Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот ivo55 » 26 сеп 2020 23:46

Е що изгонихте Самуилов?

Иначе се чудя на колегите защо влизат в диалог с прости наркомани. Оставете ги да се избият помежду си за доза.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 27 сеп 2020 00:04

Не знам откъде идва тая заблуда,че сме изгонили Самуилов.Палийски и Йотков изгонихме,те никога не са давали пари за клуба.
Самуилов върна акциите сам,като е спрял да дава пари още в началото на годината и си е подал оставката като председател на УС.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 27 сеп 2020 00:11

miro_rz написа:Слава Богу спряха устрема на Левски! :o

Не съм им влизал във форума наскоро, ама след последните им тото победи със сигурност е имало френетични наркомански възгласи "Левски шампион", "титлата е наша "," мачкаме докрая", "ей ся ще бием тирето и Разград с по 10:0" и там де що се сетиш нашмъркани възгласи :lol:.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 27 сеп 2020 00:28

bubka написа:

Не съм им влизал във форума наскоро, ама след последните им тото победи със сигурност е имало френетични наркомански възгласи "Левски шампион", "титлата е наша "," мачкаме докрая", "ей ся ще бием тирето и Разград с по 10:0" и там де що се сетиш нашмъркани възгласи :lol:.

Мен най ми хареса хореографията на сините. Това - нашето знаменца, картинки, шалчета, факли и т.н нищо не е. Видели към здрав кютек си организираха. Незнам само дали са го тренирали преди това, щото горе-долу добре им се получи. Това хорео е добро и да го ползват и в другите мачове.

И песничките бяха силни. Трудно чух, но мисля беше нещо като: Дрога, игла - за Левски София :) Ще искам хелп от колегите. Това е силна песничка и е хубаво да чуя пълния текст

danon
Контакти:

Мнениеот danon » 27 сеп 2020 00:52

Тва е толко жалко да се смееш, че станало бой, защото има хора с позиция различна от тази на младежа и сз слугите на Бойко, каквито са и животното + кюстендилчо или анималс....че има Левскари неискащи да взимат от клуба като младежа, да подписват договори за бизнес отношения, защото феновете трябва да са само фенове на стадиона. Ама у сектор Г са свикнали като оФце, овчарите от анималс викат припознаваме и всичкото припок.. продава си животното на клубния магазин, взимат пари от гриша ганчев и всичко е точно.. нема една фракция, която да е казала и копче за тва... ааа извинявам се , имаше едни торсида пловдив и ги съветваха в литекс тауър. След това и не помислиха повече да говорят, а и никой не ги подкрепи :lol:

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 27 сеп 2020 01:03

УЛ и Офанзива са единствените, които не са взимали нито лев от собствениците за да бъдат фенове !
Дучето муфтеше много, но правеше нещо и за сектора. Като апогея на работата му беше 1998-2001г. Неговите животински ученици за собствен интерес погребаха ЦСКА.
Странно защо масата вярва и следва СЗ и Анималс и винаги търси да компрометира онези, които говорят истината.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

danon
Контакти:

Мнениеот danon » 27 сеп 2020 07:41

Да, единствените които не припознаха като организация.. но спряха да съществуват и сега не знам дали бившите им членовете не са се завърнали една част в това офендърс.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 27 сеп 2020 07:54

danon написа:Тва е толко жалко да се смееш, че станало бой, защото има хора с позиция различна от тази на младежа и сз слугите на Бойко, каквито са и животното + кюстендилчо или анималс....че има Левскари неискащи да взимат от клуба като младежа, да подписват договори за бизнес отношения, защото феновете трябва да са само фенове на стадиона. Ама у сектор Г са свикнали като оФце, овчарите от анималс викат припознаваме и всичкото припок.. продава си животното на клубния магазин, взимат пари от гриша ганчев и всичко е точно.. нема една фракция, която да е казала и копче за тва... ааа извинявам се , имаше едни торсида пловдив и ги съветваха в литекс тауър. След това и не помислиха повече да говорят, а и никой не ги подкрепи :lol:

Бе и аз се чудя, как ги пишете тези неща, с хуя на Пеевски в устата си, ама... Иначе хубав бой, приятно за окото :lol:
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 27 сеп 2020 09:21

Толкова е жалък тоя опит да сравняваш великата публика на ЦСКА с враждуващите наркомански групички от публиката на синьото клубче на мафията и гетата. :)

Ама нищо общо нямат помежду си. За да си син фен, трябва да си лузър в живота.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 27 сеп 2020 09:24

k_oleto написа:
bubka написа:

Мен най ми хареса хореографията на сините. Това - нашето знаменца, картинки, шалчета, факли и т.н нищо не е. Видели към здрав кютек си организираха. Незнам само дали са го тренирали преди това, щото горе-долу добре им се получи. Това хорео е добро и да го ползват и в другите мачове.

И песничките бяха силни. Трудно чух, но мисля беше нещо като: Дрога, игла - за Левски София :) Ще искам хелп от колегите. Това е силна песничка и е хубаво да чуя пълния текст

Определено хореографията си я биваше и който я е мислил, е вложил много мозАк. Всеки път, когато си помисля, че по-добре не може да се измисли, феновете на подуене надскачат себе си и ме опровергават. Само темата ми убягна малко, но "поздавления". Възможно да е било инсценировка на епичната битката преди 30 години срещу Антверпен. Сигурен съм, че световните медии са впечатлени и ще отразят подобаващо това хорео.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “Левски”