Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот MuFc1878 » 24 сеп 2020 09:44

Гответе се за много тежка есен. В следващия месец и половина играем с Тотнъм, Арсенал, Евертън, Челси :shock: Доста е вероятно след тази серия да сакнат Оле :|

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 сеп 2020 09:57

Не повече от 6 точки в тези мачове. Да не казвам 3 или 4.
Аз съм подготвен за извън топ 6. Повторение на сезона с Мойс.

Нищо добро не ни чака, просто дупките в отбора са много :idea: С тази защита и ялово нападение, шанс за топ 4 - НУЛЕВ :idea:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 24 сеп 2020 10:24

Това го писахме още сле мача с Лестър. Добро стечение на обстоятелствата, че Арсенал и Тотнъм бяха леш, а лисиците ни водеха с 15 точки. Даже и ние последните мачове едва взимахме точки предимно с дузпи вакрани от Бруно.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 24 сеп 2020 14:50

Проблемът както и миналия сезон е, че Оле се предоверява на някои играчи и продължава да допуска едни и същи тактически грешки.
В интервютата казва едно, след няколко дни на мача... нищо ново на практика.
Аз мисля, че в ролята на воденичен камък са Де Хеа и Линдельоф.
Моментът в който те придобият статус на резерви, според мен, ще е началото на голямата положителна промяна, с или без нови трансфери.
И аз искам да се разкарат някои играчи, и същевременно да се направят няколко входящи трансфера, но повече от всичко искам испанецът и шведът да не бъдат повече титуляри.
Така и така мечтата ми за Бейл вече приключи, за Кавани на теория може и да има шанс, но ако не стане сега... просто няма и за кога.
И така остана реалната перспектива - двамата идиоти да бъдат извадени от титулярния състав в дългосрочен план.
Хендерсън и всеки друг партньор до Хари, ще свършат в пъти по-добра работа от Де Хеа и Линдельоф.
Тази комбинация буквално убива надежността в Ман Юнайтед, от което косвено страда и всяко друго звено.

Понеже Оле не дава ясни знаци кога Хендерсън ще дебютира във ВЛ, с идеята да стане и титуляр, уж да има и конкуренция както той се изрази, то аз вече се моля за абсурдния вариант - да печелим и Де Хеа да прави грешки/допуска голове.
Сиреч, някакви резултати от рода на 2-1, 3-2 и т.н.
Хендерсън бе избран за най-добрия вратар за 2019-2020, така че какъв риск може да има на този етап, още повече когато Де Хеа продължава да допуска 1+ гола!?

maikop

Мнениеот maikop » 24 сеп 2020 15:17

А най-големият проблем е самия Оле. Да си 'Оди... :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 24 сеп 2020 15:33

С липсата на твърда ръка и еднакъв аршин спрямо някои играчи, то Оле със сигурност не си прави добра услуга. Дано само не е твърде късно, когато евентуално реши да предприеме такива действия.
Моу и Ван Гаал сами паднаха в собствения си капан, Оле също върви по техния път, ако час по-скоро не удари с юмрук по масата и не започне да третира играчите според текущите им КПД и спортна форма.
Нито Уди, нито Глейзърс са виновни, че мениджърът не сложи на място Де Хеа и Линдельоф, и то след толкова техни издънки в последните години.

Аз не си спомням за по-толерирани футболисти, които на всичко отгоре носят и беди/вреди за отбора поради индивидуални грешки и неувереност.
На Де Хеа и Линдельоф винаги им се е давало възможност за изкупване/поправка един вид на грешките в следващия мач.
То ти иде да ги гръмнеш в главата, те ги галят с перо. И ако вземат че се представят ОК, всичко се забравя и така до следващия път...
Омагьсан кръг!

В момента Хендерсън и Ерик са в по-добра форма и няма по-логично нещо от това да бъдат титуляри.
Как да се види дали нещо ще работи в дългосрочен план, след като не се изпробва при различни условия.
Де Хеа и Линдельоф вече две години ги гледаме - ами нищо с нищо!
Пускайки ги тях, при положение че имаме алтернативи, то Оле спокойно може да бъде обвинен в престъпление срещу благото на Ман Юнайтед.
Последна промяна от smoothc на 24 сеп 2020 16:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 сеп 2020 15:58

Де Хеа от два сезона е ПЪЛНА ДУПКА, чак съжалявам че не го продадохме на РЕАЛ.
Линдельоф няма какво да се коментира. Изключително посредствен футболист ! Какво са му харесали, идея си нямам.
Въобще трансферната ни политика е скандална с много малки изключения.
Хари също е един "играч" :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 24 сеп 2020 16:10

Входящите трансфери след сър Алекс изобщо не са толкова лоши колкото се изкарват. Проблемът главно бе, че поради една или друга причина мениджърите не управляваха адекватно техните игрови минути, адаптация и спортна форма.
Ван Гаал все за философии и процеси говореше, Моуриньо все мрънкаше за нещо, искаше защитници за много пари... при положение, че най-малкият ни проблем тогава бе допускането на голове. Ние едва вкарвахме 1-2 гола и то основно заради липса на по-атакуващ режим и указания.
При Оле ако не друго играта ни е по-адекватна, с много повече задържане в последната третина, атаки, удари и т.н, но липсата на баланс в дефанзивното звено и вратарския пост - правят така, че да липсва прогрес във ВЛ.

Неслучайно точките и на тримата са идентични. Две страни на една и съща монета, с разликата, че при Оле имаме двама глупака, които чрез ИНДИВИДУАЛНИ грешки и колебливост - често ни прецакват положителните резулати.
С Хендерсън и без Линдельоф Ман Юнайтед ще има 75+ точки, гаранция!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 сеп 2020 16:18

В момента на отбора явно му липсва и централен нападател.
Просто нямаме така нареченият "хищник", който да материализира усилията на отбора и офанзивните ни играчи.
Питам аз, Лукаку защо беше освободен ? Миналият сезон изкърти всичко с Интер :idea:
Суарез подминат с лека ръка, Кавани явно не се брои за жив.
Та дори един Раул Хименез ще свърши чудеса при нас.
Като се сетя за неадекватника Ед и обкръжението му и главата ме съсипва от болка :idea:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 24 сеп 2020 16:43

Вижте атаките на Палас и как станаха головете им. По един и същ начин ни надиграват един на един. Тоест в отбора липсва взаимопомощ и тотално е неадекватна тактиката при защита на отбора. Много празни пространства, които се превземат от бързите играчи на гостите, дали Шоу, дали Линдельоф попадат в ситуация 1вс1, нямат подкрепа от втори човек и става гол. ОГС като че ли разчита много на индивидуалната игра и съответно класа на дадения играч, за да се справи в защита, а не толкова на колективност и насищане на свободните пространства.
Който и защитник да е оставен като Линдельоф и Шоу сам срещу крилото/нападателя на противника, все ще допусне грешка рано или късно. Трябва крилата и дефанзивните халфове да помагат повече в защита, а не при всяка загубена топка и последваща контра Магуайър и Линдельоф да се чудят накъде да хванат и срещу кой да играят сами.

Върни се в “Манчестър Ю”