metodito написа:Не знам как да коментирам трансфера на Спиро (който още не е станал, де). От една страна ми е супер тъпо, защото виждах в него следващия Прохазка и Бардон. От друга страна, ако става дума наистина за близо милион и половина лева, в настоящето положение, което се намираме това са жизнено важни пари, важни за самото оцеляване на клуба. Въобще, патова ситуация. Ако и Ники си тръгне за едни хубави пари... С оглед на игрите, които показа от началото на първенството се вижда какъв ПОМИЯР е бил Хубчев! Низко човече. Как пък един от тези от 94-та не излезе човек, бе?! Може би Кирячето и Туньо, бог да го прости човека, излязоха нормални. Всичко друго като хора - пълна леш! И без Любо, може би.
Туньо вечна му памет май беше най0свестен от всички + Ивайло Йорданов и скромното Киряче.
Хубси нещо му е станало, я по Германията я на стари години. Имах честта да ме запознаят с него (моя състудентка му е селска) преди четвърк век, таман беше дошъл в Левски - скромен, изключително работлив и умерен мъж, здраво стъпил на земята, не като някои сегашни ритнитопковци.
Колкото до трансферите, не сме в положение да запазваме състава си, нещата са от зле по-зле най-зле и се чудя как все още ни има с професионален лиценз, а не сме по зоните. Така че Спиро, Холмс, Павлин, Стаси най-вероятно и ако може ще бъдат продадени _ Ники Михайлов (последното може да се окаже лошо за надъхването на отбора, но пък се връща Божигол.)
Гошо толкоз си може, но ако направи мклектив, а това е едно от най-важните неща, може и да се получи боеспсобен отбор (визирам неговите си Цоневите, Стивън, евентуално още някой, но без Найденов и Юруков, които са си глътнали граматиката ).
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.