Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот HardWork » 09 сеп 2020 00:08

Гледахте ли младежите как играят срещу Сърбия? Петко Христов и Вальо Антов трябва задължително да са титуляри в мъжкия отбор! Отделно доста добро представяне на Наумов, Лясков, Здравко Димитров, Илиян Илиев и Станислав Иванов. Крайно време е да се разкарат псевдо - футболистчетата и вечните надежди от национала! Дебелата Николетка, Занев, Божиков, Костадинов, Галин Иванов, Неделев, Делев, Иса, Карагерен и всички останали надежди и супер таланти родени преди 1994 година да изчезват моментално и завинаги от национала.
Комично е когато гледаш как младежкия национален отбор играе по - кадърно от мъжкия! Друг е въпроса, че много от качествените ни младежи изобщо не играха днеска. Турицов, Филип Кръстев, Виктор Попов, Работов, Станислав Шопов, Митко Митков, Мартин Минчев, Груев и пр. ги нямаше. Сърбите играха с най - доброто, като изключим Влахович, Йовелич и Павлович, които играха за мъжкия им отбор.
Всички използват този измислен турнир за да експериментират и налагат млади играчи, само ние се опитваме да налагаме разни тотално провалени чалгари и парашутисти.
Тоя клоун Дерменжиев или няма никаква идея какво прави, или му казват кой да вика! Малката перука, Занев, Делев, Галин Иванов, Иса и Неделев ли са бъдещето на българския футбол? Абсолютни малоумници ръководят българския футбол, после се чудим защо резултатите са плачевни!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 09 сеп 2020 00:22

goteborg написа:Я набий жена си и мирясай...тя и без това е за бой, щом е с теб още :) Ако нямаш, което е по- вероятно, пий още малко и си легни, да имаш сили за утрешното злобоизлияние :) Лека нощ, ако може да ти е лека :)

Какви са тези лафчета от 8ми клас, там ли си спрял. Трябва да се впечатля ли? :)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 09 сеп 2020 00:25

Mitata написа:
Martinez1948 написа:Тиретата-лайнари се подиграват на подуенци, че евентуално ще сложат тире...
Безценно !
Заради вас подуенци никога няма да сложат глупаци....след като видяха каква свинщина е !

Има ли дъно македонско-лайнарското-тире !

Изразите, думичките, които използваш не са типични за армейците, започвам да си мисля, че наистина никога не си бил от ЦСКА. Както и да е, все още те имам за цесекар, но ако си такъв, плийз, промени речника, за да те различавам както подобава. В противен случай и аз като останалите ще променя мнението си.

Кое не ти харесва Мита ?!?
Термините ,,лайнарщина, свинщина, стадион кенеф, Гмото, урода и тн" бяха измислени от тези същите, които нямаше шанс да припознаят лайнарщината.....
Щом аз съм антицесекар според теб онези тартори, които позволиха цялата лайнарщина да се случи, да разделят хората какви са според теб !?!?
Когато кажеш на иван, ченцо, росен и цялата клика да създава фолклор тогава и аз ще спра да използвам тези термини...
А лично аз за теб какъв съм няма значение, мен ме е срам, че съм бил на един стадион с вас.
Защото това, което направихте и най-голямото говедо не би го направил с ЦСКА.

И последно ако си мислиш, че няма разделение си спомни думите на вашият господар ,,57 лв в сметката, техните приходи=2чифта обувки"...
ВИж какво направи армейската общност за ЦСКА преди вашият отбор да се създаде...
Не вие трябва вие да се съмнявате в неприпознавачите, а ние се съмняваме че някога сте били от ЦСКА.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 09 сеп 2020 00:27

Всеки път те чета с тайната надеждичка, че си написал едно ново нещо.
Уви, не. :(
Същите глупости за n-ти път.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 09 сеп 2020 01:28

Martinez1948 написа:
Mitata написа:
Martinez1948 написа:Тиретата-лайнари се подиграват на подуенци, че евентуално ще сложат тире...
Безценно !
Заради вас подуенци никога няма да сложат глупаци....след като видяха каква свинщина е !

Има ли дъно македонско-лайнарското-тире !

Изразите, думичките, които използваш не са типични за армейците, започвам да си мисля, че наистина никога не си бил от ЦСКА. Както и да е, все още те имам за цесекар, но ако си такъв, плийз, промени речника, за да те различавам както подобава. В противен случай и аз като останалите ще променя мнението си.

Кое не ти харесва Мита ?!?
Термините ,,лайнарщина, свинщина, стадион кенеф, Гмото, урода и тн" бяха измислени от тези същите, които нямаше шанс да припознаят лайнарщината.....
Щом аз съм антицесекар според теб онези тартори, които позволиха цялата лайнарщина да се случи, да разделят хората какви са според теб !?!?
Когато кажеш на иван, ченцо, росен и цялата клика да създава фолклор тогава и аз ще спра да използвам тези термини...
А лично аз за теб какъв съм няма значение, мен ме е срам, че съм бил на един стадион с вас.
Защото това, което направихте и най-голямото говедо не би го направил с ЦСКА.

И последно ако си мислиш, че няма разделение си спомни думите на вашият господар ,,57 лв в сметката, техните приходи=2чифта обувки"...
ВИж какво направи армейската общност за ЦСКА преди вашият отбор да се създаде...
Не вие трябва вие да се съмнявате в неприпознавачите, а ние се съмняваме че някога сте били от ЦСКА.

Въпросът не е дали нещо ми харесва или не. Фактът, че наричаш цесекарите "тирета-лайнари" и други подобни говори зле за теб самия.
За мен и много други онова, което се случи с ЦСКА през 2016 съвсем не беше най-доброто, но в крайна сметка ЦСКА е поел по този път и засега не се вижда връщане назад.
ЦСКА-София не е Литекс, въпреки че е с ЕИК на ловешкия клуб, даже УЕФА ви го написа и е глупаво всеки ден да пишеш, че сме припознали Литекс.

След фалит, който и клуб да се създаде няма да е същият като фалиралия, следователно ще е налице елемент на припознаване. Вероятно и в този случай биха се намерили "армейци", които ще плюят всички останали, че не са защитили стария клуб, неглижирайки факта, че иде реч за адски много пари под формата на дългове, натрупани от всякакви "разбирачи".
България не е част от развития свят, населението е бедно и то не е в състояние да издържа голям футболен клуб самостоятелно. Динамовци със сигурност ще фалират, ако държавата не се намеси и не помогне по един или друг начин. Другият вариант е да слязат в окръжна за десетина години, изплащайки по 2-3 милиона всеки сезон, което вероятно е по техните сили.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 09 сеп 2020 07:21

HardWork написа:Гледахте ли младежите как играят срещу Сърбия? Петко Христов и Вальо Антов трябва задължително да са титуляри в мъжкия отбор! Отделно доста добро представяне на Наумов, Лясков, Здравко Димитров, Илиян Илиев и Станислав Иванов. Крайно време е да се разкарат псевдо - футболистчетата и вечните надежди от национала! Дебелата Николетка, Занев, Божиков, Костадинов, Галин Иванов, Неделев, Делев, Иса, Карагерен и всички останали надежди и супер таланти родени преди 1994 година да изчезват моментално и завинаги от национала.
Комично е когато гледаш как младежкия национален отбор играе по - кадърно от мъжкия! Друг е въпроса, че много от качествените ни младежи изобщо не играха днеска. Турицов, Филип Кръстев, Виктор Попов, Работов, Станислав Шопов, Митко Митков, Мартин Минчев, Груев и пр. ги нямаше. Сърбите играха с най - доброто, като изключим Влахович, Йовелич и Павлович, които играха за мъжкия им отбор.
Всички използват този измислен турнир за да експериментират и налагат млади играчи, само ние се опитваме да налагаме разни тотално провалени чалгари и парашутисти.
Тоя клоун Дерменжиев или няма никаква идея какво прави, или му казват кой да вика! Малката перука, Занев, Делев, Галин Иванов, Иса и Неделев ли са бъдещето на българския футбол? Абсолютни малоумници ръководят българския футбол, после се чудим защо резултатите са плачевни!

Карагерен нека седи ,както и Неделев,няма кой един пас да даде,за другите си прав.Най -странно е присъствието на Пържолата и Галин ,тоя е свършил, както и Циганиньо.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 09 сеп 2020 09:05

delqnski47 написа:
Tsetsochisloto написа:
delqnski47 написа:
Tsetsochisloto написа:Първоначалната идея на Жуже и Черепа беше да влезне Черепа с 50 % в Литекс и отбора да се казва Литекс - ЦСКА да може още същата година да играе ЕКТ. Литекс бяха в тройката на класирането 2015 г ...

Сделката трябваше да стане факт в една сряда до 17 ч и в 17 без 10 ... Жуже прати сина си да иска от сина на Черепа 7,5 млн лева за да стане сделката и Черепа им тегли една от Швейцария, че беше на изложба да си излага чирепите и грънците там....

Давайте, припоци ... натам сте вие.

Тая година изпадате и се връщате в Б група ма пача :)

Тая година че ви закрием жалкото ловешко проектче....че се чудите кво пак да припознавате.

Кви са тия приказки ма. Развратница :!: :idea: :lol:

Е, такива ...шарени... и на Черепа не му се вярваше, като му разправях да не се разправя с мен и да си гледа в неговата паничка...нали ни заквивахте 4 години... не, баце , ние че ви закрием и то с футбол ...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 сеп 2020 09:29

Tsetsochisloto написа:
delqnski47 написа:
Tsetsochisloto написа:
delqnski47 написа:
Tsetsochisloto написа:Първоначалната идея на Жуже и Черепа беше да влезне Черепа с 50 % в Литекс и отбора да се казва Литекс - ЦСКА да може още същата година да играе ЕКТ. Литекс бяха в тройката на класирането 2015 г ...

Сделката трябваше да стане факт в една сряда до 17 ч и в 17 без 10 ... Жуже прати сина си да иска от сина на Черепа 7,5 млн лева за да стане сделката и Черепа им тегли една от Швейцария, че беше на изложба да си излага чирепите и грънците там....

Давайте, припоци ... натам сте вие.

Тая година изпадате и се връщате в Б група ма пача :)

Тая година че ви закрием жалкото ловешко проектче....че се чудите кво пак да припознавате.

Кви са тия приказки ма. Развратница :!: :idea: :lol:

Е, такива ...шарени... и на Черепа не му се вярваше, като му разправях да не се разправя с мен и да си гледа в неговата паничка...нали ни заквивахте 4 години... не, баце , ние че ви закрием и то с футбол ...

Донке мааааааааа
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 09 сеп 2020 10:25

HardWork написа:Гледахте ли младежите как играят срещу Сърбия? Петко Христов и Вальо Антов трябва задължително да са титуляри в мъжкия отбор! Отделно доста добро представяне на Наумов, Лясков, Здравко Димитров, Илиян Илиев и Станислав Иванов. Крайно време е да се разкарат псевдо - футболистчетата и вечните надежди от национала! Дебелата Николетка, Занев, Божиков, Костадинов, Галин Иванов, Неделев, Делев, Иса, Карагерен и всички останали надежди и супер таланти родени преди 1994 година да изчезват моментално и завинаги от национала.

Хареса ти играта срещу Сърбия :shock: :?
Накъсано , неориентирано , 3 паса и 4тия грешен...... все едно играят U15

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 09 сеп 2020 11:08

ivo55 написа:
vlong написа:Най-страшното и долното е ,че вече истинската принадлежност вече нищо не значи .Няма ценности,традиции извоювани през годините,няма чест и достойнство.Всички са наясно с фактите и събитията,ама някои продължават да се правят на луди ,жонглирайки с имена ,Еик,Тиренца ,запетайки.
Това върви само на махленска почва.Всички непредубедени,и запознати с тарикатската история са на мнение,че това Цска не е онова Цска.Всеки може да си кудкудяка каквото си иска.Уефа засега е твърда-това Цска е ново.Край засега.

Добре де, от подуянци има лик поне един нормален, който да няма тежки психически отклонения.

Единият от седмица насам доказва, че ЦСКА не бил ЦСКА, а само наследник на ЦСКА и настоява да сме го били признаели?!?

Друг пък се мисли за Господ и нарежда кой бил жив, кой бил умрял.

Трети рогат се мисли за Хитлер и обяснява редовно кой има право да живее и кой не, според него, разбира се.

Този пък говори от името на "всички непредубедени", макар той самия очевидно да е силно предубеден и крещящо неграмотен индивид, с подчертано провинциален произход и "ниво" на образование.

Единият им собственик е тежко зависим от хазарта и има манията да си показва задника на публични места, а другият им собственик се мисли за пилот на самолет и има ежедневни хистерични пристъпи, по време на които губи представа кой е, къде е и от кой пол е и откровено пищи като насилвана девственица.

Всичките сини фенове са едновременно твърдо убедени, че Тиквата е виновник за всичките им проблеми, но и че в него им е надеждата и непрастанно му просят да им отклони нови и нови държавни пари.

Утре очаква да разберем кой подуянец ще се събуди с натрапчивата мисъл, че е Лепа Брена. :shock:

Няма нужда от доказване и признаване. Виж си подписа. :lol:
Три дни не можеш да ми отговориш, има ли разлика между оригинал и наследник на оригинала? Закона правили разлика между двете? Гледам, че нямате отговор и на други въпроси и си смилите, че като ги омаловажавате не сте ЛИтекс. Само се заблуждавате.

Между другото днес трябва да си спомните как на тази дата. 09.09.2016г си затрихте клуба си и позволихте да го наследи Литекс, който беше преименуван на ЦСКА - София. Дадохте му правото да носи емблемата /дори още преди да я плати/, цветовете и стадиона на ЦСКА дори още преди да придобие това право по закон. Виждам, че сте съгласни да му подарите и историята, дори вече я ползва в сайта си, но както и да го преоблечете и украсите, Тирето си е чист Литекс. Факт, който се потвърждава от всички възможни документи и институции, включително от Ганчев, адвокатите му и вашите платени тартори.

Но като гледам не скърбите, защото си имате нова "светиня", както самите вие твърдите.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”