лампард не почне да реди играчите си както трябва!
Сети се, че Хавертц не е за крилото, а зад нападателя, време е да се сети, че и ВЕРНЕР не е за там, а трябва да си играе централен нападател!!!
Сети се, че Хавертц не е за крилото, а зад нападателя, време е да се сети, че и ВЕРНЕР не е за там, а трябва да си играе централен нападател!!!
ChelseaFUN написа:Точно заради тази защита няма да станем шампиони!!

rhaegar написа:Ех, някои пак оцапаха панталонките рано. Дано поне имат с какво да се забършат.
Споко, тетка Марина ще го чака с руло Емека

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:rhaegar написа:Ех, някои пак оцапаха панталонките рано. Дано поне имат с какво да се забършат.
"Го" ? Май си искал да напишеш "ни".

CSKA69 написа:ChelseaFUN написа:Точно заради тази защита няма да станем шампиони!!
![]()
![]()

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- ChelseaFUN
- Контакти:
Хич недей се смя... С дърварите Пике и Ленгле ви видяхме срещу Байерн... Тоя резултат ще го помня цял живот.
Такова унищожаване на Барселона не се забравя лесно.
Такова унищожаване на Барселона не се забравя лесно.
Баш екстра съм си го написалrhaegar написа:Red_Neck написа:rhaegar написа:Ех, някои пак оцапаха панталонките рано. Дано поне имат с какво да се забършат.
"Го" ? Май си искал да напишеш "ни".

... па и май ти хвърли водата пръв

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Red_Neck написа:[
... па и май ти хвърли водата пръв![]()
![]()
Аз мога да си бия моите негри, щото са си мои. Вие не може да ги барате.

- KOPScousers
- Контакти:
И тоя сезон май ще трябва да бягаме само от едни лоши...
Едните вкарват за 3:3 срещу УБА в 93-тата минута, на другите им дават дузпа в 100-ната минута, да може оная патица пак да почне да подскача, само и само да бият Брайтън... Интересно шоу ще е този сезон.

Едните вкарват за 3:3 срещу УБА в 93-тата минута, на другите им дават дузпа в 100-ната минута, да може оная патица пак да почне да подскача, само и само да бият Брайтън... Интересно шоу ще е този сезон.

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]