Лига на нациите на УЕФА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Re: Лига на нациите на УЕФА

Мнениеот ImmortaL_1000 » 06 сеп 2020 18:00

Група Д на очаква. Всички други са много силни за Българския отбор. :mrgreen:
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 сеп 2020 18:02

Леле, и тоя ни беше треньор.

realitybites
Контакти:

Мнениеот realitybites » 06 сеп 2020 18:05

rebelheartous написа:Е то идеята му беше Делев да остава сам напред при атаки на уелсците и след това да бъде търсен и да се използва скоростта му. Малшанс, че той трябваше да пази тоя дето вкара.

Ебаси идеята, пазиш нулев резултат цяло полувреме, Костадинов не може да ходи с контузия, той го държи на терена с неясно каква цел и пуска Делев да чака някакви контри, които не се случват изобщо. :lol: Аз треньори почти не коментирам, когато дойде време за нашите клетници, но днешните глупости на "бате Жоро" бяха next level.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 06 сеп 2020 18:05

Много некадърен футбол но ако на мястото на Дерменджиев беше Балъков доста преди 90-тата мин. също толкова некадърния отбор на Уелс щеше да си е решил мача!
Дерменджиев се опитва да върне рецептата на Хубчев но за негова жалост в момента кадрите са още по-слаби и от преди 3 г.!

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 06 сеп 2020 18:05

Не забравяйте, че това е приятелски турнир. Няма никакво значение на кое място ще завършим и в коя дивизия.

Важното е да се обиграваме, а аз видях добри неща от тези 2 мача. Само ако си намериме и плеймейкър и почваме да ги шием. :P

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 06 сеп 2020 18:07

Аз пък мисля,че добре играха,но само първото.Второто не можеш да си играеш с огъня и да се затвориш отзад.Напред имахме 2 слизания.Трябваше и да се свали топката на земята.Като цяло целта беше точка и можехме да я вземем.Лош късмет.Аз давам кредит на доверие на целия щаб и футболистите и мисля да съм на всеки мач(когато може,де).
А сандриня кога и да я утрепам,все ще е късно :lol:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

realitybites
Контакти:

Мнениеот realitybites » 06 сеп 2020 18:08

rebelheartous написа:Не забравяйте, че това е приятелски турнир. Няма никакво значение на кое място ще завършим и в коя дивизия.

Хаха, то за нас кое не е приятелски турнир? Ние в предишните квалификации едва взехме 3-4 точки, там ли ни е силата? :lol: Напротив, този турнир беше направен именно за некадърници като нас.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 06 сеп 2020 18:09

rebelheartous написа:Не забравяйте, че това е приятелски турнир. Няма никакво значение на кое място ще завършим и в коя дивизия.

Важното е да се обиграваме, а аз видях добри неща от тези 2 мача. Само ако си намериме и плеймейкър и почваме да ги шием. :P

Имаше наистина добри неща и момчетата играха като отбор. Това са възможностите. Аз не знам какво се пънат повечето тук. Сякаш със същите футболисти сме играли извънземно пред месеци....Отборът бе доста компактен и онези цял мач не направиха почти нищо. Ние обаче също.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 06 сеп 2020 18:10

Наще кадри са си за Д група!
Видно е че дори в това ниво играм като тотални аутсайдери с/у всички. Глуха защита, напред каквото стане! На Хубчев му върза така ама имаше 2/3- на по-прилични от сегашната селекция.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 06 сеп 2020 18:15

realitybites написа:

Хаха, то за нас кое не е приятелски турнир? Ние в предишните квалификации едва взехме 3-4 точки, там ли ни е силата? :lol: Напротив, този турнир беше направен именно за некадърници като нас.

Главната идея на турнира е обиграване и преструктуриране на friendly-тата. Всичко останало, което може да дойде от него (плейофа с Унгария) е като бонус.

В по-предишните пък биехме Швеция и Холандия и имахме шансове до самия край. Много бързо забравяйте.

Върни се в “Национален отбор”