Висша лига - сезон (2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2020/21)

Мнениеот Groucho » 20 сеп 2020 20:54

JackPackage написа:Къде забравяш и Затворника от Миконос за 85 млн :? :lol:

Честно казано не съм запознат много с кариерата му, последно гледах Ютд в реванша им с ПСЖ май :lol:
Ко му е на Тиаго Силва, защо беше на трибуните :roll: На мен ми беше интересно той как ще се представи у ВЛ.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 20 сеп 2020 20:56

Sardukar написа: Имаме по-добър отбор от Вас и в края на сезона се надявам играчите и Лампс да са го доказали и на терена като резултати!

Това твърдение е леко пресилено.Записвам си го и ще коментираме в края на сезона.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 20 сеп 2020 20:57

Sardukar написа:
plmar написа:
Sardukar написа:Честита победа на Пул и техните специални фенове ;)
Драйфам след такъв мач, но сме длъжни да отговорим в идните мачове!
Не е време за оправдания, а за резултати. Ще е тегав сезон, но искам и очаквам да го спечелим.

Ти сериозно ли? Какво точно да спечелите?

да сме шампиони на Англия или поне пред вас? Или като сте ни пребили във втория кръг и трябва да режим вени, да псуваме или да си търсим оправдания?
Както гласи клишето това е маратон, а не спринт. Имаме по-добър отбор от Вас и в края на сезона се надявам играчите и Лампс да са го доказали и на терена като резултати!

Днес никой никого не е пребил! Това което искаш, знаеш че няма как да стане докато Клоп е с нас. Ако стане, пиши на лични, ща почерпа каквото желаеш!
Изображение

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 20 сеп 2020 21:02

Каква селекция, като от тях днеска играха само Вернер + Хавертц?
А реално тоя червен картон реши мача. Ако не беше малоумника Кристенсен, можеше и да вземем нещо от тоя мач, но каквото - такова. Не мисля, че направихте нещо кой знае какво първото полувреме, а и ние си имахме шансовете...
Тоя Хендо е бахти образа, изрита топката напред и взе, че попадна на Мане и реши мача, с прекрасното съдействие на Кепа и Кристенсен.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 сеп 2020 21:06

Ако не е дузпа ще е червен картон
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 20 сеп 2020 21:08

Коледа наближава, Лампс! :lol: ;) 8-) Ако ще и сто нови играчи да има, промяна в тактиката и стилът му на водене на мачове няма, така че...Оправдания пред Абрама няма да минат този път :arrow:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 20 сеп 2020 21:12

CSKA69 написа:Коледа наближава, Лампс! :lol: ;) 8-) Ако ще и сто нови играчи да има, промяна в тактиката и стилът му на водене на мачове няма, така че...Оправдания пред Абрама няма да минат този път :arrow:

Нямаш ли капка срам, бе? Още ли си тука??? Това го повтаряш от миналата година... Баси лаика си, честно...
Изпълзяваш от дупката при всеки удобен момент!

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 20 сеп 2020 21:12

MuFc1878 написа:
Groucho написа:Според мен винаги ще сте топ 1, докато Погба е при вас :lol: 8-)

Това е расистко. Ще те съдя в Страсбург 8-) 8-)

Стърлинг enters the chat..
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

maikop

Мнениеот maikop » 20 сеп 2020 21:27

Брутална идиотия на Кристенсен при положение че Кепа имаше шанс да изпревари за топката Мане, а и не се знаеше макака дали ще успее да вкара гол ако беше стигнал пръв до топката. После и самия Кепа предреши изхода с традиционната си фрапантна грешка (още не знам как бяха изсипани толкова пари за него). :shock:
Лампард с доста страхлива тактика, не знам какви планове и идеи е имал, но феновете на Челси са очаквали съвсем друга продукция при това на Стамфорд Бридж. :roll:
Относно Лампард до Коледа...мисля че и това няма да стане, сегашният Абрамович няма нищо общо с ранния, който уволняваше за щяло и нещяло, а както каза Ивайло Цветков Нойзи в студиото, все пак това е Франки - легенда на клуба и ще го държат докато наистина нещата отидат твърде на зле - т.е. зоната на изпадащите. :lol:
Като цяло се получи тъп мач, от който не могат да се вадят кардинални изводи. Нивото на защитата на Ливърпул се видя в мача срещу Лийдс...днес просто не беше тествана поради някои странични фактори. :roll:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 20 сеп 2020 21:36

maikop написа:Брутална идиотия на Кристенсен при положение че Кепа имаше шанс да изпревари за топката Мане, ...

Имаше шанс да изпревари Мане на куково лято. Това му беше второ неразчетено излизане на Кепа за полувремето, с лекота Мане щеше да го прехвърли или размине, ако нямаше фаул.

Върни се в “Архив”