Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот metodito » 07 сеп 2020 12:36

koisa написа:Аз не мога да си обясня нещо... търсят играчи без пари, които да се открояват над останалите, а взимат Даске, Стаматов и т.н.
Те по-точно с какво се открояват над останалите? :roll: И накрая, ако вземат да подпишат с Курдов, то логиката в думите им съвсем ще изчезне...

Е, че не помниш ли онази високопарна пресконференция на двамата некадърника Колев и Хубчев?
Стаматов и Даске не бързай да ги отписваш след три мача. ;)
Не знам какво е това отрицателно мнение, да не кажа откровен хейт, към ВСИЧКИ футболисти и отбора като цяло. Старокин сме го гледали всички и си го знаем, ок. Курдов също може да се каже, ок. Но Даске, Саматов, Спиро, че даже и Роби, rly? :lol: И то последните двама под ръководството на доказано един от най-некадърните тренери на "Левски" в историята му - Хубчев, и на един човечец, който чистосърдечно си признава, че мъжкия отбор нито му е по избора, нито по желанието (да назначиш на позиция човек, който не иска да я работи - перфектничко).

Между другото аз съм за подобен модел на управление, който от немай къде се наложи в "Левски" - президент, най-добре мандатен, който да не е основния спонсор, и множество спонсори. Плюс помощ от публиката. Но тя така или иначе винаги е подкрепяла клуба, и нямам предвид само емоционално, а и финансово.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 07 сеп 2020 12:52

metodito написа:Стаматов и Даске не бързай да ги отписваш след три мача. ;)
Не знам какво е това отрицателно мнение, да не кажа откровен хейт, към ВСИЧКИ футболисти и отбора като цяло.

Нито ги отписвам, нито ги хейтя... Просто питам с какво се открояват? Щото нали според този критерий са отпратили португалеца. Демек не се откроява над останалите. Та ми е интересно новодошлите с какво се открояват, защото аз не виждам да са нещо по-различни от предишните и тези, които останаха като класа, умения и представяне на терена. Изключвам Цонев, който може би ще ни е най-добрия играч. :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 сеп 2020 12:54

koisa написа:
metodito написа:Стаматов и Даске не бързай да ги отписваш след три мача. ;)
Не знам какво е това отрицателно мнение, да не кажа откровен хейт, към ВСИЧКИ футболисти и отбора като цяло.

Нито ги отписвам, нито ги хейтя... Просто питам с какво се открояват? Щото нали според този критерий са отпратили португалеца. Демек не се откроява над останалите. Та ми е интересно новодошлите с какво се открояват, защото аз не виждам да са нещо по-различни от предишните и тези, които останаха като класа, умения и представяне на терена. Изключвам Цонев, който може би ще ни е най-добрия играч. :roll:

Най-вероятно е поискал пари, които те не са искали да му дават и ни лъжат нагличко в очите. За пръв път ли е? Евтини на триците... Ние реално там нямаме човек, понеже Найденов нито е бек, нито става за такъв. И Наско говори за малоумната селекция на миналото ръководство с пет вътрешни халфа и едно крило. Неслучайно бековете са скъпи - това не е позиция, на която може да играе всеки. Най-малкото дефанзивен халф, където нито се иска да си толкова бърз, нито да се правят пробиви напред. Не знам кой го е измислил вътрешен халф на бека, но съм го виждал и в западни отбори. Не го разбирам. Крило на бека, ок, дефанзивен халф в центъра на защитата - също, ама това...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 сеп 2020 13:43

Методито,
Наистина бековете са много важни. Другите може да ги въртиш, но бековете са несменяеми. Затова Аладжов има най-много мачове за нас. След него имахме две силни генерации - Петров / Николов и Цанко/Кременлиев. Последните с Киряков като резерва даваха завършен вид на национала САЩ94 (е вярно Стоичков и Лечков ги покриваха, като тръгнеха по крилото). При Мъри бековете също бяха стабилни.
Затова Лавината все с бековете почва, но кой да го чуе.

Fbf

Мнениеот Fbf » 08 сеп 2020 16:36

Проблемите в агитката са не по-малки от тези в клуба. Това е лошото...
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 сеп 2020 16:40

С хеттрик на нападателя на Левски Мартин Петков юношеският национален отбор на България до 19 г. победи с 3:2 връстниците си от Саудитска Арабия и завърши на второ място участието си на четиристранния приятелски турнир в Хърватия. Преди този мач възпитаниците на Ангел Стойков бяха регистрирали почетна загуба от домакините с 2:3 и категорично 3:0 над Индонезия.

В днешния двубой българите владееха инициативата и можеха да се поздравят с доста по-категорична победа. „Лъвчетата“ поведоха в 32-рата минута, след като Бауренски изведе Петков сам срещу вратаря и нападателят на „сините“ не сгреши. Саудитска Арабия изравни малко след почивката от дузпа, но България бързо си върна преднината с точен изстрел на Мартин Петков също от бялата точка. В 65-тата минута съперникът отново възстанови равенството, но пак Петков донесе успеха на юношите ни в 78-мата минута.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 08 сеп 2020 20:40

На 19г би трябвало да успее да се наложи в отбора на дъртите. Все пак един Робърта само играе нещо. Или ще го чакаме да узрее за големият футбол във България като стане на 23-25год.

kostko
Контакти:

Мнениеот kostko » 08 сеп 2020 21:04

Fbf написа:Проблемите в агитката са не по-малки от тези в клуба. Това е лошото...

Точно, ако ги нямаше разделенията между разни фракцийки нямаше да стигнем до тази ситуация. Разделяй и владей, това се случва.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 08 сеп 2020 21:22

mikata написа:
С хеттрик на нападателя на Левски Мартин Петков юношеският национален отбор на България до 19 г. победи с 3:2 връстниците си от Саудитска Арабия и завърши на второ място участието си на четиристранния приятелски турнир в Хърватия. Преди този мач възпитаниците на Ангел Стойков бяха регистрирали почетна загуба от домакините с 2:3 и категорично 3:0 над Индонезия.

В днешния двубой българите владееха инициативата и можеха да се поздравят с доста по-категорична победа. „Лъвчетата“ поведоха в 32-рата минута, след като Бауренски изведе Петков сам срещу вратаря и нападателят на „сините“ не сгреши. Саудитска Арабия изравни малко след почивката от дузпа, но България бързо си върна преднината с точен изстрел на Мартин Петков също от бялата точка. В 65-тата минута съперникът отново възстанови равенството, но пак Петков донесе успеха на юношите ни в 78-мата минута.

На мен Мартин Петков като цяло не ми харесва.Има желание ,хъс,ама физиката му е като на борец класическа борба.
Не се вижда ръст,жилавост,отскокливост,бързина.
Прилича ми малко на трамбовка.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 сеп 2020 21:41

Изображение
ЛЕВСКИ СОФИЯ Лято 1991

Прави от ляво надясно :
Петър Хубчев , Димитър Попов , Ясен Петров , Станимир Стоилов , Калин Банков ( капитан ) и Велко Йотов
Клекнали :
Георги Донков , Валентин Дъртилов , Георги Славчев , Илиан Илиев и Валери Вълков

Спортинг ( Хихон ) 5:0 ЛЕВСКИ ( София )
https://www.facebook.com/CollectorsLevs ... 9585946327
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”