Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот Jackxxx » 23 сеп 2020 08:52

Аз гледах само първото полувреме. Бяхме си слаби. Второто гледам, че чак накрая сме вкарали. Не знам как сме играли. Важното е, че Рашфорд и Грийнууд са се разписали.

За мача с Брайтън бих оставил франсетата на пейката, защото бяха твърде безлични срещу Палас. Аз искам да видя това:

[center]Хендерсън
Менса-Байи-Магуайър-Шоу
Матич
Дони-Бруно
Мата-Грийнууд-Рашфорд[/center]

Де Хеа трябва да бъде подложен на натиск, за да си заслужи заплатата. Не е нормално да стартира всеки път без значение, колко добре/зле е играл.
Бисака ако се отпусне в нападение може и да си бъде той титуляр вместо Менса, но вторият има добро центриране и срещу Брайтън ще имаме нужда от това.
Байи изглежда по-рисков от Линдельов, но шведа редовно си изпуска хората, което всъщност е по-голямото зло.
Шоу го избирам пред Уилямс, само защото е играе с ляв крак и няма нужда да си донаглася топката, за да центрира. В този ред на мисли, много бих искал да сменят позицията на Уилямс на десният бек.
Матич все още е по-добър от Скот във фаза изнасяне на топката. Знае кога да задържи, как да разпредели и да диктува темпото на игра. Борбеноста на Скот е страхотна, но имаме нужда от повече опит в тази фаза, особено с Байи до Магуайър.
Дони и Бруно един до друг ми изглежда по-добрата комбинация от Бруно-Погба. Французина често няма хъс за игра, срещу Палас губеше топката много пъти и то с елементарни пасове. Дони от своя страна иска да се докаже, а и движението му без топка е класи над това на Погба. Това прави работата на Бруно по-лесна, а това ни е най-необходимо сега, защото португалеца без съмнение ни е най-добрият играч в момента.
Грийнууд е 9-ка. Нека си играе на титулярната позиция. Не може да поема топката с гръб както Марсиал, но ако го захранват с пасове ще вкарва голове. Изобщо не се церемони като Тонката, който има нужда от 3-4 докосвания и 5-6 финта преди да стреля. Като цяло французина изглежда така, все едно всеки път иска да добута топката зад гол линията с дрибъл само.
От дясно в момента не виждам по-добра опция от Мата. Може би Далот, но това ще си е експеримент. Срещу Брайтън, испанеца съм сигурен, че ще намери начини да промуши топката някъде.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 23 сеп 2020 09:13

Оле казва, че трябват 5 мача, за да навлезем във форма. Но дотогава, ако само падаме, няма да стане. При Фъргюсън също започвахме мудно, но се взимаха победите. Като нищо и Брайтън ще ни окъкат :x И аз съм ЗА франсетата малко да седнат пейка. Да се пробва и друга постройка за мачовете.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 23 сеп 2020 10:00

От вчерашният мач не си правя никакви изводи. Истината е, че Лутън е доста посредствен отбор и не са никакво мерило за моментно състояние.
От това, което видях : Дони му трябва време и ще премине през адаптация. Рано му е за титуляр.
Рашфорд и Грийнууд и двамата не са крила. Редно е да спрат да ги мъчат на тези позиции.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 23 сеп 2020 10:06

Ванка, то крила по принцип няма. Трябва да гледаме Джеймс и Лингард там. Или пък дядо Мата :lol: Като парите за Санчо са много, търсиш из другите първенства. За 120 млн могат да се взсемат и дясно, и ляво крило. Ама ние все англичани искаме. Цените за тях са тройни.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 23 сеп 2020 10:57

MuFc1878 написа:
vasilnv написа:Много сме слаби...

Първа победа с много голове. Феновете пак недоволни :lol:

Аз това го писах преди дузпата. :lol:
Иначе вчера си легнах към 80-тата минута и съм изтървал 2/3 от головете. :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 23 сеп 2020 11:07

На мен ми хареса как Дони във всяка атака се включваше и търсеше пространства в наказателното поле. В началото и Бруно го правеше и след няколко мача почна да се връща и да разпределя играта. Дано не стане и с Дони така. Иначе двамата имат потенциала да оформят много стабилна средна линия, с холандеца вкарваме още един човек в наказателното поле, докато Бруно винаги търси пас напред. Погба може да бъде върнат малко по назад - нещо като ролята на Матич срещу по-затворени отбори.
Иначе съм съгласен, че Матич в момента е в пъти по-полезен от Скот пред защитната линия, франсетата трябва да починат малко(особено Марсиал) и също, че нямаме крила. Вчера Мата и Дони доста добре си взаимодействаха, така че може да се пробват пак. Бтв, Тиаго щеше да е супер полезен пред защитата да играе, ама йок ние взехме Феле. :x

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 23 сеп 2020 11:13

Истината е, че скоро звезди няма да привлечем. Хем не се борим за нищо, хем от самолет се вижда, че имаме вътрешни проблеми, за които упорито се мълчи и нищо не се прави. В такава обстановка никой не иска да идва. За това трябва да се намерят по-малко известни, надъхани момчета, които да се раздават на терена, а не да стоят за заплати. И също така трябва да се спре с тия огромни заплати, които се раздават последните години.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 23 сеп 2020 11:18

Имаше информация, че след първите няколко мача, Оле е казал на Бруно да не тича толкова в атака и да стои по-назад :shock: Защо, по дяволите, всичко в тоя клуб е сбъркано 7 години вече?

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 23 сеп 2020 11:49

Ако е така, то би било много тъжно. :cry: Ама и обяснява много неща. Скоро и Ван де Беек ще го очукаме и ще седи назад да си паскат с бековете.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 23 сеп 2020 13:17

На мен ми хареса как Дони във всяка атака се включваше и търсеше пространства в наказателното поле.

На мен ми напомня на Смит. Хем визуално, хем като игра и мотивация.
Много полезен трансфер, отличен кпд тип Ерера.

Аз това го писах преди дузпата.

При печеленето на дузпи обаче нямаме грешка и продължаваме в миналосезонното темпо.

Не е нормално да стартира всеки път без значение, колко добре/зле е играл.

Абсолютно! Точно сега е моментът да се създаде реална конкуренция, а не на думи.
Да дебютираш със суха мрежа, топ спасяване и победа дава сериозна заявка за титулярно място, пред човек в колеблива форма от години и не умеещ да командва хората пред себе си, което и масово се пропуска в критиките към това звено.
Да наставляваш и изградиш силна връзка с дърварите от Шефилд Ю. и то на 21-22 години, е индикатор за устойчива психика и лидерство.

Върни се в “Манчестър Ю”