Лига на нациите на УЕФА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- rasputin_nk
- Контакти:
Re: Лига на нациите на УЕФА
Уелс - България 0-1 / 0-2
Като за първи мач не бе толкова зле. Просто отпред куцат нещата. Убеден съм Камбуров би се справил много по добре от Делев във този мач. Краев срущу Лудогорец не спря да бяга и бори.....тука големи паузи и пазене на сили. Там на север не минава този номер ама тука може...
-
favaca8888
- Контакти:
Хм.За мен добре играхме.Това са ни възможностите.Не мисля,че сме обречени срещу Уелс.Точката от мача е реална цел, която с повече тичане и желания може да се постигне.Въпросът е футболистите дали няма да отбият номера.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Това са мачове в които някои може да те забележи. Имаме няколко играча с потенциал но трябва да го покажат.Тези дървари от Уелс до преди 15 години единствено се бутаха... центрираха по крилата и играеха добре само с глава. Сега гоним точката за успех.
В такива мачове практикуващите антифутбол отбори като нас обикновено с доза шанс и късмет успяват да вкарат някой гол и да откраднат точка или три. Това обаче се случва единствени когато ти е намигнала съдбата. Във всички други случаи противниковия отбор те мачка през всичките 90 минути и си тръгваш със загуба, което и очаквам да се случи днес.
- rebelheartous
- Контакти:
Антифутбол играят точно отборчета като Ейре и Уелс. С дълги пасове, центрирания и голове с глава (справка мачът от преди няколко дни). Наш'те винаги са играели по земя и с пасове и точно така вкара Краев след комбинация с Тошко. Друг е въпросът, че преди сме имали световни играчи, докато възможностите на сегашните са силно занижени. Но въпреки това пак имаме няколко човека, които са на ниво.
За мача след малко ме притеснява това, че ще сме с един CB в лицето на Недялков, но то и срещу Ейре Занев играеше там вместо обичайната си позиция на бека.
За мача след малко ме притеснява това, че ще сме с един CB в лицето на Недялков, но то и срещу Ейре Занев играеше там вместо обичайната си позиция на бека.
Ние играем точно такъв футбол, без разиграване на топката, с директни пасове. Само че колкото и да е дървен Ейре и Уелс имат силни оръжия в стила си, добрата игра с глава, докато ние нямаме нищо. И все пак футболистите и на Уелс и Ейре са по-добри от наще, не знам защо го правиш въобще това сравнение.
С колко ще загубим е въпроса ... 
- rebelheartous
- Контакти:
DanailG написа:Ние играем точно такъв футбол, без разиграване на топката, с директни пасове. Само че колкото и да е дървен Ейре и Уелс имат силни оръжия в стила си, добрата игра с глава, докато ние нямаме нищо. И все пак футболистите и на Уелс и Ейре са по-добри от наще, не знам защо го правиш въобще това сравнение.
На какво ги изчисли, че са по-добри? Аз от Уелс освен Фейл никой друг не знам. Само чух, че имало някакъв от Борнемут.
Виж първия ни гол срещу Ейре и ще разбереш каква ни е играта. Със сигурност не е дърварска с високи топки и глави като на тея айлъндъри.
Последна промяна от rebelheartous на 06 сеп 2020 16:29, променено общо 1 път.
Тоя изрод Мексикото много плямпа. Няма точка, няма запетая, бълвоч след бълвоч. Човек не може да дремне. Пепи Петелът е класи над него, попил е от старата школа.