Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
HIMYM горе-долу бива до към пети сезон, после има 2-3 сезона баластра, дето за нищо не стават. В тях се засмях истински само веднъж, със Скитълса на Маршъл. Последният не е чак толкова зле, но краят е безкрайно тъп и предвидим.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- rebelheartous
- Контакти:
Той точно е от стария тип сериали, където в сезон 5-6 серии са много добри и останалите 20 пълнеж. И които ги продължаваха сезон след сезон докато откажат дори феновете си. Приятели, който е супер надценен за мен, е същия.
- Drunken_Master
- Контакти:
!
rebelheartous написа:Приятели, който е супер надценен за мен, е същия.
"Приятели" бил надценен ?! Ти добре ли си с главата ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Естествено, че не е
Как може да не харесва нещо, което ти харесваш
От Ситкомовете That 70's ми е фаворит, но и неговия последен сезон е абсолютна трагедия.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]https://i.imgur.com/uVYcb34.gif[/wrapimg]
Приятели е пълна скука. Да има 30 смешни момента за цялата му история. Теория за големия взрив е трагедия. Как се запознах с майка ти също не струва. Там смешно няма никъде. Не, че съм гледал всички серии. Двама мъже и половина е най-забавният сериал. Имаше някаква простотия със стендъп комедиянт, която е кпъгла 0.. С Уил Смит сериалчето биваше. Поне пет пъти съм гледал сериите с Чичо Чарли и пак ми е забавен.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Царя на квартала и Клиника на третия етаж, и Спас и Нели, ама тва не е сериал
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Тя и той беше ОК за времето си,клиника на третия етаж е добро.
Всяко нещо с времето си.
Приятели в оригинал се беше екстра. Сега ми е скучен. Много харесвах ER, сега е фраш с докторски сериали, като единствено Хаус е за отбелязване.
24 също го гледах с интерес.
Първите сезони на LOST бяха брутални. Същото важи и за Живите мъртви.
Breaking Bad си е попадение.
Истината е, че зрителят стана доста капризен, а продуцентите напоследък не се усещат кога да сложат точка.
Приятели в оригинал се беше екстра. Сега ми е скучен. Много харесвах ER, сега е фраш с докторски сериали, като единствено Хаус е за отбелязване.
24 също го гледах с интерес.
Първите сезони на LOST бяха брутални. Същото важи и за Живите мъртви.
Breaking Bad си е попадение.
Истината е, че зрителят стана доста капризен, а продуцентите напоследък не се усещат кога да сложат точка.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- Drunken_Master
- Контакти:
!?
daduradam написа:Естествено, че не еКак може да не харесва нещо, което ти харесваш
![]()
![]()
Какво общо има пък това ? "Приятели" си е велик сериал и дори и 10-тият сезон си беше страхотен. Кое му е надцененото ? После направиха опит за "Джоуи", но само първият сезон беше интересен.
Иначе:
Бягство от затвора (до втори сезон)
Изгубени (до трети сезон)
Д-р Хаус (до пети сезон)
Приятели
Двама мъже и половина (до трети сезон)
АЛФ
Всички обичат Реймънд
Мостът (до втори сезон)
Кървава линия
Семейство Кенеди
От българските:
Тя и той
Под прикритие (до втори сезон), като изключим плагиатството от другите продукции
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".