В трите мача които пази Георгиев /с Локото, Ирландия и Уелс/ се видя,че твърд титуляр трябва да е Дюлгеров! Дюлгеров за разлика от Георгиев може да извади 100% голов удар, докато Георгиев всичко което беше трудно за спасяване - влезе. Дори има навика да проследява топката статично с поглед когато влиза в мрежата в стил алаНики Михайлов.
Да не забравяме и правилото,че и всички футболисти играещи в шопски отбори дължат повече качествата си не толкова на някакви футболни умения,а на непрестанни "услужливи" медийни хвалби и платени рекламни статии.
5 кръг /Черно море - ЦСКА-София/ 12.09.20 Събота 18.45ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 5 кръг /Черно море - ЦСКА-София/ 12.09.20 събота 20.00ч.
Последна промяна от Sole на 06 сеп 2020 19:58, променено общо 1 път.
amoros написа:Във Варна Ч.Море винаги е фаворит ,ако собствениците на отбора прояват малко амбиция с кадърен треньор като Илиян биха се борили за първото място всяка година.Дори при положение ,че Варна никога не е била "футболен град",много повече и отива от Разград да е пръва сила.
За да напишеш подобно мнение явно не си даваш сметка, че Варна бе градът с най-много шампионски титли след София в продължение на 90 г. футбол в страната.
-
ShooterMan
- Контакти:
Дюлгера и в най-лошата си форма може да извади не един, а няколко 100% чисти гола. За мен това му е най-силното качество, рефлекса, а когато е във форма, както е сега и при излизанията си е ОК и не виждам как може да бъде изместен освен чрез треньорско решение (Боян Пейков). Абсолютно сигурно е едно нещо - при прекия свободен на Митко Илиев имаше грешка на Георгиев, удара далеч не беше неспасяем, беше и от доста далеч. Дюлгера такъв удар го вадеше и със затворени очи! Всъщност Дюгера гол от такова разстояние никога не е получавал....
ПС: Онова спасяване в 45-тата минута срещу Сантана от Лудогорец, силен удар в долния десен ъгъл от 11 метра беше не 100, 1100% гол. Не бях гледал подобно спасяване и до днес ми е трудно да си обясня и невероятния рефлекс, и начина по който успя Дюлгера да го извади някак си. Без съмнение беше спасяване от световна класа. Нито повече, нито по-малко, световна класа! След мача въпреки разгрома писах, че съм доволен точно от формата на Дюлгерчето, един мач и една загуба нямат значение, но да имаш такъв вратар на вратата в дългосрочен план е супер важно (такъв беше Коварж).
ПС: Онова спасяване в 45-тата минута срещу Сантана от Лудогорец, силен удар в долния десен ъгъл от 11 метра беше не 100, 1100% гол. Не бях гледал подобно спасяване и до днес ми е трудно да си обясня и невероятния рефлекс, и начина по който успя Дюлгера да го извади някак си. Без съмнение беше спасяване от световна класа. Нито повече, нито по-малко, световна класа! След мача въпреки разгрома писах, че съм доволен точно от формата на Дюлгерчето, един мач и една загуба нямат значение, но да имаш такъв вратар на вратата в дългосрочен план е супер важно (такъв беше Коварж).
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Илиан Илиев иска Черно море да играе умно срещу ЦСКА
https://varnautre.bg/2020/09/10/164355/ ... zTVK1qCzOA
Tреньорът на Черно море Илиан Илиев постави високи цели пред отбора си за домакинството на ЦСКА в събота. Двубоят е от петия кръг на efbet Лига. Илиев ще иска Черно море да изиграе този мач умно и да спечели трите точки. Наставникът на “моряците” говори пред БНР.
“След загубите от Лудогорец и Локомотив Пловдив играчите са по-мълчаливи и концентрирани. Имаше пауза в шампионата, а ние поработихме добре и се надявам да се представим добре”, започна специалистът.
“При нас няма да играе Родриго, Патрик си тръгна, Мартин Минчев го няма. Имаше хора с националните отбори. При всичкото ми уважение, но Петър Занев не игра последните мачове за ЦСКА, а Ахмедов в едни мачове бе резерва, в други титуляр. Не вярвам тяхното отсъствие зарази заболяване от COVID – 19 да се отрази по някакъв начин на представянето на гостуващия отбор”.
“И при нас има липсващи играчи, както и наказанието на Родриго. Имаме и други момчета, които ще дадат максимума от себе си и ще гоним трите точки. На стадион “Тича” е трудно на всеки, но миналия сезон допуснахме много равенства като домакин”.
Спечелихме повече точки като гости. Срещу Лудогорец се подведохме и бяхме в еуфория и това ни изигра лоша шега и загубихме. С ЦСКА трябва да играем умно срещата. Ако играем умно, не бива да оставяме играчите на ЦСКА свободни пространства в атака, защото те там са силни”, завърши Илиан Илиев.
https://varnautre.bg/2020/09/10/164355/ ... zTVK1qCzOA
Tреньорът на Черно море Илиан Илиев постави високи цели пред отбора си за домакинството на ЦСКА в събота. Двубоят е от петия кръг на efbet Лига. Илиев ще иска Черно море да изиграе този мач умно и да спечели трите точки. Наставникът на “моряците” говори пред БНР.
“След загубите от Лудогорец и Локомотив Пловдив играчите са по-мълчаливи и концентрирани. Имаше пауза в шампионата, а ние поработихме добре и се надявам да се представим добре”, започна специалистът.
“При нас няма да играе Родриго, Патрик си тръгна, Мартин Минчев го няма. Имаше хора с националните отбори. При всичкото ми уважение, но Петър Занев не игра последните мачове за ЦСКА, а Ахмедов в едни мачове бе резерва, в други титуляр. Не вярвам тяхното отсъствие зарази заболяване от COVID – 19 да се отрази по някакъв начин на представянето на гостуващия отбор”.
“И при нас има липсващи играчи, както и наказанието на Родриго. Имаме и други момчета, които ще дадат максимума от себе си и ще гоним трите точки. На стадион “Тича” е трудно на всеки, но миналия сезон допуснахме много равенства като домакин”.
Спечелихме повече точки като гости. Срещу Лудогорец се подведохме и бяхме в еуфория и това ни изигра лоша шега и загубихме. С ЦСКА трябва да играем умно срещата. Ако играем умно, не бива да оставяме играчите на ЦСКА свободни пространства в атака, защото те там са силни”, завърши Илиан Илиев.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Илиан Илиев определи групата за ЦСКА
https://fakti.bg/sport/509638-ilian-ili ... 2VUiwcdTAI
"Моряците" приемат тима "армейците" в събота от 18,45 часа на стадион Тича във Варна
Трeньoрът нa Чeрнo мoрe Илиaн Илиeв oпрeдeли групaтa зa ЦCКA. Oт нeя oтпaднa брaнитeлят Cтeфaн Cтaнчeв, кoйтo имa рaзтeжeниe, и нaкaзaният Рoдригo Eнрикe.
Групaтa нa Чeрнo мoрe: Гeoрги Гeoргиeв, Ивaн Дюлгeрoв, Цвeтoмир Пaнoв, Мирocлaв Eнчeв, Виктoр Пoпoв, Дaниeл Димoв, Мaртин Дичeв, Вacил Пaнaйoтoв, Дaни Кики, Eмил Янчeв, Cтeфaн Вeлeв, Илиaн Илиeв, Мeхди Букacи, Мaтиac Курьoр, Пaвeл Гeoргиeв, Фaйceл Кacми,
https://fakti.bg/sport/509638-ilian-ili ... 2VUiwcdTAI
"Моряците" приемат тима "армейците" в събота от 18,45 часа на стадион Тича във Варна
Трeньoрът нa Чeрнo мoрe Илиaн Илиeв oпрeдeли групaтa зa ЦCКA. Oт нeя oтпaднa брaнитeлят Cтeфaн Cтaнчeв, кoйтo имa рaзтeжeниe, и нaкaзaният Рoдригo Eнрикe.
Групaтa нa Чeрнo мoрe: Гeoрги Гeoргиeв, Ивaн Дюлгeрoв, Цвeтoмир Пaнoв, Мирocлaв Eнчeв, Виктoр Пoпoв, Дaниeл Димoв, Мaртин Дичeв, Вacил Пaнaйoтoв, Дaни Кики, Eмил Янчeв, Cтeфaн Вeлeв, Илиaн Илиeв, Мeхди Букacи, Мaтиac Курьoр, Пaвeл Гeoргиeв, Фaйceл Кacми,
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
Би било хубаво да ги дернете, ама след като ви гледах два от мачовете, не знам как точно може да стане. Прогнозирам 0-0, много картони, дежурен рев по съдията от страна на Илиев и малко футболни достойнства.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Мачът е от 18:45, а не от 20:00
-
CSKA_FEN4E
- Контакти:
Re: 5 кръг /Черно море - ЦСКА-София/ 12.09.20 събота 18.45ч.
Нещо много нахъсано ми изглеждате,не бяхте така срещу Лудогорец.
Димов майсторски си изпроси 2 жълти картона за отрицателно време.Абсолютен безумец или продажник.
Закономерно равенство въпреки че тирето заслужаваха повече победата и 3-те точки.Димов и Панайотов ви закопаха.Перфектен и прекрасен резултат за Берое.