Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Tsetsochisloto
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Tsetsochisloto » 10 сеп 2020 14:57

шивача написа:
Tsetsochisloto написа:
шивача написа:
Tsetsochisloto написа:
шивача написа:
Tsetsochisloto написа:
Мани тия тъпотии... готов ли си за ново припознаване на нов отбор?

Да, винаги :)

Е, така те искам беее... 100% припок! Че припознае и Левски ... ЕИК, ЕГН ... ФУФА, ФАФА... документ!

Само да купят активите и ги припознавам, а не като оня от ефбетчето, държанката на г-н Божков, който стотинка не е дал и се е кръстил ЦСКА. Такива не припознавам, а напоследък и припозналите го 10-тина фена се отричат от него. Само пълен идиот би им станал фен. Ти тях ли припозна всъщност :mrgreen:

Баце , ръгах малкото ГМО на жуже още от Четвърта лига ... сега ше ръгам и големио Литекс Вековень...абе ако ние купим активите на Христоловия Ботев ... Ботев ли ставаме ? Май не ...

Вие и без да купувате активите може да станете Ботев, само си сменете името :) Даже и Реал се кръстете! Всъщност, ако те обиждам ,че говоря в множествено число, извинявай :lol:

Батко, ти си фен на Прекръстените от Ловеч... недей да говориш за смяна на имена само, че е нелепо...

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 10 сеп 2020 15:00

ivo55 написа:Не можете да се видите колко глупаво изглеждате отстрани с безплодните си опити да ... и аз не знам какво :lol:

Единствено наетите от Цецо Ефбета 2 трола успяхаа да постигнат ...точно обратното на това, за което са наети, хахаха.

Големи идиоти. 8-)

Тоя па че наемам тролове ... че ви смачкам ловешкото проектче натурално... само с футбол...

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 10 сеп 2020 15:03

Абе, припочета, как се купува История ? Ама нещо по-кратко напишете, че дълги тъпотии не ми се четат?

Имам некой лев , па да си купим Историята на Черепа примерно, че той вече е изписан ....

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 10 сеп 2020 15:03

DanailG написа:За съжаление realno ги слага на мястото им, и никой не може да му каже нищо от гузна съвест. Най-много ако се намери престрашен ще започне атака с въпроси от рода с кой се били обединили говедата по царско време 1929.

За съжаление Реално е СРАМ за свестните хора, които познавам сред левскарите! Но ти, разбира се, имаш пълното право да му се кефиш! Както и да слагаш запетая пред И или да пишеш някакви странни думички като "престрашен" :) На това му се казва "дупе и гащи"!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 сеп 2020 15:04

THE G.A.M.E написа:
Old_death написа:Искам и аз да задам един въпрос на подуенци! Вие признавате ли се за наследник на Динамо? Да, или не!
Естествтено, че не
Онова е насилствено сливане, от обявен, от международната общност, за престъпен режим.

Ние сме готови да се откажем от всички трофеи, спечелени през онзи мракобесен режим !
А вие, едвали, щото нема да ви остане нищо. :lol:

Пак лъжи и демагогия. Първо нямаше никакво насилствено сливане. Спартак плати с футболисти, бази и пагони скъсания ви химен. После имахте достатъчно време да се откажете от титлите на Динамо, но само говорите. Левскари, сър!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 10 сеп 2020 15:08

Kiril2681 написа:
DanailG написа:За съжаление realno ги слага на мястото им, и никой не може да му каже нищо от гузна съвест. Най-много ако се намери престрашен ще започне атака с въпроси от рода с кой се били обединили говедата по царско време 1929.

За съжаление Реално е СРАМ за свестните хора, които познавам сред левскарите! Но ти, разбира се, имаш пълното право да му се кефиш! Както и да слагаш запетая пред И или да пишеш някакви странни думички като "престрашен" :) На това му се казва "дупе и гащи"!

Да бе срам е, че ви пише Истината за Прекръстването на Литекс и не ви изнася ... ще има Реституция скоро... ментетата не са дълготрайни ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 сеп 2020 15:09

Kiril2681 написа:
realno написа:
шивача написа:
realno написа:
шивача написа:
Tsetsochisloto написа:

Какво значи да "купиш история" ? Хайде ти, отворкото с двете гънки, да осветлиш нас, "припознавачите" как се купува история? Вие , левскарите, за колко купихте историята на Пощенски клуб "Левски" и "Динамо", та да знаем как върви тарифата?? И понеже твърдиш, че не ти отговарят на въпросите, което е жалко, защото те са изключително интелигентни и адекватни - нищо, че само ти си ги разбираш, нека те попитам - Защо ти не ми отговори на въпросите, които ти зададох преди седмица, а именно : Какво е идентичност ? Кой и как определя идентичността? Защо просто игнорира тези прости въпросчета, а изчака Хонда да словоблудства, докато не му го сложиха ? Защо твърдиш , че сме Литекс, а после доказваш, с документи, че сме наследник на ЦСКА ? И последен въпрос - сигурен ли си, че не си объркал бройката и цвета на хапчетата, които пиеш?

Къв ПК, кво Динамо, къв алтернатор те гонят па тебе бе, ти откак увеличи дозата на успокоителните почна да халюцираш :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 10 сеп 2020 16:47

Tsetsochisloto написа:Абе, припочета, как се купува История ? Ама нещо по-кратко напишете, че дълги тъпотии не ми се четат?

Имам некой лев , па да си купим Историята на Черепа примерно, че той вече е изписан ....

Ей сега оня ,реалното ще ти обясни как се купува история ,че само той е наясно.
:mrgreen:
Може и аз да си купя някой процент от историята на Рим например. :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 сеп 2020 16:54

Tsetsochisloto написа:Абе, припочета, как се купува История ? Ама нещо по-кратко напишете, че дълги тъпотии не ми се четат?

Историята на г-н Васил Божков си е наследил по полов път. Със спестените пари си купи памперси :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 сеп 2020 17:10

Kiril2681 написа:
realno написа:
шивача написа:
realno написа:
шивача написа:
Tsetsochisloto написа:

Какво значи да "купиш история" ? Хайде ти, отворкото с двете гънки, да осветлиш нас, "припознавачите" как се купува история? Вие , левскарите, за колко купихте историята на Пощенски клуб "Левски" и "Динамо", та да знаем как върви тарифата?? И понеже твърдиш, че не ти отговарят на въпросите, което е жалко, защото те са изключително интелигентни и адекватни - нищо, че само ти си ги разбираш, нека те попитам - Защо ти не ми отговори на въпросите, които ти зададох преди седмица, а именно : Какво е идентичност ? Кой и как определя идентичността? Защо просто игнорира тези прости въпросчета, а изчака Хонда да словоблудства, докато не му го сложиха ? Защо твърдиш , че сме Литекс, а после доказваш, с документи, че сме наследник на ЦСКА ? И последен въпрос - сигурен ли си, че не си объркал бройката и цвета на хапчетата, които пиеш?

История се купува както се купува емблема/марка.
Ами кой е наследник на ПФК ЦСКА, ако не ЦСКА- София т.е. преименувания Литекс? Но още не сте ми отговорили на въпроса, закона прави и разлика между наследник на оригинала и оригинал? Когато ми отговориш ще ти стане ясно защо твърдя, че сте Литекс и същевременно наследник на оригинала, а не оригинала.
Освен това няма нужда да пишеш припознавачи с кавички, защото сте точно такива. Защото също нямам отговор от вас, когато ЦСКА и Тирето съществуваха заедно в продължение на 3 месеца на кого бяхте привърженици? Освен това много удобно забравяте декларациите, които писахте срещу подобни врътки, хватки и свинщини, но после бързо се извърши припознаване на новата ви светиня и сега сте отново най - върлите и верни ЦСКА -ри, може би до следващото подобно припознаване.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”