Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ikar
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот ikar » 17 сеп 2020 09:42

mikata написа:Спиро май си заминава в понеделник :roll:

От сега играещите единственият който притежава футболни качества и интелект близо до средно европейските?Не случайно буди интерес в отбори от ТОП5 първенства.Факт е че обстоятелствата налагат този трансфер, но също така е и факт че е актуална и старата приказка че болен на легло се ....оправя????

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 сеп 2020 09:54

Защо го ядете Митов. Почти ни беше направил шампиони в директните мачове, но оня тъпънар Овчата глава пусна един маймуняк, който центрира в наказателното поле за автогол, а трябваше да я ритне високо в аут. Славистябългарин трябваше да бие този далече свободен удар.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 сеп 2020 11:01

NOMER14 написа:Защо го ядете Митов. Почти ни беше направил шампиони в директните мачове, но оня тъпънар Овчата глава пусна един маймуняк, който центрира в наказателното поле за автогол, а трябваше да я ритне високо в аут. Славистябългарин трябваше да бие този далече свободен удар.

Почти не е като да ни е направил... Все едно да кажеш, че Роси и Стоев почти спечелиха купата, ама кой го топли това като не са я спечелили всъщност?! :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 17 сеп 2020 11:06

honda написа:Много трудно мога да бъда наречен фен на Г.Тодоров. Напротив. Ако зависи от мен аз бих поканил Е.Ераносян. За мен най-добрия български треньор освен Мъри. Но не е актуално да го коментираме.
Но като говорим за Г.Тодоров нека не забравяме,че той беше треньор на набор 95-96. А това е половината ни отбор. Негови възпитаници са Цоневи, Ст.Петков, Ил.Димитров, Д.Иванов, Н.Кръстев. Остава само да върнем А.Вутов, Хр.Хубчев ,В.Мисяк и капитана на тази формация Ал.Любенов и идилията ще бъде пълна.
Но не може да се отрече ,че тези момчета уважават Г.Тодоров и му вярват.
Аз лично много бих се радвал този отбор на Левски да успее - Един отбор почти 100% българи от които 70% са наши юноши. Под успех аз разбирам влизане в първата шестица . За мен класиране за ЕКТ би било супер успех.
В момента отборите на Лудогорец, ЦСКА-София, Берое и Локо(Пд) са пред нас. Като състав и ЦСКА-1948 са пред нас. Но приемам че ние , селото,числото,морето, Арда,Славия и Ботев сме на едно ниво. Докато Монтана,Етър и Ботев(Вр) (не искам да обида никого) ни отстъпват.

Едуард Ераносян е с класа над треньорите ръководили Левски. С две-три изключения. Но той е скъп треньор. Като Балъков. Работи само там където има мно-о-ого пари. На Лаута беше по сантиментални причини, но иначе в България е работил само в Делиорманец. Честно казано, в тази криза не виждам кой можещ треньор би се заел с тази непосилна задача. Неможачите и сега са на опашка и току подхвърлят из сайтовете готовността си да работят за благото на Левски. Можем само да им благодарим за желанието, но на Герена трябва да има квалитетен треньор с шампионски манталитет. За това смятам, че още не е дошло времето за треньорска рокада. Гошо толкоз може. Не бива да го корим. Ако успее да събере своите възпитаници и да ги обедени в един юмрук, после може да дойде доказан специалист и да надгражда. До тогава би трябвало да има и мощен генерален спонсор. За сега, каквото – такова.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 сеп 2020 11:39

Не знам как да коментирам трансфера на Спиро (който още не е станал, де). От една страна ми е супер тъпо, защото виждах в него следващия Прохазка и Бардон. От друга страна, ако става дума наистина за близо милион и половина лева, в настоящето положение, което се намираме това са жизнено важни пари, важни за самото оцеляване на клуба. Въобще, патова ситуация. Ако и Ники си тръгне за едни хубави пари... С оглед на игрите, които показа от началото на първенството се вижда какъв ПОМИЯР е бил Хубчев! Низко човече. Как пък един от тези от 94-та не излезе човек, бе?! Може би Кирячето и Туньо, бог да го прости човека, излязоха нормални. Всичко друго като хора - пълна леш! И без Любо, може би.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 17 сеп 2020 12:32

metodito написа:Не знам как да коментирам трансфера на Спиро (който още не е станал, де). От една страна ми е супер тъпо, защото виждах в него следващия Прохазка и Бардон. От друга страна, ако става дума наистина за близо милион и половина лева, в настоящето положение, което се намираме това са жизнено важни пари, важни за самото оцеляване на клуба. Въобще, патова ситуация. Ако и Ники си тръгне за едни хубави пари... С оглед на игрите, които показа от началото на първенството се вижда какъв ПОМИЯР е бил Хубчев! Низко човече. Как пък един от тези от 94-та не излезе човек, бе?! Може би Кирячето и Туньо, бог да го прости човека, излязоха нормални. Всичко друго като хора - пълна леш! И без Любо, може би.

Туньо вечна му памет май беше най0свестен от всички + Ивайло Йорданов и скромното Киряче.

Хубси нещо му е станало, я по Германията я на стари години. Имах честта да ме запознаят с него (моя състудентка му е селска) преди четвърк век, таман беше дошъл в Левски - скромен, изключително работлив и умерен мъж, здраво стъпил на земята, не като някои сегашни ритнитопковци.

Колкото до трансферите, не сме в положение да запазваме състава си, нещата са от зле по-зле най-зле и се чудя как все още ни има с професионален лиценз, а не сме по зоните. Така че Спиро, Холмс, Павлин, Стаси най-вероятно и ако може ще бъдат продадени _ Ники Михайлов (последното може да се окаже лошо за надъхването на отбора, но пък се връща Божигол.)

Гошо толкоз си може, но ако направи мклектив, а това е едно от най-важните неща, може и да се получи боеспсобен отбор (визирам неговите си Цоневите, Стивън, евентуално още някой, но без Найденов и Юруков, които са си глътнали граматиката ).
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 сеп 2020 12:44

olimpi написа:

Туньо вечна му памет май беше най0свестен от всички + Ивайло Йорданов и скромното Киряче.

Хубси нещо му е станало, я по Германията я на стари години. Имах честта да ме запознаят с него (моя състудентка му е селска) преди четвърк век, таман беше дошъл в Левски - скромен, изключително работлив и умерен мъж, здраво стъпил на земята, не като някои сегашни ритнитопковци.

Колкото до трансферите, не сме в положение да запазваме състава си, нещата са от зле по-зле най-зле и се чудя как все още ни има с професионален лиценз, а не сме по зоните. Така че Спиро, Холмс, Павлин, Стаси най-вероятно и ако може ще бъдат продадени _ Ники Михайлов (последното може да се окаже лошо за надъхването на отбора, но пък се връща Божигол.)

Гошо толкоз си може, но ако направи мклектив, а това е едно от най-важните неща, може и да се получи боеспсобен отбор (визирам неговите си Цоневите, Стивън, евентуално още някой, но без Найденов и Юруков, които са си глътнали граматиката ).

Така е, знам, че ножа вече пробива кокала и не може да се говори колко ценен е Спиро и продажбата му е супер грешка, при положение, че до броени месеци може да се окаже, че "Левски" няма да го има и всеки лев е ценен.

Иначе, да, забравих Ивайло Йорданов. Кой знае какво се е случило с Хубсън, просто като човек явно не става. И като професионалист.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 сеп 2020 09:53

Ся пък спрягат Стаси за Ерцгебирге... Звучи напълно възможно. Би бил добър трансфер, както за клубната каса, така и за момчето и за българския национален отбор. Да видим обаче има ли нещо вярно.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 сеп 2020 10:01

metodito написа:Ся пък спрягат Стаси за Ерцгебирге... Звучи напълно възможно. Би бил добър трансфер, както за клубната каса, така и за момчето и за българския национален отбор. Да видим обаче има ли нещо вярно.

То и за Турция пишат
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... iia-605857
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 сеп 2020 10:07

mikata написа:
metodito написа:Ся пък спрягат Стаси за Ерцгебирге... Звучи напълно възможно. Би бил добър трансфер, както за клубната каса, така и за момчето и за българския национален отбор. Да видим обаче има ли нещо вярно.

То и за Турция пишат
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... iia-605857

Дано го продадем в Германия, ако ще и за по-ниска сума, отколкото в Турция. Там не вярвам да претърпи каквото и да е развитие.

Върни се в “Левски”