Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Kiril2681

Re: Без цензура!

Мнениеот Kiril2681 » 08 сеп 2020 16:22

goteborg написа:
Kiril2681 написа:Нивото падна ужасно много! Хора с видими психични отклонения окупират "Без цензура", модераторите се забавляват с тях и бавно , но сигурно вървим към момента, в който единия пост ще е " Ааааааааа", а отговора ще е " Ъъъъъъъъъ". Хора, спрете се!!! Нека спорим, нека се гъбаркаме, ама не виждам причината да се ругаем и мерим кой е по-прост, кой е по-шизофреник, кой е по-тъп..Не че нещо ще се промени, но аз да си кажа - много изпростяхме, братчета!

Хайде преди да апелираш, погледни си подписа...?! Щото при тоя подпис някакси олеква мнението ти, много клиширано и с двоен стандарт звучи, макар и да се нрави на прима виста.

Пич, подписа ми е цитат на фен на Левски. Разбирам, че не ти харесва, на мен също не ми харесват част от подписите на левскарите, но го приемам като това гъбаркане, за което говорех. И не апелирам за нищо, просто констатирах с надеждата, че някой ще се поспре - нищо не ми пречи да съм наивен, нали?! :) :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 сеп 2020 16:25

анто маина написа:Извинете ,държанката на най-гнусната служба на комунизма ДС,жива ли е още ,или я държат в будна кома?

Кой е последния шеф на политическата полиция в България и на кой отбор беше шеф?
Собственик на кой отбор беше зет на втория човек в комунистическата ДС?
Един отбор на три пъти в историята си е бил ръководен лично от генерали от ДС- кои е този отбор?
Кой е единствения клуб в България ,който след 90-та година е бил мажоритарна собственост на кадрови офицер от ДС?-Това се е случило с един и същ клуб на два пъти.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 сеп 2020 16:31

honda написа:
delqnski47 написа:
honda написа: В момента дискутираме Литекс и ЦСКА-София. Разбирам ,че истината не ви е много приятна, но вие сами избрахте този вариант.

На мене лично ми е интересна. И с удоволствие чета подуенските фентъзита за прехвърляне на ''истории и успехи'' на различни клубове, места и т.н. неща, нямащи абсолютно нищо общо с правните въпроси. :lol: Имаш купуване ,изкупуване и т.н. на активи, капитал и т.н. което може да е всичко материално . Тея ''успехи и идентичности'' дето ги размятате все едно са ви бащиния са голям култ :lol: Всеки сериозен адвокат ще ви се смее на тея глупости.
Иначе нищо лично към тебе. Принципно си интересен за дискусии. Опитваш се поне да разсъждаваш, пък макар и през милионерска призма :mrgreen: за разлика от някои откровени дебили в тоя форум, а и по принцип.

Все още очаквам да отговориш на въпросите ,които ти зададох.
Едно въпросче :
Как ще реагира един сериозен адвокат на вашите твърдения ? :lol: Защо не му обясниш че не сте ФК Литекс(Ловеч) , само случайно ЕИК ви съвпада :lol: .

Не знам, а и да ти кажа не се интересувам особено.
Наистина . : )
Последна промяна от delqnski47 на 08 сеп 2020 18:40, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 08 сеп 2020 16:39

honda написа:
goteborg написа:
rsk написа:Много са легендите на ЦСКА-София, но според мен Димчо Беляков е най-голямата. Вкара фамозен хеттрик срещу ЦСКА преди години, при победата с 8:0. Има над 150 мача и стотина гола за ЦСКА-София.
Впрочем тогава и друга легенда и настоящ директор в отбора Стойчо Стоилов изигра уникален мач. Говори се, че доста ниският собственик на отбора е пробил играчи на ЦСКА тогава. Но според мен просто ЦСКА-София пръсна гъза на ЦСКА тогава.

Това е единственият мач в историята, за който след време се оказа, че един отбор е бил сам себе си :)
Това да те унижат така, а после да ги пуснеш на стадиона си, да им дадеш името си (макар с тире) и да ги припознаеш под формата “Те са Ние“...безценно! Не си видят оср.ните задници, ами нас на морал учат, забавници :lol:

Още по-срамно е друго -6 месеца след този мач двата отбора играха отново и ЦСКА поведе с 2:0 ,но загуби с 2:3 . Срамно е поведението на публиката на ЦСКА ,която аплодираше головете на ...Литекс.
Гледал съм десетки хиляди мачове през живота си , но досега само два пъти съм виждал публиката на един отбор да се радва ,когато вкарват голове на любимия и отбор и в двата случая това е било публиката на ЦСКА.

Защото те са на принципа “не ние да сме добре, а Левски да е зле“. Затова си интимничеха двата отбора помежду си. А някой от тях ако има наглостта да опита да спори на тази тема, нека си припомни как Левски миналата година удържа Х в Разград с 10 човека (с гола на Живко от фаул), с което остави червено- оранжевите в борбата за титлата!?! Ама те помнят само каквото им изнася...Затова и се чудя на енергията ти да спориш с тях... по- добре спори с радиото :lol:
Save Ukraine!

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 08 сеп 2020 16:44

Наско-Нетире, не бил приел предложението на НКП, да не сменя името , емблемата и седалището на отбора без съгласието на 90% от носителите на акциите!Кво ли готвят Насето и Тииии-ти?
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 08 сеп 2020 17:12

honda написа:
Old_death написа:Хонда, за пореден път се въртиш, но и не очаквах друго. Ти твърдеше че футбулния клуб X купил клуб Y. Такъв дзвер няма, но защо ли си губя времето с тебе!

Очаквам да ми кажеш каква е разликата между дружеството и ФК?
Ще си позволя да ти дам един съвет -преди да орговориш направи консултация с компетентно лице.
Тук не говорим за трактовката на ФИФА, а трактовка според законите на Република България.

Дружеството, уважаеми Хонда, е регистрирано според Търговския закон. Професионалният футболен клуб трябва да има регистрирано според закона дружество, за да може да прави бизнес - да продава билети, артикули, футболисти, да плаща заплати, данъци и т.н.
Освен Търговският закон, който несъмнено трябва да се спазва, Футболният клуб трябва да спазва и правилата на БФС, понеже тези правила ги е приел безусловно още с подаването на заявката за членство. БФС е член на ФИФА и трябва да спазва правилата на ФИФА, които също ги е приел безусловно, освен разбира се законите на републиката.
Дружеството има ЕИК. Но я ми кажи ти какво ЕИК има ФК Реал Мадрид или ФК Ливърпул? Какво ЕИК има ФК Левски? Когато отборът излезе на терена, ти проверяваш ли дали ЕИКто е това, което трябва? За да си сигурен, че това е Хафтентичтния Левски, а не някое менте, да го ева.
Елементите, които определят идентичността на един футболен клуб в неговото спортно поприще, драги Хонда, са написани от ФИФА, а не от Търговския закон.
И тези елементи са име, цветове, емблема, стадион, седалище, фенове, химн, известни футболисти. ЕИК липсва, понеже то се отнася за бизнеса, а не за спорта. Същевременно, когато се говори за ГФОто на ПФК Левски, никой не го интересува дали химнът е "Само Левски шампион" или "Сърца червени", а колко приходи има, колко дългове ииии за кое ЕИК става дума.
Това е разликата между клуб и дружество.

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 08 сеп 2020 18:19

Kiril2681, без значение чий коментар е това, фактът че е в подписа ти, просто не кореспондира с констатацията ти, която пак повтарям ми се понрави. Големите промени започват с малки стъпки, най- вече в посока собственото ни усъвършенстване. Скептичен съм относно някаква промяна, просто проблемът на нас, българските фенове е, че нямаме култура на общуването, уважение към съперника и толерантност. Ние сме научени на омраза и злоба, голям пропуск във възпитанието ни, за изкореняване на което трябват години, поколения да минат. Добро и задължително начало е да учим по- младите на добродетели...ама как ще стане, като виждаш какъв пример даваме...?! Слагам и себе си в тази категория, защото знам как понякога се поддавам на негативния тон и реагирам неподходящо. Струва си да помислим...промяната в курса започва от нас самите.
Save Ukraine!

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 08 сеп 2020 18:24

goteborg написа:
honda написа:
goteborg написа:
rsk написа:Много са легендите на ЦСКА-София, но според мен Димчо Беляков е най-голямата. Вкара фамозен хеттрик срещу ЦСКА преди години, при победата с 8:0. Има над 150 мача и стотина гола за ЦСКА-София.
Впрочем тогава и друга легенда и настоящ директор в отбора Стойчо Стоилов изигра уникален мач. Говори се, че доста ниският собственик на отбора е пробил играчи на ЦСКА тогава. Но според мен просто ЦСКА-София пръсна гъза на ЦСКА тогава.

Това е единственият мач в историята, за който след време се оказа, че един отбор е бил сам себе си :)
Това да те унижат така, а после да ги пуснеш на стадиона си, да им дадеш името си (макар с тире) и да ги припознаеш под формата “Те са Ние“...безценно! Не си видят оср.ните задници, ами нас на морал учат, забавници :lol:

Още по-срамно е друго -6 месеца след този мач двата отбора играха отново и ЦСКА поведе с 2:0 ,но загуби с 2:3 . Срамно е поведението на публиката на ЦСКА ,която аплодираше головете на ...Литекс.
Гледал съм десетки хиляди мачове през живота си , но досега само два пъти съм виждал публиката на един отбор да се радва ,когато вкарват голове на любимия и отбор и в двата случая това е било публиката на ЦСКА.

Защото те са на принципа “не ние да сме добре, а Левски да е зле“. Затова си интимничеха двата отбора помежду си. А някой от тях ако има наглостта да опита да спори на тази тема, нека си припомни как Левски миналата година удържа Х в Разград с 10 човека (с гола на Живко от фаул), с което остави червено- оранжевите в борбата за титлата!?! Ама те помнят само каквото им изнася...Затова и се чудя на енергията ти да спориш с тях... по- добре спори с радиото :lol:

Ау, този възвишен морал ме разплака...почти, аха да се превърна в Тити и случаааайно си спомних за един мач Левски - Локомотив Сф...Мач, след който, отново слуучайно, разбира се, Локо стана шампион..А ако реша ще си спомня и празнуване на Купа от страна на най-моралния тим, този на Левски, разбира се, на което, този неземно, нереално, фамозно морален и чист клуб излезе на награждаването с тениски, на които пишеше....познай какво, о Моралисте - Аз мразя ЦСКА...Дотук и с тази опорна точка, дай другата или си гледай ИФК " Гьотеборг " :) И всичко това го казвам с усмивка, защото сме царе на това крадец да вика " дръжте крадеца". Освен това не правя разграничение между двата клуба - имали са възходи, имали са падения, общо взето са скачени съдове, затова е неправилно да се говори как единия е морален и чист, а другия олицетворение на злото...независимо кой от тях кой е
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 08 сеп 2020 18:28

honda написа:[

По-срамно от позата тип "дайте пари", заета от вас, няма. Кога най-накрая ще ви сдобият с мечтания от вас генерален спонсор? Когато дойде новият пакет с евросредства?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 сеп 2020 18:30

djd написа:
honda написа:
Old_death написа:Хонда, за пореден път се въртиш, но и не очаквах друго. Ти твърдеше че футбулния клуб X купил клуб Y. Такъв дзвер няма, но защо ли си губя времето с тебе!

Очаквам да ми кажеш каква е разликата между дружеството и ФК?
Ще си позволя да ти дам един съвет -преди да орговориш направи консултация с компетентно лице.
Тук не говорим за трактовката на ФИФА, а трактовка според законите на Република България.

Дружеството, уважаеми Хонда, е регистрирано според Търговския закон. Професионалният футболен клуб трябва да има регистрирано според закона дружество, за да може да прави бизнес - да продава билети, артикули, футболисти, да плаща заплати, данъци и т.н.
Освен Търговският закон, който несъмнено трябва да се спазва, Футболният клуб трябва да спазва и правилата на БФС, понеже тези правила ги е приел безусловно още с подаването на заявката за членство. БФС е член на ФИФА и трябва да спазва правилата на ФИФА, които също ги е приел безусловно, освен разбира се законите на републиката.
Дружеството има ЕИК. Но я ми кажи ти какво ЕИК има ФК Реал Мадрид или ФК Ливърпул? Какво ЕИК има ФК Левски? Когато отборът излезе на терена, ти проверяваш ли дали ЕИКто е това, което трябва? За да си сигурен, че това е Хафтентичтния Левски, а не някое менте, да го ева.
Елементите, които определят идентичността на един футболен клуб в неговото спортно поприще, драги Хонда, са написани от ФИФА, а не от Търговския закон.
И тези елементи са име, цветове, емблема, стадион, седалище, фенове, химн, известни футболисти. ЕИК липсва, понеже то се отнася за бизнеса, а не за спорта. Същевременно, когато се говори за ГФОто на ПФК Левски, никой не го интересува дали химнът е "Само Левски шампион" или "Сърца червени", а колко приходи има, колко дългове ииии за кое ЕИК става дума.
Това е разликата между клуб и дружество.

Губиш си времето. Таратайката беше написал, че клуба фалирал, но сега словоблудства и си върти задника като магистралка. Споровете с такива са загубена кауза и време. Насо си запази правото да сложи тире, налапаха бибата на Шиши, Черепа разкри начините за пращане на спонсори към Герена, но това не им пречи да ръсят морал и да плюят като поливни системи. Левскари, сър!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Левски”