Ла Лига (сезон 2020-21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Ла Лига (сезон 2020-21)

Мнениеот JackPackage » 23 сеп 2020 12:42

insaneboy1 написа:Суарес е свършил с големия футбол, като го няма Меси да му създава голове за празна врата не знам как ще вкара и 10 гола. С надномерно тегло е, супер тромав, не става за контри, а за отбор, който има присъствие в наказателното поле. Просто не виждам как ще се впише, разбира се, не пречи да се надъха и да ни вкара някое воле отдалеч, ама няма да промени факта, че взимате поредния нападател след прайма му - след Торес и Коста, сега и Суарес.

Еми без пари - толкова :roll:
Аз исках да вземем Брайтуайт лично, ама има много висока откупна клауза :cry:

Иначе Суарез ви беше най-добрия играч в мачовете с Байерн, Интер, БВБ в ШЛ, така че нека си е свършил за големия футбол - аз ще съм доволен да бием всички под 6-о място с негови голове ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 23 сеп 2020 12:57

Че то ние ако бием всички под 6-то място сме шампиони с преднина!
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Трудна работа е тая!

maikop

Мнениеот maikop » 23 сеп 2020 20:14

Real написа:
JackPackage написа:Суарез в Атлети 8-)
Изображение

Бартомеу и Куман чупят тъпомер след тъпомер! :lol:
Да ви е честит Луис, да ви радва и да продължава да бележи на Кампа. :lol:
maikop написа:...за разлика от един друг дето се пънеше да му е конкуренция години наред и падаше за дузпа всеки мач, а кариерата му се запомни с това че премина цялата в сянката на Меси. :lol: :mrgreen:

Неймар? :roll:

Не, ревящото португалче дето 40 годишния Куалярела го изпревари по голове в Серия А. :mrgreen:

maikop

Мнениеот maikop » 23 сеп 2020 20:20

Атлетико са много интересни. Отстраняват Ливърпул, а в същото време завършват на безброй точки назад от Барса и Реал, които не са били толкова слаби от 2008г. насам, последния на Рийкард в Барса и Шустер в Реал, когато отпаднаха от Рома на 1/8финала. Симеоне трябваше да си тръгне още след 2017/2018г. когато отпаднаха в групите на ШЛ и не успяха да бият на 2 пъти азърбайджанския колос Карабах. :mrgreen: ! После спечели Лига Европа и можеше да си тръгне все пак с трофей, вече се виждаше че се е изчерпал...вместо това последваха нови 2 нулеви сезона. Преди това след успешната 2014г. зареди 3 нулеви години 2015,2016 и 2017г. макар и да стигна финал в ШЛ 2016г.! Разбира се не е ясно кой би дошъл след Чоло, но пък от друга страна и знаем какъв е сценария с него - отделни проблясъци, отстраняване на някой голям отбор в ШЛ, но накрая с празни ръце и без трофей. Не знам това доколко задоволява феновете им - да отстраниш Ливърпул и после да отпаднеш от Лайпци. За Купата на Испания отпаднаха от третодивизионен отбор през януари :shock:, и в първенството както казах завършиха на двуцифрено число точки разлика от Барса/Реал.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 23 сеп 2020 23:34

insaneboy1 написа:Суарес е свършил с големия футбол, като го няма Меси да му създава голове за празна врата не знам как ще вкара и 10 гола. С надномерно тегло е, супер тромав, не става за контри, а за отбор, който има присъствие в наказателното поле. Просто не виждам как ще се впише, разбира се, не пречи да се надъха и да ни вкара някое воле отдалеч, ама няма да промени факта, че взимате поредния нападател след прайма му - след Торес и Коста, сега и Суарес.

И след тези думи като нищо ще ви мушне няколко гол. :mrgreen:

maikop

Мнениеот maikop » 24 сеп 2020 00:25

То с Барса винаги така става. Коутиньо, Ибра, Вия..преди това през 90те Михаел Лаудруп в Реал. Айде при Фиго ситуацията беше по-различна и той сам напусна след като Хосеп Нунес президент на Барса от 1978-2000г. беше скъперник и така и не допускаше да се дават високи заплати на звездите. По тази причина си тръгнаха от Барса не само Фиго, но и плеяда други играчи през 90те, най-вече Роналдо (Феномена), който беше изпуснат само след един прекаран сезон и отиде в Интер при тлъстите пачки на Морати. :roll:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 24 сеп 2020 09:39

Oficial ;)

Изображение

Изображение

:lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 24 сеп 2020 11:13

Арда Туран е обира на века!
Превърнал се в резерва в Атлети след като формата и футболът му рязко спаднаха като ниво
и хоп Барса решиха да го вземат с клаузата му! :mrgreen:
От тогава стръмно надолу потъна този играч но то си и беше видно Чоло вече беше изгубил вяра в него.
Гризман ще го видим, според мен без Суарез ще им е основен в нападение още повече че спряганите нападатели
за Барса не плашат: Мемфис, К.Стуани :o :shock: :?
Е имат и Мартин Брайтуайд! :lol:
Лаутаро Мартинес е доста добър но те няма да имат пари за него!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 24 сеп 2020 14:33

Ардата игра ли въобще за Барселона в повече от 2 мача :roll: :lol:

maikop

Мнениеот maikop » 24 сеп 2020 14:47

Депай си е класа макар че прекалява понягога с индивидуални действия, ама ако вземат Кристиан Стуани вече направо ще изкъртят всички мивки и ще налепят плочките... :lol: това е трансфер за отбор борещ се за Лига Европа. :shock:
Някои хора като че ли искат Барса да поеме по пътя на Манчестър Юнайтед. :roll:

Върни се в “Архив”