5 кръг /Черно море - ЦСКА-София/ 12.09.20 Събота 18.45ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
ticha i vladislav
- Контакти:
Re: 5 кръг /Черно море - ЦСКА-София/ 12.09.20 събота 18.45ч.
Този път не успяхме,но другия път на техен терен в Ловеч ще ги бием.
Последна промяна от ticha i vladislav на 13 сеп 2020 22:07, променено общо 4 пъти.
Черно море-първият шампион по футбол в България
ticha i vladislav написа:Това Джудже е вредно за света!Стига купувахте съдии гадни люлякови тиренца!
Според мен половината ви отбор е за полиграфа!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
-
ShooterMan
- Контакти:
Никакъв ЧК на Димов! Чист ЧК на Гълъбов при дузпата. Абсолютен фал в атака за 1:1. Няма какво да се говори повече. Едно от най-големите КЛАНЕТА изпълнено от микренската наложница Станислав Тодоров
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Играч на мача за мен е вратаря на ЦСКА.Спаси дуспа при 1:0,изкара и удара на Курьор,до това време червените нямаха удар към нашата врата,и спокойно можеше да е и 3:0.Но човека на вратата даде възможност на отбора си да си тръгне с точка,а можеше и с три.Добрият вратар е половин отбор.С оглед на играта,справедлив резултат,с оглед положенията,изтървахме ги.Странно е как централен защитник,си вади два жълти картона в противниковата половина.Димов сега сигурно си яде ушите от яд.Васко пък,левскар в червата,сложи себе си пред отбора,толкова много искаше да вкара на цска.Единия защитник на ЦСКА,не му знам името,цял мач държеше и спираше Иса с ръце.Не бях виждал такава игра от времето на Гонзо.Съдията.......педе раст
sandi74 написа:Димов майсторски си изпроси 2 жълти картона за отрицателно време.Абсолютен безумец или продажник.
Ние в Пловдив това много добре го знаем
-
ShooterMan
- Контакти:
Васката според мен направи отличен мач. Дузпа, колкото и важна да е не е критерия за показаното на терена. От началото на шампионата Панайотов е най-добрия ни играч, но смятам и аз, че с дузпата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябваше да се занимае Иса, Курьор или Младшия. Добър мач направи и Касими, хареса ми днес . При нормален съдия определено ги разгромявахме. Не им мърдаше 3:0, твърдо сме по-добрия отбор от тея, не знам какво се заблуждават със съдийски или късметлийски точки, пълни ЖАЛКАРИ са и от все сърце желая успех а БАТЕ заради гнусотията свършена от полу-ръстта да подкупи Тодоров
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Главен виновник за загубата е отново Панайотов! При вече 2:0 нямаше как да не вземем 3те точки. Илиан трябва да забрани на Панайотов да изпълнява статични положения, а най добре е да го закове на скамейката. Несигурен и неубедителен на вратата отново Георгиев и също трябва да бъде пратен на скамейката за сметка на Дюлгеров. И нещо ни стана традиция да завършваме с 10 човека 
Аз пък искам да поздравя днес нашия отбор.Не искам да критикувам никой,само мога да ги поздравя.Всички!Всеки се раздаде на макс,кой ,колкото може според моментната си форма и състояние.В началото бяха малко сковани и ни куцаше организацията на играта ,но е разбираемо при липсата днес и на Родриго.С влизането на Велев и Касми,на младши в ролята на плеймейкър,нормално беше да няма сработеност.Дори и да не се забелязваше с нещо по терена,Гениално отиграване с глава на Куриор.Много важен гол от нищото,който даде и необходимото спокойствие в отбора и започнахме много по добре да разиграваме топката.Искам да поздравя и хората в отбрана.Панов много го критикувахме предните мачове,но днес ги "изяде".И ги накара второто полувреме да се насочат предимно то лявата им зона на червените да атакуват.Там обаче ги посрещаше едно момче с Мноого голямо сърце и воля,и още по-хубаво истински моряк -Попов.Много силен,много стабилен мач и искам и него специално да поздравя- Емо Янчев. Не знам за вас,но аз съм много по спокоен с него в състава отколкото със Станчев или Енчев.Продължавай все така и си захапи мястото до Димов.Въпреки дузпата,нищо че и мен супер ме е яд,защото ставаше 2:0 и си печелихме мача,а накрая дори сме доволни от точката.Въпреки това Панайотов днес също заслужава похвала.Свърши страшно много ама наистина много работа в средата и в борбата с онези черните изполини в червени фланелки (които освен физика,са пълни дърводелци,но техен си проблем).
Естествена има доста още какво да се желае и да се подобрява в играта ни,но днес в този мач,в този ден футболистите в зелено бяло напълно защитиха и не посрамиха емблемата и името Черно Море Варна. Респект момчета!Продължавайте така и успехите със сигурност ще дойдат!
Естествена има доста още какво да се желае и да се подобрява в играта ни,но днес в този мач,в този ден футболистите в зелено бяло напълно защитиха и не посрамиха емблемата и името Черно Море Варна. Респект момчета!Продължавайте така и успехите със сигурност ще дойдат!
За вас моряци ний живеем...
-
ShooterMan
- Контакти:
Емо Янчев беше един от най-добрите ни "трансфери" лятото. Всички знаем, че си беше почти тръгнал, но онова ковидясване го върна в игра, а после и бързо стана титуляр. Всички се радваме. Добър мач, има ръст и с Димов като се сработят ще бъде добре. Докато бяха двамата не мисля, че отбора с тирето имаха даже някаква ситуация, освен волейбола и отменения гол.
Голяма тъпотия на Димов ,100% червен картон! Незнам какво ревете от съдията, имаше си неточности но е смешно да се оправдаваме със него. Въпреки изпуснатата дуспа Панайотов направи добър мач, да не кажа че беше най добрия на терена. Но само сметнете щом Васко е бил най добрия на какво ниво ни е играта в момента!Ужас и трагедия , цял мач изритани топки напред и там НИЩО.
Ще си позволя да продължа с критиките към Илиан. Защо отново на вратата беше статиста, симулант бавещ постоянно играта Георгиев? Мача го гледах на стадиона но ми се стори че при центрирането за гола можеше да излезе и да пресече топката, отделно тоя не можа един път да подаде топка всеки аут я изритваше или в тъч или някаде където няма никой. Във защита се видя че като махна едната дупка(Станчев) и го замени с Янчев нещата бяха по добре. Въпреки че Панов игра добре този мач , продължавам да твърдя че там трябва да се налага Дичев!
Във центъра и Васко и Велев играха добре само че те и двамата са рогачи и разбивачи , еми със такива халфове във центъра ще гледаме такъв футбол - грозен със изритани топки.
Във нападение само си сменят местата и пак хаос и чудо , добре че Мат е много умен и можещ футболист!
Иса - пълна дупка от началото на сезона! Тук треньора особенно като останахме със човек по малко трябваше да го замени със нахъсания Ангелов който щеше да ги пресира и тормози.
Касми - пълна дупка , поредният чужденец който идва във отбора и веднага започва НАЛАГАНЕТО му. По принцип не искам да го съдя от два мача, още повече че ми изглежда повече на вътрешен халф отколкото на крило, ама явно Илиан няма топки да пусне на крилото Василев, примерно( е първо трябва да го включи в групата де)
За Илиев младши съм раздвоен има си качества ама през по голямата част от мача се криеше а играе на позиция която изисква да търсиш топката и да организираш играта.Явно няма да се даде шанс на Лъчо Йорданов който играе на същата позиция (поради семейни причини). Много грешки , грозен футбол това е което аз видях. А селската публика на оранжевите е за разтрел защото щеше да стане голяма беля (замалко да уцелят дете със запалена факла) , трябва солена глоба да им сложат ама едва ли.
Ще си позволя да продължа с критиките към Илиан. Защо отново на вратата беше статиста, симулант бавещ постоянно играта Георгиев? Мача го гледах на стадиона но ми се стори че при центрирането за гола можеше да излезе и да пресече топката, отделно тоя не можа един път да подаде топка всеки аут я изритваше или в тъч или някаде където няма никой. Във защита се видя че като махна едната дупка(Станчев) и го замени с Янчев нещата бяха по добре. Въпреки че Панов игра добре този мач , продължавам да твърдя че там трябва да се налага Дичев!
Във центъра и Васко и Велев играха добре само че те и двамата са рогачи и разбивачи , еми със такива халфове във центъра ще гледаме такъв футбол - грозен със изритани топки.
Във нападение само си сменят местата и пак хаос и чудо , добре че Мат е много умен и можещ футболист!
Иса - пълна дупка от началото на сезона! Тук треньора особенно като останахме със човек по малко трябваше да го замени със нахъсания Ангелов който щеше да ги пресира и тормози.
Касми - пълна дупка , поредният чужденец който идва във отбора и веднага започва НАЛАГАНЕТО му. По принцип не искам да го съдя от два мача, още повече че ми изглежда повече на вътрешен халф отколкото на крило, ама явно Илиан няма топки да пусне на крилото Василев, примерно( е първо трябва да го включи в групата де)
За Илиев младши съм раздвоен има си качества ама през по голямата част от мача се криеше а играе на позиция която изисква да търсиш топката и да организираш играта.Явно няма да се даде шанс на Лъчо Йорданов който играе на същата позиция (поради семейни причини). Много грешки , грозен футбол това е което аз видях. А селската публика на оранжевите е за разтрел защото щеше да стане голяма беля (замалко да уцелят дете със запалена факла) , трябва солена глоба да им сложат ама едва ли.