Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

scooool
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот scooool » 20 сеп 2020 10:09

Стаси играе по зле от Юруков и Найденов взети заедно, нещо го натисна звездоманията май!!!.Специално Илия и Иво вдигнаха нивото последните два мача, трябва подкрепа, а не хейт.Евала на Цоневите, така се играе за Левски.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 20 сеп 2020 14:03

metodito написа:
mikata написа:
metodito написа:Ся пък спрягат Стаси за Ерцгебирге... Звучи напълно възможно. Би бил добър трансфер, както за клубната каса, така и за момчето и за българския национален отбор. Да видим обаче има ли нещо вярно.

То и за Турция пишат
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... iia-605857

Дано го продадем в Германия, ако ще и за по-ниска сума, отколкото в Турция. Там не вярвам да претърпи каквото и да е развитие.

То не е невъзможно и там. Примерно един Мурики няколко години в Турция и сега в Лацио за доста милиони. Но защо за едни може, а други газят в калта е друг въпрос....

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 сеп 2020 15:08

„На спекулации не мога да отговарям. Има си ръководство, агенти. Влезли са в комуникация, ако се разберат ок , ако не - няма проблем. Аз съм в Левски, ще остана в Левски, концентрирал съм се върху моята игра в отбора. Опитвам се да давам всичко, за да изградим един добър отбор“, заяви Михайлов.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 20 сеп 2020 21:38

C Б. Цонев, Р. Цонев и Cпиерингс "Левски" за пръв път наистина има халфова линия от 2013 г. насам. :idea: За този период в повечето мачове cрещу отбори от топ 4 отборът отcтъпваше в притежанието на топката заради небаланcиран cъcтав и победите бяха след индивидуални пробляcъци. Минаха през отбора много класни крила и играещи зад нападателя, но какво да направят без cилна cредна линия.

Накрая Тодоров, който явно е подценяван, се сети за това, за разлика от предшеcтвениците cи. Към тези трима футболиcти може да cе добави и Cтарокин, още един от добрите при задържане на топката и паcове по цялата ширина на терена. C такава халфова линия "Левски" отново ще диктува играта в дерби мачовете, което cе приемаше по random до преди няколко години.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 20 сеп 2020 22:51

Абе от един мач с тази халфова линия не бива да се вадят заключения. Мача не го гледах, но до тук от числото видях предимно дълги пасове напред, което е нетипично за Балъков. Ако и срещу нас са играли така е нормално да овладеем центъра. Друго е срещу висока преса ли отбор, който може да си подава топката.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 сеп 2020 23:01

Без Спиро се страхувам, че ще изглеждаме доста зле. Не знам колко топки върна и колко точни паса даде, но бяха много - във всички мачове. Този отбор трябва да се запази и само да се добавя. Ники е важен - да, Робърта - също, както и Стаси, но си мисля, че ще се справим и без тях. Тоест, без Ники, не знам. Спиро в дефанзивен план е не по-малко ценен от Кали, но участва и в атаката. Ако бяхме останали без Кали и не беше привлечен Спиро - мале-мале.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 20 сеп 2020 23:35

metodito написа:Без Спиро се страхувам, че ще изглеждаме доста зле. Не знам колко топки върна и колко точни паса даде, но бяха много - във всички мачове. Този отбор трябва да се запази и само да се добавя. Ники е важен - да, Робърта - също, както и Стаси, но си мисля, че ще се справим и без тях. Тоест, без Ники, не знам. Спиро в дефанзивен план е не по-малко ценен от Кали, но участва и в атаката. Ако бяхме останали без Кали и не беше привлечен Спиро - мале-мале.
Ами спомни си какъв разграден двор бяхме без вратар и как липсата на такъв проваляше отбора в не един или два мача в 2 поредни сезона.
Михайлов трябва да остане. Реално той и Спиро са ни най-важните. Ако ще продават, нека да е Паулиньо... ако някой го иска де!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 сеп 2020 00:07

rane написа:
metodito написа:Без Спиро се страхувам, че ще изглеждаме доста зле. Не знам колко топки върна и колко точни паса даде, но бяха много - във всички мачове. Този отбор трябва да се запази и само да се добавя. Ники е важен - да, Робърта - също, както и Стаси, но си мисля, че ще се справим и без тях. Тоест, без Ники, не знам. Спиро в дефанзивен план е не по-малко ценен от Кали, но участва и в атаката. Ако бяхме останали без Кали и не беше привлечен Спиро - мале-мале.
Ами спомни си какъв разграден двор бяхме без вратар и как липсата на такъв проваляше отбора в не един или два мача в 2 поредни сезона.
Михайлов трябва да остане. Реално той и Спиро са ни най-важните. Ако ще продават, нека да е Паулиньо... ако някой го иска де!

Точно заради това казах "не знам", защото Ники Кръстев има всички физически данни за добър вратар, но с него трябваше да се работи с добър тренер на вратарите (Колев, къде е Митко, лъжец такъв???). Между другото, гледайки "представянето" на Георгиев срещу Берое, почувствах облекчение, че не е в "Левски", но се чудя кой аджиба реши да привлече това момче в "Левски". Гледам, че чичо Гошо го пуска титуляр в национала, което означава само едно - шиб*на мениджърска далавера. При положение, че разполагаш с Луков, с възстановения Владо, пускаш този несретник. :shock: На мен ми хареса вратарчето на ЦСКА-1948, както и това на Етър. Ако не беше първият, ЦСКА 1948 отиваха на сериозна разлика. Пичът спаси три сигурни гола.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 сеп 2020 09:56

Serafim написа:Абе от един мач с тази халфова линия не бива да се вадят заключения. Мача не го гледах, но до тук от числото видях предимно дълги пасове напред, което е нетипично за Балъков. Ако и срещу нас са играли така е нормално да овладеем центъра. Друго е срещу висока преса ли отбор, който може да си подава топката.

Те играха с такива пасове, защото не е им давахме да дишат. Такава преса отдавна не сме налагали. В първите 10-15 минути видяха, че топка не могат да изкарат с разиграване. Цоневите, Спирингс, та дори и Насиру не ги оставяха да се обърнат и резултатът беше гол в 6тата минута и тотално объркване в редиците им.
110 години любов!

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 21 сеп 2020 10:56

И наме н ми се иска да задържим Спиро, близанците играяр супернавито, пкриват огромен терен, но Спиро чисто физически доминира и адски полезен в дефанса. Не вярвам обаче да го задържим, дано поне му вземем прилични пари.

Имаме вече и добри изпълнители на фаулове, Боби Цонев за едан бройка да препарира и портиерето на числото (число, тире и двете са менте), така че наистина има халфова линия, която играе прилично и принуждава противника да игра с дълги топки или да се чуди какво да прави (за последно така играхме при Дедо).

Ники не е най-добрият вратар, но извади няк'во лудо положение освен това е обединител на терена и съблекалнята и от там насторението за игра, Примери за отбори от суоериграчи и лош колектив, които играят ганкиното бол, както и обратното.

За мен Стаси да се продава начаса и евентуално Робърта (халфовете за сега вкарват _ Стивън, който е класа над Илийката, поне има топки и физика).
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Левски”