Ботев (Пловдив) - Левски / 26.09.2020 / 21:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realitybites
Контакти:

Re: Ботев (Пловдив) - Левски / 26.09.2020 / 21:00

Мнениеот realitybites » 27 сеп 2020 02:14

alexdb написа:Няма нищо заблуждаващо. Дереджето и нивото ни е такова, че с отбори от нашата черга можем да бием всеки ако ни тръгне играта и да паднем от всеки ако не ни тръгне. От тези в топ 4 ще си направим по четири загуби. Това е положението.

Последно аз съм бил заблуден, визирам такива като Томислав Русев и други наивници, които вярват, че Сираков е гений във футболния мениджмънт, а съставът от български играчи левскарчета представлявал страхотен проект.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 27 сеп 2020 07:07

Eminem написа:Позор на терена, позор на трибуните!

Загубата тежи, но не е позор. Това е положението.
Позора е на трибуните. Трагедията можеше да е и по-голяма.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 27 сеп 2020 08:55

Michael_Buble написа:Финландската баня дойде тъкмо навреме. Някои започнаха да товарят отбора с нереални очаквания. Отбор с малко пари се гради поне 3 години. Робърта си пазеше крачетата все едно са експонат в Лувъра. На това момче не му се играе за Левски. Любов насила не става. Спиерингс се чувства като понижен в длъжност на позицията дефанзивен халф. Пак хубост насила!
А Стаси е надут балон. сссс.....

Кой ще ти гради отбор 3 години в България? С тези играчи 50 години да градиш, пак ще са такива резултатите и играта. Не случайно повечето са с договори от по една година.
Напълно ми е ясно, че всяка загуба и всеки слаб мач ще бъдат оправдавани с граденето на отбор и възрастта на играчите. Но тоя филм вече 11 години го гледаме... Не знам как има хора, които още се връзват на това, че го и повтарят.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 27 сеп 2020 09:27

Няма да изпаднем, това е положително

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 27 сеп 2020 09:57

Ако бяха ни дали 100% дузпа, може би мача тръгваше в друга посока. Ако бяха дали поне за 5 нарушения жълт и респективно червен картон на десният им защитник, също мача щеше да се развие в друга посока. Съдията свири тенденциозно, факт. Но хайде да видим Левски как си вкара сам 2 гола , допуснатите грешки на двамата централни защитника бяха уникални. Изнасянето на топката при преса гарантира на тези футболисти грешки като в 1-ви клас. Стаси и Робърта да бъдат продадени по възможност защото нищо не играят и май не искат да играят. Останалите без Цоневи са явни неможачи. Вярно след като биха числото и аз като Русев им повярвах, че има хляб в тях, ама ..... на зле е работата.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 27 сеп 2020 10:09

Момчета за съжаление загубата далеч не е най-лошото което се случи вчера.
Дано да греша , но от това което видях контузията на Ради Цонев е доста тежка. Страх ме е,че може да е скъсана кръстна връзка. Дано да не е.
Отделно контузени са и Насиру и М.Стаматов.
Тук идва въпроса ,за какво е поставен този съдия на терена. Това ,че не ни свири кристална дузпа е ясно . Ако това не е дузпа ,аз не знам какво е дузпа. Генев посрешна топката като волейболен посрещач с две ръце, като имаше движение на лявата му ръка към топката. Тук е въпроса дали не трябваше да има и червен картон. Ситуацията въобще не е сложна. Но както и да е - една ситуация може и да бъде сгрешена.
Но той остави Ботев да играят нещо като ММА ,а не като футбол . Само първото полувреме десния им бек направи 5 влизания отзад. От около 40 години всяко влизане отзад се наказва с директен картон. Дефанзивния им халф контузи Р.Цонев - нищо. Тълкуванията на правилника са пределно ясни- при фаул в който очевидно фаулирания футболист е контузен и не може да продължи се вади директен червен картон.(През 2018 г съдията изгони напълно резонно Тиам за фаул срещу Каранга). Удар с бутоните в гърдите - даже не беше санкциониран. Правилника е пределно ясен при влизане с бутоните над корите се вади директен червен картон.
Иначе вчера не играхме добре. Но много трудно може да бъде спечелен мач в който до 20-та минута губиш с 0:2 и си направил 3 принудителни смени, особено при подобно престъпно съдийство.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 27 сеп 2020 10:45

Преди неодсъдената за вас дузпа, имаше 100 % за нас, срещу Цикарски който беше избутан с 2 ръце от вашия защитник и от 3 метра от вратата не уцели добре топката. Защо не коментирате тази ситуация, или само което ви изнася? Съдията доста зле като цяло. Както написах и преди срещата ако на нашите им се играе, ще ви бият без много напрягане. Срещу водещите тимове ще имате много проблеми.
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

emokanar
Контакти:

Мнениеот emokanar » 27 сеп 2020 10:46

След като изчетох цялата тема разбрах следното:
1. Мачовете на Левски трябва да започват с минимум една дузпа и един червен картон.
2. Съдия на мачовете на Левски трябва да е само Никола Попов. Даже може да е и със син екип.
Момчета, фенове на Левски, всичко което казвате е почти така. Чиста дузпа , но не дадена. Според мен не я видя, и при първа възможност ви компенсира. НО, има едно но. При 0:0, чиста дузпа за нас, но съдията нищо. От Паолиньо по голям симулант е само Боби Цонев.
Така, че моят съвет към вас е : Свалете си сините учила и гледайте реално на нещата, от всички страни, не само от вашата.
Това което се случи в агитката ви, ще го гледате скоро и при нас. За нашите МЪРШИ от клуб 500 ще има много по голям кютек.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 27 сеп 2020 10:50

Сираков нали каза 6 място преценил е нивото на играчите :rol
Лошото е,че се пропусна момента за членските карти за пореден път,след загубата и боя трудно ще стане.
Последна промяна от mikata на 27 сеп 2020 10:53, променено общо 1 път.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 сеп 2020 10:50

Michael_Buble написа:Имам въпрос- Кога Левски ще скаутва и селектира играч от Б група като Атанас Илиев?
Ние започваме да се оглеждаме в играчи като него когато са току блеснали и агенти тип Жейнов са им напълнили главите с чуждестранни "колоси" или когато средняци от елита са ги удушили и са решили, че могат да съдират кожи за такива като него. Къде са нашите скаути, които са толкова ценни именно когато нямаш пари???

Взехме Андриан Краев, чакаме го да къса мрежи. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”