Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Е, те това не го очаквах
Диого Жота определено е интересен играч, тия пари са малко множко за него, особено като се види какво се взима за половината в същия ден

Леевски, оле
- Liverpool_EC
- Контакти:
KOPScousers написа:Принципно паричките за Жота ми се виждат много, интересен футболист е, но на мен най-голямо впечатление от Уулвс винаги ми е правил Раул Хименес. Друг въпрос е дали сме имали нужда от такъв тип играч като него, както и факта, че Жота е с 5 години по-млад. Клоп цяло лято се моли на ФСГ да му купят Тиаго, но той е доказана световна класа, а и парите, за които го взехме са направо смешни. Струва ми се, че Уулвс щеше да иска за Хименес дори повече пари, отколкото за Жота, така че всичко е ОК. В крайна сметка го вземаме да покрива тройката, а на тоя етап е по-добър вариант от Сар. Ще видим, Клоп си знае най-добре.
Особено като се сетиш, че първия избор на Клоп- Тимо Вернер беше 50 мил, 45 мил за Жота си е бая. Сигурно статистиката му е безупречна. Нищо де, този е добър и ако се включи добре и вкарва редовно, на кой му пука кой-колко-къде. Пак, че взеха добър играч и има надграждане в резервите...освен, ако Клоп не ни шокира и почне да го пуска 9ка титуляр. И Салах му го доведоха, заради многото положения, които създаваше в Рома...и к'ва стана тя
- Liverpool_EC
- Контакти:
Айде почнаха слуховете за Чембърлейн в Улвс за 25 мил. Очаквано, при всички тези полузащитници които имаме. Номера е да не продадат накуп Брюстър, Ориги и Шакири. Единият трябва да остане или ако ги разкарат всички да вземат още един нов атакуващ. Само с Жота за резерва няма да е добре.
Liverpool_EC написа:KOPScousers написа:Принципно паричките за Жота ми се виждат много, интересен футболист е, но на мен най-голямо впечатление от Уулвс винаги ми е правил Раул Хименес. Друг въпрос е дали сме имали нужда от такъв тип играч като него, както и факта, че Жота е с 5 години по-млад. Клоп цяло лято се моли на ФСГ да му купят Тиаго, но той е доказана световна класа, а и парите, за които го взехме са направо смешни. Струва ми се, че Уулвс щеше да иска за Хименес дори повече пари, отколкото за Жота, така че всичко е ОК. В крайна сметка го вземаме да покрива тройката, а на тоя етап е по-добър вариант от Сар. Ще видим, Клоп си знае най-добре.
Особено като се сетиш, че първия избор на Клоп- Тимо Вернер беше 50 мил, 45 мил за Жота си е бая. Сигурно статистиката му е безупречна. Нищо де, този е добър и ако се включи добре и вкарва редовно, на кой му пука кой-колко-къде. Пак, че взеха добър играч и има надграждане в резервите...освен, ако Клоп не ни шокира и почне да го пуска 9ка титуляр. И Салах му го доведоха, заради многото положения, които създаваше в Рома...и к'ва стана тя
Разликата е оргомна между двете неща - най-малкото Лайпциг искаха цялата сума наведнъж, а за Жота ще платим около 10% от сумата това лято...после като сметнеш, че Вернер почва от 170к базово в Челси, а Жота няма да е никъде близо до това....добавяш към това и, че Жота ще има далеч по-малко претенции да е титуляр отколкото Вернер щеше да има....и като поръсиш, че може да играе добре с двата крака, на всяка една позиция в нападение и е само на 23 (24 след месец-два) и с близо 70 мача във ВЛ - далеч по-голяма логика има трансфера на Жота точно в този прозорец.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
john barnes
Да не забравяме,че сделката за Жота си беше и бартер за Хоевер. Кой щеше да даде 10млн за тоя младок? Май никой...иначе от днес почнаха слуховете,че май ще даваме Окса на вълците за поне 25млн,колкото дадохме на арсенал. Има логика в тоя трансфер,след контузията вече не е същия играч Окса за съжаление. Ето сега пак е контузен и си мисля,че Клоп може и да му намаже ските.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Liverpool_EC написа:SgtLiberty написа:wolf написа:И за какво беше цялото това мрънкане тогава?
Нямаше да сме ние ако няма рев за нищо, като гледам как са управлявани другите клубове не се оплаквам от нашия, може и по-добре разбира се, но от 8-място и Бентеке до Шампиони и Тиаго.
Много сте занижили очакванията, ама то тъй на научиха шефовете и като докарат 2ма добри играча правим заря във форума.
Занижили сме очакванията? Кога, в историята на Ливърпул, се е купувало звезди? Особено от ранга на Тиаго? След 1990та, по-успешни били ли сме? Занижени бяха нещата заради Хикс и Жилет и разпродаването на отбора. От тогава насам, само растеж.
Евала. Аз съм супер доволен 
Трансферите,които направи отбора са прекрасни.Вече има заместник на Робъртсън,Тиаго е един от най-добрите в света на своя пост,а и е боец който се раздава на 100%.Диого Ж.е млад и доказал се във ВЛ,също раздаващ се до последно и бъдещето и футболното му развитие са пред него.Все футболисти,които трябваха на Ливърпул.Клоп знае какво прави.Вярно е,че собствениците го ограничават,но политиката е перфектна и мениджъра се справи отлично с това което му позволяват.Ливърпул се справя чудесно последните 3-4 сезона с трансферите и това е заслуга на целия екип,който работи "отзад".Аз лично съм много доволен и обнадежден,че титлите и купите тепърва предстоят.Вернер не е готов да играе титуляр при нас и 50млн. накуп са страшно много пари за такъв трансфер.Не може да дадеш такива пари и тепърва да го шлайфаш и готвиш за заместник.Постъпи се разумно и се намериха решения.Сега само един централен защитник,но не мисля че този от Шалке е добър избор.Има много по-качествени централни защитници за много по-малко пари.И доказани.Все пак Байерн им вкара 8 и се надявам това да е отказало Клоп от този трансфер.Може пък да има още 2-3 изненади до края на прозореца,макар че отбора в момента е ок.
Формата е временна,класата е вечна!
- SgtLiberty
- Контакти:
[offtopic]
За Вернер много точно, не е, че не сме го искали а финансовата структура на плащането на трансфера. Едно е да платиш 41-45 милиона за Жота на по 7 милиона за 5 години и Тиаго за 4 години и по 5 милиона и да имаш грубо казано гратисен период преди да плащаш. Със сигурност и Клоп и борда са искали Вернер и той сигурно е искал при нас повече от колкото при Челси, но докато те могат да си позволят 50 милиона кеф и Тимо титуляр от ден 1 ние няма как.
[/offtopic]LFC06 написа:Трансферите,които направи отбора са прекрасни.Вече има заместник на Робъртсън,Тиаго е един от най-добрите в света на своя пост,а и е боец който се раздава на 100%.Диого Ж.е млад и доказал се във ВЛ,също раздаващ се до последно и бъдещето и футболното му развитие са пред него.Все футболисти,които трябваха на Ливърпул.Клоп знае какво прави.Вярно е,че собствениците го ограничават,но политиката е перфектна и мениджъра се справи отлично с това което му позволяват.Ливърпул се справя чудесно последните 3-4 сезона с трансферите и това е заслуга на целия екип,който работи "отзад".Аз лично съм много доволен и обнадежден,че титлите и купите тепърва предстоят.Вернер не е готов да играе титуляр при нас и 50млн. накуп са страшно много пари за такъв трансфер.Не може да дадеш такива пари и тепърва да го шлайфаш и готвиш за заместник.Постъпи се разумно и се намериха решения.Сега само един централен защитник,но не мисля че този от Шалке е добър избор.Има много по-качествени централни защитници за много по-малко пари.И доказани.Все пак Байерн им вкара 8 и се надявам това да е отказало Клоп от този трансфер.Може пък да има още 2-3 изненади до края на прозореца,макар че отбора в момента е ок.
За Вернер много точно, не е, че не сме го искали а финансовата структура на плащането на трансфера. Едно е да платиш 41-45 милиона за Жота на по 7 милиона за 5 години и Тиаго за 4 години и по 5 милиона и да имаш грубо казано гратисен период преди да плащаш. Със сигурност и Клоп и борда са искали Вернер и той сигурно е искал при нас повече от колкото при Челси, но докато те могат да си позволят 50 милиона кеф и Тимо титуляр от ден 1 ние няма как.
Тепърва ще разбираме какво бижу за без пари си купихме....малко ми е трудно да го разбера- да напуснеш действащия, за да отидеш в бившия носител на ушатата....явно времената се промениха....всеки иска при Клоп! Жота е трансфер тип Шакири....но е поне три пъти по-добър и много по-млад. От него очаквам маса красоти следващата декада.