Коронавирусът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Коронавирусът дойде в България
Тва съм го постнал поне 300 стр. назад.И за протестите в цял свят познах и за икономическия срив..Следва чипиране и welcome to the new world.....гади ми се.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Още ли пишете за тоя "вирус" бе
спрете се бе....

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

CSKA 78 написа:Смей се ти, смей се! То и първата вълна на испанския грип е била обикновен грип, с много по-малко жертви, отколкото досега е взел коронавирусът! Но втората и третата вълна си били убийствени!
Дано не се получи подобен сценарий и сега, щото ще стане мазало!
ПП Шведите много манипулират числата последните 1 -1,5 месеца!
Никакво инфо не дават, а смъртните случаи са винаги по 5 за ден, в много редки случаи по 4! Все едно са планирани! Как става така, че всеки ден постоянно умират по 5 души?! А не са 7 или 10, или 12?! И още - преди няколко седмици бяха с няколко хиляди заразени зад Китай, а сега са пред тях! И през това време новозаразени не са обявявани?!![]()
Да не говорим, че държава с население от 10 млн. души има повече заразени, както и доста повече смъртни случаи от държава със 140 пъти по-голямо население! Ясно е, че в Китай има съобразена политика, но явно има още "по-съобразена" такава в Швеция!
![]()
Брато, мисля, че си на доста тежки наркотици. Къв испански грип, квва втора вълна, кви 5 лв ??? В кой век живееш

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

favaca8888 написа:Тва съм го постнал поне 300 стр. назад.И за протестите в цял свят познах и за икономическия срив..Следва чипиране и welcome to the new world.....гади ми се.
Чипирането отдавна е в ход. По цял ден сме в нета със своите профили. Камери в града, камери на работното място, камери в учрежденията.
NOMER14 написа:favaca8888 написа:Тва съм го постнал поне 300 стр. назад.И за протестите в цял свят познах и за икономическия срив..Следва чипиране и welcome to the new world.....гади ми се.
Чипирането отдавна е в ход. По цял ден сме в нета със своите профили. Камери в града, камери на работното място, камери в учрежденията.
А със сателитите на Мъск, вече могат да те открият дори да си на някой връх на 5000 метра надморска височина. Добре дошли в 20-те години на 21-ви век

Испанският грип всъщност отново е китайски, но просто Испания дава гласност на това докато другите държави са заглавичкани в Първата световна война. Той също е бил коронавирус и взима за няколко години около 100млн. жертви !

При чумата в 14 век същата работа - пак идва от Азия и най-вече Китай. Абе дайте да изтрепим тая гнусна жълтуреста сган и да спасим човечеството от бъдещи страдания !

При чумата в 14 век същата работа - пак идва от Азия и най-вече Китай. Абе дайте да изтрепим тая гнусна жълтуреста сган и да спасим човечеството от бъдещи страдания !

MuFc1878 написа:NOMER14 написа:favaca8888 написа:Тва съм го постнал поне 300 стр. назад.И за протестите в цял свят познах и за икономическия срив..Следва чипиране и welcome to the new world.....гади ми се.
А със сателитите на Мъск, вече могат да те открият дори да си на някой връх на 5000 метра надморска височина. Добре дошли в 20-те години на 21-ви век
Мноо сте назад, смартчасовници, смартпръстени и т.н...

- Drunken_Master
- Контакти:
!?
Оф, айде спрете се вече с тези параноични изблици... Какъв е този вирус, който засягал предимно възрастните хора ? Понеже се занимавам с ресторанти, знаех, че през май ще се отворят заведенията близо месец преди това реално да стане факт. Тъй, че не ми обяснявайте глупости...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Някои от вас още не са осъзнали, че най-лошото не е отминало, а предстои. Тоя вирус ще върлува минимум 5 години. Как да ви се обясни че отсега нататък светът няма да е същия и ще трябва да свикнем с новите обстоятелства. Каквото било досега било. Който се е нарадвал на живота в света преди 2020г., нарадвал се е. Отсега нататък нищо няма да е същото и няма да имате друг избор освен да се адаптирате. Това дори не е война, която знаеш че ще свърши след година-две-три. Следващите поколения ще израснат по друг начин, не като нас и ще трябва и те от деца да свикнат и да се адаптират към новия свят ! Маските ще ги носите години наред, няма друг вариант и с това ще трябва да свикнете, а не просто да махате с ръка, че това е поредното малко вирусче, което минава и отминава. НЕ, НЕ Е! То и затова целия свят превключи на алармен режим, нещо което досега не се беше случвало при други вируси, зарази, най-различни болести и т.н.
- Drunken_Master
- Контакти:
!

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".