Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот rsk » 08 сеп 2020 14:22

ivo55 написа:И ти кат оня "поп" си си присвоил божиите привилегии?
Скоро те виждам на същото място ;)

Ти какво виждаш не е от особено значение за никой. Важното е, ще гнусната комунистическа смрад цфка септемврийско знаме умря като свиня на Коледа. Ненужната комунистическа смрад умря под името ФК Лупи. Благодарение на страшния чорбар ГГ-Полуръст.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 08 сеп 2020 14:30

rsk написа:Много са легендите на ЦСКА-София, но според мен Димчо Беляков е най-голямата. Вкара фамозен хеттрик срещу ЦСКА преди години, при победата с 8:0. Има над 150 мача и стотина гола за ЦСКА-София.
Впрочем тогава и друга легенда и настоящ директор в отбора Стойчо Стоилов изигра уникален мач. Говори се, че доста ниският собственик на отбора е пробил играчи на ЦСКА тогава. Но според мен просто ЦСКА-София пръсна гъза на ЦСКА тогава.

Това е единственият мач в историята, за който след време се оказа, че един отбор е бил сам себе си :)
Това да те унижат така, а после да ги пуснеш на стадиона си, да им дадеш името си (макар с тире) и да ги припознаеш под формата “Те са Ние“...безценно! Не си видят оср.ните задници, ами нас на морал учат, забавници :lol:
Save Ukraine!

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 08 сеп 2020 14:30

Извинете ,държанката на най-гнусната служба на комунизма ДС,жива ли е още ,или я държат в будна кома?

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 08 сеп 2020 14:36

Бате ти даже не знаеш как се пише "майна". Ти си типипичен припок полиглот, който не знае даже майка му как се казва. Долна амеба, срам за човечеството.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 08 сеп 2020 14:57

[youtube][/youtube]
rsk написа:Бате ти даже не знаеш как се пише "майна". Ти си типипичен припок полиглот, който не знае даже майка му как се казва. Долна амеба, срам за човечеството.

Хаха,дали не знам?
Моята майка знам как се казва,мисля ,че не е редно да намесваме майките тук.
Освен ако нямаш някакъв комплекс и не си роден от жена, работеща на околовръстното ?
Амеби са тия ,които са "репресирани" и търчат с бюстана Сталин към върха,тия които са" репресирани" и зетя на първия им е шеф,тия които се управляват от ДС,най-гнуснато нещо на комунизма,тия които лапат днес на Д(П)С!
Репресиран гълфон ,бягай при Шиши ,че вноска трябва и да не забравиш и ташаците ми да оближеш,смешник!

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 08 сеп 2020 15:39

Kiril2681 написа:Нивото падна ужасно много! Хора с видими психични отклонения окупират "Без цензура", модераторите се забавляват с тях и бавно , но сигурно вървим към момента, в който единия пост ще е " Ааааааааа", а отговора ще е " Ъъъъъъъъъ". Хора, спрете се!!! Нека спорим, нека се гъбаркаме, ама не виждам причината да се ругаем и мерим кой е по-прост, кой е по-шизофреник, кой е по-тъп..Не че нещо ще се промени, но аз да си кажа - много изпростяхме, братчета!

Хайде преди да апелираш, погледни си подписа...?! Щото при тоя подпис някакси олеква мнението ти, много клиширано и с двоен стандарт звучи, макар и да се нрави на прима виста.
Save Ukraine!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 сеп 2020 16:04

Old_death написа:Хонда, за пореден път се въртиш, но и не очаквах друго. Ти твърдеше че футбулния клуб X купил клуб Y. Такъв дзвер няма, но защо ли си губя времето с тебе!

Очаквам да ми кажеш каква е разликата между дружеството и ФК?
Ще си позволя да ти дам един съвет -преди да орговориш направи консултация с компетентно лице.
Тук не говорим за трактовката на ФИФА, а трактовка според законите на Република България.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 сеп 2020 16:05

TNT написа:Браво,похвално,че учиш историята на другите отбори.А ся седни и научи и на твоя отбор-Франкенщайна,ГМО-то, Урода ли там каквото му викахте в началото на създаването му. :lol: :mrgreen:

Като си нау„иш историята на собствения отбор и те изпитам поне за 3-ка, тогава се обади да поспорим за ЦСКА!
И да по прочетеш за известни личности от тетевенския балкан, колко говеда се гледат в района и по-обстойно за село Галата-родилната ви майка :mrgreen: :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 сеп 2020 16:12

delqnski47 написа:
honda написа: В момента дискутираме Литекс и ЦСКА-София. Разбирам ,че истината не ви е много приятна, но вие сами избрахте този вариант.

На мене лично ми е интересна. И с удоволствие чета подуенските фентъзита за прехвърляне на ''истории и успехи'' на различни клубове, места и т.н. неща, нямащи абсолютно нищо общо с правните въпроси. :lol: Имаш купуване ,изкупуване и т.н. на активи, капитал и т.н. което може да е всичко материално . Тея ''успехи и идентичности'' дето ги размятате все едно са ви бащиния са голям култ :lol: Всеки сериозен адвокат ще ви се смее на тея глупости.
Иначе нищо лично към тебе. Принципно си интересен за дискусии. Опитваш се поне да разсъждаваш, пък макар и през милионерска призма :mrgreen: за разлика от някои откровени дебили в тоя форум, а и по принцип.

Все още очаквам да отговориш на въпросите ,които ти зададох.
Едно въпросче :
Как ще реагира един сериозен адвокат на вашите твърдения ? :lol: Защо не му обясниш че не сте ФК Литекс(Ловеч) , само случайно ЕИК ви съвпада :lol: .

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 сеп 2020 16:17

goteborg написа:
rsk написа:Много са легендите на ЦСКА-София, но според мен Димчо Беляков е най-голямата. Вкара фамозен хеттрик срещу ЦСКА преди години, при победата с 8:0. Има над 150 мача и стотина гола за ЦСКА-София.
Впрочем тогава и друга легенда и настоящ директор в отбора Стойчо Стоилов изигра уникален мач. Говори се, че доста ниският собственик на отбора е пробил играчи на ЦСКА тогава. Но според мен просто ЦСКА-София пръсна гъза на ЦСКА тогава.

Това е единственият мач в историята, за който след време се оказа, че един отбор е бил сам себе си :)
Това да те унижат така, а после да ги пуснеш на стадиона си, да им дадеш името си (макар с тире) и да ги припознаеш под формата “Те са Ние“...безценно! Не си видят оср.ните задници, ами нас на морал учат, забавници :lol:

Още по-срамно е друго -6 месеца след този мач двата отбора играха отново и ЦСКА поведе с 2:0 ,но загуби с 2:3 . Срамно е поведението на публиката на ЦСКА ,която аплодираше головете на ...Литекс.
Гледал съм десетки хиляди мачове през живота си , но досега само два пъти съм виждал публиката на един отбор да се радва ,когато вкарват голове на любимия и отбор и в двата случая това е било публиката на ЦСКА.

Върни се в “Левски”