JackPackage написа:KOPScousers написа:maikop написа:KOPScousers написа:Арсенал бил с резервите... А "Пулята" с кво бяха, 11 от 11 титуляра? Големи сте сладури като почнете ей така, сериозно.
[offtopic]Клоп дори не отиде лично на пресконференцията преди мача ни с Линкълн днес, а прати асистента си. Сами можете да си направите сметка колко му пука за тоя чайник. Тия нещастници се изгавриха с нас миналия сезон, принуждавайки ни да играем с отбора до 18 години срещу Астън Вила. Сигурен съм, че ако се бяха напънали достатъчно, можеха да измислят друга дата за този мач, не да ни бият децата и да им тъпчат самочувствието.[/offtopic]
След като Вила ви пребиха децата с 5-0 се бяхте заканили нещо да им го върнете тъпкано в мача за първенство с колко ги бихте на Анфийлд, м ?
2-0 ги бихме, защо? И кой се е канил да им го връща тъпкано? Ние, драскачите в тоя форум? Да си чул някой от играчите на Ливърпул или пък Клоп да се заканва на някого за нещо? Все едно нещо зависи от мен или от който и да било от останалите фенове във форума, айде стига глупости.
Аз чувах едни закани от Робъртсън и Ван Дайк след мача в Мадрид, брои ли се?
Иначе Пуул - Арсенал и Челси - Тотнъм (най-вероятно) в следващия кръг на Мики Маус
През февруари преди мача с вас в Мадрид тези наистина се бяха помисли за богове и неуязвими juggernauts (не чуквайте чичо гугъл за превод, по-умните от вас ще се досетят за какво говоря

Мои познати техни фенове откровено си говореха за требъл и че ще завършат сезона във ВЛ без загуба. Аз още тогава им казах че след Нова година като се върнаха от Световното клубно не играят нищо и бият на мускули, ама те си се заблуждаваха от късметлийските победки в шампионата с по 1-0 и 2-1. Даже преди мача с вас ми говореха как ще решат нещата още на Метрополитано при положение, че вече им бях показал Атлетико в елиминации колко гола е допуснал вкъщи откак Чоло е треньор.