Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот honda » 09 сеп 2020 15:37

HardWork написа:
honda написа:Май сме гледали различни мачове.
Първо не знам какво впечатление от играта на П.Христов имаш , след като въобще не игра в мача. Да приемем ,че си го объркал с брат му.
Не знам каква мотивация видя и в двата отбора след като малко преди началото на мача стана ясно,че тези два отбора ще спорят за ...3-то място. Дори и след победата нашите са на 5 точки от втория Полша и ни предстои гостуване на поляците.
Аз не видях нищо положително в играта на нашите освен сранително добрата игра на Здр.Димитров и Ил.Илиев(младши).
Примерно В.Антов направи една безумна дузпа (добре че съдията не я свири). Но не е негова вина,кога нашите футболисти ще се научат ,че като тръгнеш да затваряш противников нападател,който се готви да центрира ръцете се прибират,а не се размахват като вятърни мелници.. Не видях нищо положително в играта на А.Лясков.
К.Кръстев много се стара -вкара гол, но е непростимо един нападател да опропасти 3 атаки в които имаше всичкото простанство на света пред него, като попадне 3 пъти в засада. Толкова ли няма кой да научи нашите нападатели как да играят на ръба на засадата. Примерно сравни го с Робърта - практически са на едни години, но единия е научен как да го прави( лично с него е работил Рой Маккай) ,а другия не е.
Ст.Иванов - направи 3-4много добри рейда и даде няколко много добри извеждащи пасове към К.Кръстев ( от единия стана втория гол) ,но в много голяма част от игралното време беше зрител. Въобще не е футболист с класата на ,който му е позволено да се изявява само в 5-6 ситуации за цял мач.
За мен много добре играха Ил.Илиев и Здр.Димитров- приятно съм изненадан от изпълнението му на пряк свободен удар - силен удар ,с много точна парабола - удари се точно в сглобката после в гърба на вратаря и в страничната греда.
Като цяло считам,че тази формация има много сериозно отстъпление . Преди 2 години бяха между 8-те най-добри за своята възраст ,в момента са извън топ 20.
Примерно за считаните за най-конвертируеми играчи от тази формация Христов,К.Кръстев и Ст.Иванов. Единия преди 2 години отиде във Фиорентина , но играе в трета италианска дивизия.Другия беше следен от отбори от Серия А и Първа Бундеслига , наскоро отбор Серия Ц се отказа от него. Третия преди една година Локо(М) даваше над 1млн евро, в момента никой не го иска.
Не знам дали си гледал и двата мача с Русия - и в двата резултат лъже у нас съдията много здраво ни подпря(като не разбрах споменатия от теб М.Митков от кой отбор играеше- това момче не е чувало за игра в защита имаше моменти когато беше на повече от 20 метра зад неговия човек). При втория мач резултата доста лъже съвсем спокойно можеше да идем на петарка без гарнитура,а руснаците вместо вратар да поставят един варел пред вратата си-щеше да свърши същата работа.
Най-лошото е че не са виновни момчетата , а тези които ги тренират и то ги тренрат от най-ранна възраст. И физически( ами връстниците от другите отбори изглеждат по съвсем друг начин), и тактически ( тук ние сме на светлинни години от водещите отбори) , та дори и технически.
Въобще не ми беше приятно да напиша това, но уви това е моето мнение.

За повечето неща си напълно прав.
Не знам за коя ситуация говориш, но ако имаш предвид играта с ръка на Антов в края на мача не си много прав. Това за мен не е дузпа. Ръката му беше прибрана, даже коментатора го отбеляза. Сигурно говориш за друга ситуация която съм пропуснал.
Лясков се справи доста добре според мен. Включваше се добре в атака, опитваше центрирания, също неутрализира дясното крило на сърбите в почти всички ситуации, допусна 2,3 грешки, но нищо фатално.
В горния пост имах предвид Андреа Христов, игра съвсем прилично.
Руснаците спокойно можеха да ни качат на разлика, те определено са с 2 класи над всички останали отбори в групата.
Това което искам да кажа е, че много от тези момчета могат значително да подобрят играта си. Крайно време е да започнем да работим дългосрочно, а това става само с налагане на млади играчи с потенциал.

Ситуацията беше някъде в средата на второто полувреме -малко след нашия втори гол. Ръката въобще не беше прибрана -топката го удари под лакътя.
Руснаците вчера бяха победени от поляците (на които ние трябва да гостуваме) въобще не са водещи в тази генерация. Не искам да си мисля, какво може да се случи ако тези момчета излезнат срещу връстнците им примерно от Германия,Испания, Холандия, Англия , Франция( вчера пуснаха в мъжкия им национален отбор момче на 16 години ,което направи няколко добри включвания срещу хърватите)
Със сигурност всяко едно от тези момчета може да подобри играта си - дано, но засега (според мен) по-скоро са я влошили.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 сеп 2020 16:06

Истината за мен е, че само в Антов има класа. Само бързина му липсва, но е компенсира с пласиране. Останалите са за баровете по морето. Иначе е доста глуповато да се натъртва на 1-2 грешки, плод на ситуация. Кратко и ясно!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 09 сеп 2020 16:39

шивача написа:Истината за мен е, че само в Антов има класа. Само бързина му липсва, но е компенсира с пласиране. Останалите са за баровете по морето. Иначе е доста глуповато да се натъртва на 1-2 грешки, плод на ситуация. Кратко и ясно!

Това па Тире е по-бавен от костенурка... никога няма да играе голям футбол.....

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 09 сеп 2020 16:46

И Кокалис още чака на границата със саковете с кайметата.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 09 сеп 2020 17:01

шивача написа:Истината за мен е, че само в Антов има класа. Само бързина му липсва, но е компенсира с пласиране. Останалите са за баровете по морето. Иначе е доста глуповато да се натъртва на 1-2 грешки, плод на ситуация. Кратко и ясно!

Не знам колко мача на тази формация си гледал, но определено играеха по-добре когато Антов не беше в състава. Тогава момчетата се класираха за ЕП и то след победа над Франция. И на първенството се представиха никак не зле. Определено двойка централни защитници А.Христов-П.Христов е по-стабилна отколкото когато В.Антов е партньор на някой от близнаците. В средната линия също стои малко като закърпа. Реално в тази формация няма т.н. плеймейкър( Ил.Илиев доколкото е такъв е отскоро в отбора) . Реално халфовете се сменят и си разделят и офанзивните и дефанзивните задължения. Докато В.Антов е подчертано дефанзивен играч ,който не се движи много и няма бързина.
Не ме разбирай неправилно - много харесвам играта на момчето и считам,че има много добро бъдеще и най-искрено му го пожелавам. Но той е сравнително нов за тази формация и определено не може да с еприспособи много добре към останалите в отбора. Но все пак бъдещето е пред него дано да бъде бляскаво.
Иначе не коментирам присъствието на Чандъров в състава - момчето беше много надежно допреди 3 години,но получи контузия и след нея вече не е става. Според мен му е време да поема с бизнеса на баща си.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 сеп 2020 17:03

Tsetsochisloto написа:

В световния футбол е пълно с "бавни" футболисти, които мислят бързо на терена. При теб е обратното-пишеш бързо, мислиш бавно, след като си го написал :mrgreen:

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 09 сеп 2020 17:08

Old_death написа:И Кокалис още чака на границата със саковете с кайметата.

Кокалис кога съм си пил узаки с него ... ти си броил мухите на село ... ейййй...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 сеп 2020 17:08

honda написа:

Не знам колко мача на тази формация си гледал, но определено играеха по-добре когато Антов не беше в състава. Тогава момчетата се класираха за ЕП и то след победа над Франция. И на първенството се представиха никак не зле. Определено двойка централни защитници А.Христов-П.Христов е по-стабилна отколкото когато В.Антов е партньор на някой от близнаците. В средната линия също стои малко като закърпа. Реално в тази формация няма т.н. плеймейкър( Ил.Илиев доколкото е такъв е отскоро в отбора) . Реално халфовете се сменят и си разделят и офанзивните и дефанзивните задължения. Докато В.Антов е подчертано дефанзивен играч ,който не се движи много и няма бързина.
Не ме разбирай неправилно - много харесвам играта на момчето и считам,че има много добро бъдеще и най-искрено му го пожелавам. Но той е сравнително нов за тази формация и определено не може да с еприспособи много добре към останалите в отбора. Но все пак бъдещето е пред него дано да бъде бляскаво.
Иначе не коментирам присъствието на Чандъров в състава - момчето беше много надежно допреди 3 години,но получи контузия и след нея вече не е става. Според мен му е време да поема с бизнеса на баща си.

За централните защитници е важно да се знаят на терена. Нормално е да няма синхрон с близнака. Специално Вальо го гледам под лупа и има най-ценните качества за един футболист-чете играта и има самочувствие. Като добавим, че изгежда сериозно и трудолюбиво момче, шанса да успее е голям. Не говорим за топ отбор, но едно Удинезе би му прилягало за в бъдеще :)

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 09 сеп 2020 17:10

шивача написа:
Tsetsochisloto написа:

В световния футбол е пълно с "бавни" футболисти, които мислят бързо на терена. При теб е обратното-пишеш бързо, мислиш бавно, след като си го написал :mrgreen:

Е, тоя е некво Тире - охлюв ... не става...добро момче е явно, но е много бавно. Ще го видим втория мач... взел съм много бързи футболисти и че страда малкото Тире...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 сеп 2020 17:12

Tsetsochisloto написа:
шивача написа:
Tsetsochisloto написа:

Е, тоя е некво Тире - охлюв ... не става...добро момче е явно, но е много бавно. Ще го видим втория мач... взел съм много бързи футболисти и че страда малкото Тире...

А доктори взел ли си :roll: :?

Върни се в “Левски”