Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

На мен не че ми е все едно, предпочитам Леброн да не става шампион, но понеже Лейкърс трябва да стават ще го прежаля
  На мен не че ми е все едно, предпочитам Леброн да не става шампион, но понеже Лейкърс трябва да стават ще го прежаля , но не изпитвам и лоши чувства. Дано се оправят.
 , но не изпитвам и лоши чувства. Дано се оправят.Buck32 написа:Е те тия дърти, отровни пипала са същите, които го държаха и 90-те. Аз не твърдя, че няма нужда от промяна, включително и в собствеността, но като фен на отбор би ми било трудно да говоря по този начин за хората свързани с най-големите му успехи. Никога не съм подкрепял особено Чикаго - като почнеш от 91ва естествено, но не изпитвам и лоши чувства. Дано се оправят.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта