ЛЕВСКИ - ЦСКА 1948 | 19.09.2020г. 21:00ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - ЦСКА 1948 | 19.09.2020г. 21:00ч.

Мнениеот LoveAndPeace » 20 сеп 2020 11:42

TristaNNN написа:Най-хубавото е, че добрата игра на отбора създаде прекрасно настроение и по трибуните, каквото нямаше от четвъртфинала срещу Лудогорец насам. А това, надявам се, ще докара още повече левскари на стадиона и ще активизира кампанията за спасение на клуба. Всъщност, в момента това е най-важно и единствено мъжката, футболна игра и себераздаването на футболистите могат да разпалят позагасналата искра на левскарите.
Отново победа над пряк конкурент за оставане в елита. Няма да изпаднем! 8-)

Понеделник сутрин е възможно най-доброто време да кажат - Ето Ви членските карти! Заповядайте.

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 20 сеп 2020 11:59

Когато съблекалнята е ОК, и колектива е добър, тогава идва и желанието и хъса за игра и победа.

Привличането на Валери и братята Цоневи внесе живец в отбора.
Божинката няма равен в създаването на атмосфера, мотивирането и нахъсването, и всичко е с доза хумор и смях, така и трябва. А и да влиза по малко, или за едно полувреме, също няма лошо....

Братята Цоневи са отлични футболисти, чудя се как и защо ги изпуснахме преди време. Насиру хич не е лош футболист, но трябва да получава повече игрово време. Сега за 5-6 минути се мъчи да впечатли тренера и феновете, и логично прави грешки. С повече игрово време ще се успокои и ще покаже какво може. Сега, като продадат Стаси, може и да получи повече възможности.

Накратко, мисля, че със спортна злоба, хъс и желание, можем да победим всеки отбор в лигата.
Въпроса е, че трябва постоянство.....

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 20 сеп 2020 12:32

Ние реално си имаме отбор в момента, който спокойно си е за 3-5 място, според зависи от резултатите. Въпросът е клуба да се стабилизира. Ако хванем квота за ЛЕ е добре, защото може да влязат свежи пари, но от друга страна това не е толкова важно, защото средства трябва да се търсят от спонсори.
Иначе чисто от спортно техническа гледна точка ни трябва друг треньор.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 20 сеп 2020 12:42

Очаквах далеч по-труден мач... Все още не знам нашите ли бяха наистина толкова добри, или онези бяха много слаби?! Но реално това ще се види в следващите мачове. Особено в серията, която едни след други срещаме Славия, Черно море, Лудогорец, Локо Пд и -София, че и Берое.
Може би липсата на големи очаквания към отбора и играчите също оказва положителен ефект. Все още е рано да се правят крайни изводи, но гледайки представянето и играта на останалите отбори, имаме шанс да останем в топ 6.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 20 сеп 2020 12:52

koisa написа:Очаквах далеч по-труден мач... Все още не знам нашите ли бяха наистина толкова добри, или онези бяха много слаби?! Но реално това ще се види в следващите мачове. Особено в серията, която едни след други срещаме Славия, Черно море, Лудогорец, Локо Пд и -София, че и Берое.
Може би липсата на големи очаквания към отбора и играчите също оказва положителен ефект. Все още е рано да се правят крайни изводи, но гледайки представянето и играта на останалите отбори, имаме шанс да останем в топ 6.

В момента извън Лудогорец, тирето, отчасти Берое и Локо пд, останалите отбори са един дол дренки и решаващи ще са постоянството и колектива.
Но определено за оцеляването ни най-важни ще са намирането на спонсори, един два изходящи трансфери и желанието за игра, което да върне вярата на публиката в отбора. Точно в този ред, в който съм ги написал, според мен.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 20 сеп 2020 14:54

helic написа:
koisa написа:Очаквах далеч по-труден мач... Все още не знам нашите ли бяха наистина толкова добри, или онези бяха много слаби?! Но реално това ще се види в следващите мачове. Особено в серията, която едни след други срещаме Славия, Черно море, Лудогорец, Локо Пд и -София, че и Берое.

В момента извън Лудогорец, тирето, отчасти Берое и Локо пд, останалите отбори са един дол дренки и решаващи ще са постоянството и колектива.
Но определено за оцеляването ни най-важни ще са намирането на спонсори, един два изходящи трансфери и желанието за игра, което да върне вярата на публиката в отбора. Точно в този ред, в който съм ги написал, според мен.

Абсолютно вярно! Дано да се възползваме от проблемите на Ботев и да ги ударим в Пловдив, после домакинство на Ботев Враца, тях дано да ги ударим. След това със Славия и Черно море мачовете са на кантар, и влизаме в една серия, от където не знам къде ще хванем точка. Дано до тогава да се стабилизираме. Едва ли всеки мач ще излизаме с такава агресия. Ще има подобни мачове като с Царско село, но трябва да подкрепяме и тогава отбора, защото сега играчите са българчета и юноши и разбират нашето настроение по трибуните, когато ги подкрепяме или когато ги освиркваме и им влияем по тоя начин. Не са като чужденците, които мислят само за заплатата. От чужденците наистина се моля само Спиерингс ако може да го задържим, Насиру не знам, може тоя темерут Хубчев да си го е бил нарочил, че не става, ще разберем.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 20 сеп 2020 15:56

Blue_Blood84 написа:
helic написа:

Абсолютно вярно! Дано да се възползваме от проблемите на Ботев и да ги ударим в Пловдив, после домакинство на Ботев Враца, тях дано да ги ударим. След това със Славия и Черно море мачовете са на кантар, и влизаме в една серия, от където не знам къде ще хванем точка. Дано до тогава да се стабилизираме. Едва ли всеки мач ще излизаме с такава агресия. Ще има подобни мачове като с Царско село, но трябва да подкрепяме и тогава отбора, защото сега играчите са българчета и юноши и разбират нашето настроение по трибуните, когато ги подкрепяме или когато ги освиркваме и им влияем по тоя начин. Не са като чужденците, които мислят само за заплатата. От чужденците наистина се моля само Спиерингс ако може да го задържим, Насиру не знам, може тоя темерут Хубчев да си го е бил нарочил, че не става, ще разберем.

Хубчев много хора ги беше нарочил основно заради играта им във фаза защита или по-точно липсата им на такава. Сина на боса на Септември , Здравко Димитров , Кабов , Насиру......
Вчера най-чистото и опасно положение за числото , и то при резултат 1:0 беше именно след непокриване на Насиру.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 сеп 2020 17:58

LoveAndPeace написа:
TristaNNN написа:Най-хубавото е, че добрата игра на отбора създаде прекрасно настроение и по трибуните, каквото нямаше от четвъртфинала срещу Лудогорец насам. А това, надявам се, ще докара още повече левскари на стадиона и ще активизира кампанията за спасение на клуба. Всъщност, в момента това е най-важно и единствено мъжката, футболна игра и себераздаването на футболистите могат да разпалят позагасналата искра на левскарите.
Отново победа над пряк конкурент за оставане в елита. Няма да изпаднем! 8-)

Понеделник сутрин е възможно най-доброто време да кажат - Ето Ви членските карти! Заповядайте.

Членски карти чакайте на 01.10 или след тази дата. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 21 сеп 2020 09:20

emigo73 написа:За втори път ще изразя мнението, че не трябва да подценявате Г. Тодоров. До тук всичко дължим на него.
За братя Цоневи: Много са израснали за 4_ри години.
Насиру:Този, Хубчев, ще излезе голям некъдърник.

Нека не се заблуждаваме, че Тодоров става за треньор на Левски, за момента не се е доказал с нищо, дано ме оправдавдае...

Един мач, срещу отбор, който ще се бори да не изпадне, с треньор Балаков не може да е атестат...

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 21 сеп 2020 10:45

Видима е еуфорията след този мач на тази изтерзана публика, но нека не разпалваме прекален оптимизъм.Нека не разтваряме толкова махалото.Всеки отбор играе толкова колкото му позволи противника.След привличането на близнаците/особено/ е видимо че в отбора има живец и идея в градивен план.С оглед на изиграните до сега мачове сме далеч от първите четири отбора - говоря като игра и ПОСТОЯНСТВО.За да сме конкуренти именно на тях е нужно израстването да продължи, а това много трудно ще се получи на практика ако се наложи/както усилено се говори/ от изходящи трансфери.

п.п. Не знам какво трябва да си помисли редовият фен за ръководството на един отбор когато повече от 16месеца не може да намери поне един краен защитник????

Върни се в “Левски”