fkbl1 написа:
Или просто не мрънкаме постоянно и се радваме на отбора на терена. Два месеца оревахте света и накрая стана точно това, за което се мрънкаше - резревен ляв бек, резервен нападател, който да покрива тримата когато се наложи и световна класа халф.
P.S. Не е зле да не говориш глупости. Тотнъм колко могат да си позволят стадиона е съвсем друга тема. Това са адски много заеми, които ще връщат доста. Пропускаме ли факта, че няколко трансферни прозореца не купиха никого, за да имат пари за стадиона? Пропускаме ли факта, че теглят заеми, за да могат да купуват футболисти?
Да искаш някой си богаташ да ти купи отбора и да налива пари в него, щото така е по-забавно си е детска прищявка и като цяло отбора би станал същия като Челси и Сити. Аз не искам това. Всяка една победа, всеки един трофей е триста пъти по-сладък като знам, че клубът се самоиздържа и не си харчи ЕЙ ТАКА, ЩОТО У ИНТЕРНЕТ ИСКАТ.
Ти ли си този дето говори умности? Кога си ме видял да не се радвам на отбора? Покажи нещо черно на бяло. Това, че не съм някакъв заблуден, като теб и правя разлика заради КОГО този отбор върви не значи, че не му се радвам, Г-н главен счетоводителю.
Резервен ляв бек взехме с парите от резервния централен защитник и сега трябва да бутаме халф вместо на бека в центъра.
Танту за кукуригу, 5 г след пристигането на Клоп той трябва да продължава да си ги насосва, щото на твоите все не им стигат парите.
Сигурен съм, че и на Тотнъм си им направил одит вече и щом ФСГ ти казаха, че нямат пари за втората трибуна ти си сигурен какво могат да си позволят Тотнъм. Сигурен си, какво могат да си позволят Атлетико М, Ювентус, Арсенал. С какво тези отбори са по-големи от Ливърпул, че си смениха стадионите, а нашите 10г кърпят трибуни. Хората си постилат за 20г напред и си изплащат стадионите, а ФСГ изплащат...Диого Жота

Че даже има и кой да им ръкопляска

Да се смея ли или да плача.Пропускаш ли факта, че Юнайтед за последните 25 г направиха 1 млрд повече от нас само от продажба на билети (по 20 мил повече на сезон правят от нас само от билети след разширението ни, преди това и повече) Годинките си минаха, ние кърпим стадион. И през това време, като имаха правилния треньор му купуваха всеки който е поискал и 20г нямаше кой да ги бутне от върха и ни задминаха.
Нищо, гледайте как ФСГ да спестят 5-10 мил на трансферен прозорец, пък нищо че и Евертън ще имат нов стадион преди твоите да са направили втора трибуна. Къде досега видя да спомена Челси и Сити, че все ги буташ тях като говорим за собственици
Red_Neck написа:Абе явно най-лесно се харчат чужди пари, май ....
Да де, нали на това ви научиха от ФСГ, първо взимаш парите от другите отбори и тогава харчиш, щото те все пари нямат.
Вайналдум имаха повече от 1г да му оправят договора, не са прави на луд, че сега имат един-два месеца. Въртят го пича и беше готов да си събере багажа онзи ден и КОЙ ходи да го разубеждава? ФСГ ли? Не, нали? Ти да видя Джон Хенри да говори с Вайналдум? ФСГ просто се радваха на приходите от головете му, с които ни вкара в ШЛ 2017 и ни класира на финала за рекордните приходи през 2019. Обаче ФСГ от една година му се чумери, че трябвало да му вдигат заплатата. Но няма проблем, просто казваш, че това са спекулации и всичко е решено. На теб естествено ти пращат факс от съблекалнята с точните събития и факти.
Ако знаеш колко заплати има да вдигнат любимото ти ФСГ до съдбовната за теб 2023, ще ти се дореве от разходите

Няма проблем, ще ги продадем една година преди изтичането на договора, за да не им даваме големи заплати и ще докараме втория избор с малката заплата и така докато Клоп Клопува. После...Господ да пази Ливърпул!!!!!
Тука стана, като на някакъв конгрес на БКП...ъъъъъ извинявам се на ФСГ, никой не мисли всеки ръкопляска за успешната петилетка
и спестените пари.