NBA Regular Season 19-20
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Булс
Единственият фен на биковете в историята, който не е гледал и един техен мач...

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Re: Булс
Drunken_Master написа:Единственият фен на биковете в историята, който не е гледал и един техен мач...
За сметка на това гледам веднъж месечно как Дюрант е$е любовника ти. Като заговорихме за бактерии и насекоми, искаш ли да ти поръчам една софийска ку$ва и да ти я пратя в руси, че гледам си в цикъл нещо и те сърби сливата? На мои разноски.
 “Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
						https://youtu.be/6kARhdu_yqk
- Drunken_Master
- Контакти:
!?
Досега говореше за Ленърд, сега пък Дюрант ? Кой последно ти е любимият играч, тоя който бие ЛеБрон, ли ?   

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Re: NBA Regular Season 19-20
Сега четох, че Док Ривърс след задълбочен анализ е установил причината за загубата в мач номер 6 - втората половина Денвър стреляли много наказателни. Този гад Мъри като паднал под ПДж предизвикал съчувствието на съдиите. Фил Джексън ги пробваше такива навремето - след мач номер 3 2001 беше разкритикувал съдиите, когато отстраниха Шак за 6 нарушения, в мач номер 4 Шак разнасяше Мутомбо, както е израза "като свиня блажен вестник". Ще видим на Док ще му върже ли, но има и шанс да подобри рекорда за най-много серии загубени от един треньор след преднина 3:1 (сегашния го държи пак той)  

- Drunken_Master
- Контакти:
Клипърс
По мое лично мнение, ако наистина се провали и тоя сезон, може и да бъде уволнен. Няма извинения вече, колко години нищо не направи с Крис Пол, Грифин и Джордън. Мисля, че дори не е играл финал на конференцията още...

Re: Клипърс
Drunken_Master написа:По мое лично мнение, ако наистина се провали и тоя сезон, може и да бъде уволнен. Няма извинения вече, колко години нищо не направи с Крис Пол, Грифин и Джордън. Мисля, че дори не е играл финал на конференцията още...
Много точно казано!
За негово успокоение, никой треньор на Клипърс не е. Тая нощ Кольо ще удължи агонията.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
Йокич
Стискам му палци на Йоката, но ножиците трябва да са ебахти лузърите за да допуснат обрат от 1-3 до 4-3 при положение, че са топ фаворит за титлата. Подобно нещо май бяхме виждали при Далас - Уориърс от 2007-ма, въпреки че Мавс не бяха кой знае какъв фаворит за титлата и не стана обрат, но отзвука беше голям. Как я бяха нарекли тая серия ? Че нещо ми убягва от паметта...

Преди 3 години Кливлънд обърна ГСУ пък ти ни връщаш още назад!
За това се играе 4 от 7, а не 3 от 5!

За това се играе 4 от 7, а не 3 от 5!
- Drunken_Master
- Контакти:
!?
Аз говоря за друго, за някаква главоломна трагедия, когато суперфаворит е рано-рано бит от аутсайдер.