Висша лига - сезон (2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

maikop

Re: Висша лига - сезон (2020/21)

Мнениеот maikop » 24 сеп 2020 00:08

JackPackage написа:
KOPScousers написа:
maikop написа:
KOPScousers написа:Арсенал бил с резервите... А "Пулята" с кво бяха, 11 от 11 титуляра? Големи сте сладури като почнете ей така, сериозно. :P

[offtopic]Клоп дори не отиде лично на пресконференцията преди мача ни с Линкълн днес, а прати асистента си. Сами можете да си направите сметка колко му пука за тоя чайник. Тия нещастници се изгавриха с нас миналия сезон, принуждавайки ни да играем с отбора до 18 години срещу Астън Вила. Сигурен съм, че ако се бяха напънали достатъчно, можеха да измислят друга дата за този мач, не да ни бият децата и да им тъпчат самочувствието.[/offtopic]

След като Вила ви пребиха децата с 5-0 се бяхте заканили нещо да им го върнете тъпкано в мача за първенство с колко ги бихте на Анфийлд, м ? :roll:

2-0 ги бихме, защо? И кой се е канил да им го връща тъпкано? Ние, драскачите в тоя форум? Да си чул някой от играчите на Ливърпул или пък Клоп да се заканва на някого за нещо? Все едно нещо зависи от мен или от който и да било от останалите фенове във форума, айде стига глупости. :lol:

Аз чувах едни закани от Робъртсън и Ван Дайк след мача в Мадрид, брои ли се? :roll:

Иначе Пуул - Арсенал и Челси - Тотнъм (най-вероятно) в следващия кръг на Мики Маус :lol:

През февруари преди мача с вас в Мадрид тези наистина се бяха помисли за богове и неуязвими juggernauts (не чуквайте чичо гугъл за превод, по-умните от вас ще се досетят за какво говоря :lol: ).
Мои познати техни фенове откровено си говореха за требъл и че ще завършат сезона във ВЛ без загуба. Аз още тогава им казах че след Нова година като се върнаха от Световното клубно не играят нищо и бият на мускули, ама те си се заблуждаваха от късметлийските победки в шампионата с по 1-0 и 2-1. Даже преди мача с вас ми говореха как ще решат нещата още на Метрополитано при положение, че вече им бях показал Атлетико в елиминации колко гола е допуснал вкъщи откак Чоло е треньор. :roll:

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 24 сеп 2020 00:38

JackPackage написа:Аз чувах едни закани от Робъртсън и Ван Дайк след мача в Мадрид, брои ли се? :roll:

Не ми го споменавай това, че ми е болна тема. Как може да сте такива паляци? Отстранихте ни и отпаднахте от РБ Лайпциг?! Да бяхте отпаднали от ПСЖ на полуфинал или от Байерн на финала, как да е, вероятно и ние нямаше да можем да се справим с тях заради лошата си форма, но от РБ Лайпциг?! Съвсем сериозно, бях за вас да вдигнете тенекето, поне да има смисъл от цялото фиаско, ама вие сте такива калитари, че веднага ви катурна отбор на 11 години... Още дълго ще сте ми черни, дано не ми се мяркате пред очите в следващите поне 10 години. :evil: :mrgreen:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

maikop

Мнениеот maikop » 24 сеп 2020 01:31

Ами те Атлетико са си такива...мръсно отборче, и нас 2 пъти ни елиминираха 2014 и 2016 че накрая да поднесат титлата на Реал, които тогава имаха комплекс от нас и щяхме да ги отупаме, ама съдба... :lol:
Чоло ги пое 2011/2012, а нулевите години са му 2015,2016,2017,2019,2020г.! След най-успешната 2014г. гарнирана с титла на Испания има 2018г. със спечелена Лига Европа (след отпадане в групите на ШЛ), и още тогава им писах на техни фенове че буксуват на едно място и е време да сменят треньора, колкото и да им е любим Диего, просто започна да се повтаря едно и също всеки сезон и накрая с празни ръце. Те започнаха да ме хулят, че щяло да стане по-зле, а аз им викам - откъде знаете ? Атлетико от години вече е финансово много стабилен и може да си позволява покупка на отлични играчи, така че и при друг треньор биха показали своята класа. Ама не, зомбитата явно са си казали, че след Чоло няма живот за Атлетико... :lol:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 сеп 2020 08:44

maikop написа:Ами те Атлетико са си такива...мръсно отборче, и нас 2 пъти ни елиминираха 2014 и 2016 че накрая да поднесат титлата на Реал, които тогава имаха комплекс от нас и щяхме да ги отупаме, ама съдба... :lol:
Чоло ги пое 2011/2012, а нулевите години са му 2015,2016,2017,2019,2020г.! След най-успешната 2014г. гарнирана с титла на Испания има 2018г. със спечелена Лига Европа (след отпадане в групите на ШЛ), и още тогава им писах на техни фенове че буксуват на едно място и е време да сменят треньора, колкото и да им е любим Диего, просто започна да се повтаря едно и също всеки сезон и накрая с празни ръце. Те започнаха да ме хулят, че щяло да стане по-зле, а аз им викам - откъде знаете ? Атлетико от години вече е финансово много стабилен и може да си позволява покупка на отлични играчи, така че и при друг треньор биха показали своята класа. Ама не, зомбитата явно са си казали, че след Чоло няма живот за Атлетико... :lol:

Какъв комплекс през 2014? Барселона победи Реал Мадрид с 3:4 в Ел Класико благодарение на съдиите, които ви дадоха 2 дузпи.
В следващите две Класики през същата година Реал спечели Купата на Испания срещу вас и после победи с 3:1 в първенството след пълен обрат.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 24 сеп 2020 09:26

KOPScousers написа:
JackPackage написа:Аз чувах едни закани от Робъртсън и Ван Дайк след мача в Мадрид, брои ли се? :roll:

Не ми го споменавай това, че ми е болна тема. Как може да сте такива паляци? Отстранихте ни и отпаднахте от РБ Лайпциг?! Да бяхте отпаднали от ПСЖ на полуфинал или от Байерн на финала, как да е, вероятно и ние нямаше да можем да се справим с тях заради лошата си форма, но от РБ Лайпциг?! Съвсем сериозно, бях за вас да вдигнете тенекето, поне да има смисъл от цялото фиаско, ама вие сте такива калитари, че веднага ви катурна отбор на 11 години... Още дълго ще сте ми черни, дано не ми се мяркате пред очите в следващите поне 10 години. :evil: :mrgreen:

Всеки по-запознат знаеше че формата с един маче хой за нас, тъй като ние играем много силно у дома и домакинския фактор е много голям при нас (справка, мача с вас), като се вземе предвид и трагичната ни форма в 80% от гостуванията и станаха нещата - малшанс за победния гол на РБ с рикошет в 89-90 мин, но каквото такова :|

Ем РБ отстраниха Тотнъм, които пък отстраниха великия извънземен състав на Плешо миналия сезон, кво :roll: :? :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

maikop

Мнениеот maikop » 24 сеп 2020 12:56

1914.1902 написа:
maikop написа:Ами те Атлетико са си такива...мръсно отборче, и нас 2 пъти ни елиминираха 2014 и 2016 че накрая да поднесат титлата на Реал, които тогава имаха комплекс от нас и щяхме да ги отупаме, ама съдба... :lol:

Какъв комплекс през 2014? Барселона победи Реал Мадрид с 3:4 в Ел Класико благодарение на съдиите, които ви дадоха 2 дузпи.
В следващите две Класики през същата година Реал спечели Купата на Испания срещу вас и после победи с 3:1 в първенството след пълен обрат.

2013/2014г. загубихте и двата мача за първенство, сериозно се бъркаш. Купата не я броим, Барса и 2011г. падна на финала от вас а 2010г. отпадна от Севиля на 1/8финалите, когато беше най-силния период на отбора в историята. ШЛ е друга бира и там щяхте да паднете от Барса както 2011г. ;)

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 сеп 2020 12:59

maikop написа:
1914.1902 написа:

2013/2014г. загубихте и двата мача за първенство, сериозно се бъркаш. Купата не я броим, Барса и 2011г. падна на финала от вас а 2010г. отпадна от Севиля на 1/8финалите, когато беше най-силния период на отбора в историята. ШЛ е друга бира и там щяхте да паднете от Барса както 2011г. ;)

А ти като намесиш и 2013 година още повече се бъркаш. :lol: Провери резултатите и от 2013 тогава. Но не само тези, дето ти харесват.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 24 сеп 2020 15:25

Господа, не, че искам да се заяждам, ама пак смесихте темите май. Това, което сега дискутирате, е за съседната тема. :lol:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

maikop

Мнениеот maikop » 24 сеп 2020 15:42

Очертава се наистина интригуващ сезон. Според мен обаче Челси и Ман.Ю трябва да сменят тренерите ако искат да постигнат нещо в края на шампионата. :roll:
Франки както казах ще бъде уволнен само ако ги докара до зоната на изпадащите. Просто си е местна легенда и не искат да се разделят по такъв начин с него дори и при влошени резултати. Отделно сегашния Абрамович е доста по-различен от ранния Абрамович, който уволняваше на поразия както му кефне. :lol:
Сега е доста по-търпелив. Всъщност оня ден Челси много странно за мен играха все едно са някой български отбор приел на свой терен еврогранд. Ако за Локо Пловдив подобна тактика е оправдана, то за Челси с наличните играчи и нови имена беше просто неприемливо мишкарската стратегия, която беше избрал Лампард за мача. Да, без червения картон на Кристенсен можеха и да изкопчат някой умрял хикс, ама не е това начина по който трябва да играеш и така няма как да постигнеш високите цели, които са поставени преди сезона. :roll:

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 24 сеп 2020 19:21

Няма такъв филм, че Абрамович си е променил маниера на ръководене на Челси :idea: ;) Просто миналият сезон оправданието за Лампард беше трансферният бан и набързо събраната банда от голобради футболисти на Челси, които в нормални обстоятелства НИКОГА нямаше дори да си помечтаят, че могат да са титуляри за тима ;) Сега обаче то не важи - ако Лампард не е в битката за титлата на Англия постоянно, а изостане дори от топ 4 по точки - уволнението му е в кърпа вързано :idea: 8-)
Изображение

Изображение

Върни се в “Архив”