От Добрич в Русе, булката ли е от русИ!

Не каза какво очакваш от Бостън!?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:Майтапа на страна, но предполагам, че Клипърс ще си вземат серията... все пак.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

miro_rz написа:Нашия човек да не почива нещо?
Как го виждате Маями-Бостън. Аз основно тях съм ги гледал. За мен Горещите ще вземат серията с 4:2!
Просто имат широк състав, Робинс, Драгич и Олиник вършат много работа. На тоз последния така ли му се пише името?
А Бътлар е във формата на живота си. Това е от мен. За Бостън да каже русенлията.

Тая серия с канадците отдавна трябваше да е свършила, ако Браун не си мислеше вече как ще си сипе една ракия и изпусна ОуДжей в третия мач
  Тая серия с канадците отдавна трябваше да е свършила, ако Браун не си мислеше вече как ще си сипе една ракия и изпусна ОуДжей в третия мач   ... Бостън има шанс за титла, но истината е, че за това основните играчи направо трябва да се надскочат в следващите мачове, но все пак те не са в кой да е отбор ...
  ... Бостън има шанс за титла, но истината е, че за това основните играчи направо трябва да се надскочат в следващите мачове, но все пак те не са в кой да е отбор ... 

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост