Ла Лига (сезон 2020-21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Ла Лига (сезон 2020-21)

Мнениеот 1914.1902 » 04 сеп 2020 20:34

rebelheartous написа:
Е хайде сега, не сменяйте плочата. :oops: Изброй ми кои точно са твърдяли това. Смисъл ти може и да си си ги мислел тези неща, но повечето бяха на принципа: "а дано, шейхове, оплитайте кошницата и да акостира на Чалма Стейдиъм". :lol:

[offtopic]
от paceto » 25 авг 2020 22:30

Мисля, че няма да напусне сега, а вероятно другото лято.

Мнениеот Real » 25 авг 2020 22:52

Изобщо не става дума за напускане, това е техния начин да натиснат Бартомеу за предсрочни избори. Вместо да опънат три палатки на Рамбла и да помятат яйца по паметника на Колумб...

от 1914.1902 » 25 авг 2020 23:19

Меси няма как да си тръгне от този отбор. Нарочно се вдига някаква пушилка и колегата по-горе спомена защо.
Поне медиите са доволни и могат да пишат всякакви статии.

Мнениеот Thsmith » 26 авг 2020 01:54

Не, не, не! Не трябва да махат канибала и дребния, а да ги задържат и да купят неймар и погба да им помагат!!!
[/offtopic]

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 04 сеп 2020 20:42

Само това ли е? :lol:

Това последното е някакъв неуспешен опит за гавра. Твоето и на Real са просто коментари. Тоест единствената прогноза, както предположих, е на Пацето.

1914.1902 написа:
rebelheartous написа:
paceto написа:Не виждам за какъв хейт говориш след като всички ние фенове на Реал говорехме, че той няма да напусне това лято. По скоро вие имахте надежди за същото, защото твърдяхте, че ви дърпа назад, което до известна степен е така.

Е хайде сега, не сменяйте плочата. :oops: Изброй ми кои точно са твърдяли това. Смисъл ти може и да си си ги мислел тези неща, но повечето бяха на принципа: "а дано, шейхове, оплитайте кошницата и да акостира на Чалма Стейдиъм". :lol:

Ами ти изброй тези, дето са написали точно това за шейховете и т.н. :lol:

Казах "палели свещи", четеш ли ме озобщо? :P

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 04 сеп 2020 21:21

Йес бе, Меската остава, дали има какво да даде още на Барселона, едва ли. Но просто легенда като него трябва да си тръгне през парадния изход.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 04 сеп 2020 22:34

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7u_PvzMrCnk[/youtube] английски субтитри.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 04 сеп 2020 22:40

Сега чета пълното интервю на Меската,...някой трябва да е обещал сериозна защита( съдебна или лична) на Бартомеу срещу делата му, за да поеме толкова много лайна... защото Меси направо му разказва играта, чисто политически.

Да видим какво ще стане. Съдебен спор, с един пор... :lol:
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 04 сеп 2020 22:45

Демек намеква че след продаването на Неймар не са били правилно използвани парите в клуба и са били закупени на месо играчи за милиони.Нямало е проект и цел,а просто финанси.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 04 сеп 2020 23:11

Намеква, че ръководството на Барселона е изцяло виновно за провалите. Вероятно защото не е било твърде уместно да се пускат костюмари срещу професионалисти на терена.

Футболистите са просто пешки... толкова ми е писнало от политика, че вече проклинам деня, в който футбола е станал толкова популярен спорт... аз не съм виновен, аз не ритам... аз не съм виновен, аз не решавам, аз не съм виновен, аз не знам за какво изобщо става въпрос... аз съм фен на балета,....

В обикновен футболен клуб всички са виновни... в Реал Мадрид, Бензема е най-виновен!!!
Анчелоти.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 04 сеп 2020 23:35

Изгледах видеото горе. За мен Меси постъпи крайно некоректно към клуба Барселона това лято. Цял сезон мислел да напуска, да се давало път на по-млади играчи, па той искал ново предизивикателство и т.н.

После репликата, че клубът Барселона е над всичко.

При сезон, който завършва със загуба с 2-8 спокойно можеше да се откаже от намерението си и да изчака още една година. Новите предизивкателства щяха да си го чакат и след 12 месеца, а път на младите футболисти можеше да се даде и с него в отбора. Така се постъпва според мен, ако клубът е над всичко: отлагаш личните си амбиции или нужди и не струпваш допълнително напрежение над феновете след толкова унизително поражение. Все едно е малко това 2-8, та дай веднага да видят и как един от най-добрите футболисти в историята на футбола си тръгва в трудния момент :roll:

Интервюто ми се струва като един голям опит за изчистване на имиджа на Меси. Пълно е с клишета в него, но най-показателна е просто датата, в която то се появява. Прекалено късно идва това интервю. Трябвало да отлежават мислите след Байерн и така цял месец избистряне, докато на бял свят се появи справедливият месиев гняв срещу ръководството, което се провалило в изграждането на проекта и не му подписало факса за напускане, въпреки че било дало дума :roll:
Последна промяна от Groucho на 04 сеп 2020 23:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 04 сеп 2020 23:46

Интервюто си идва точно в точния момент, с точните думи... какво точно се очаква да се каже от него за мача с Байерн?

Той си е приятел с някои от основните играчи в този клуб, но въпреки това признава липсата на конкурентност спрямо останалите отбори в Европа... какво повече трябва да каже.. Бускетс не става, Алба е много слаб в последно време, Пике е далеч от това което се изисква за един централен защитник???

Ако ти имаш футболна кариера и си на 33 години, мисли по същия начин... Меси направи своя ход, но не прескочи границата. Покажа своята гледна точка, но не я налагай... чак след крайното решение той даде своите аргументи.
Анчелоти.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 04 сеп 2020 23:54

Furious_Monk написа:...чак след крайното решение той даде своите аргументи.

О, да, чак след крайното решение. Може би след като стана ясно, че няма шанс срещу договора :roll:
А критиките към ръководството и към себе си след Байерн трябваше да ги изкаже публично доста по-рано.
Както го направи Пике. Защото феновете на Барселона го чакаха да говори след Байерн.

При цял сезон обмисляне да напуска клуба също можеше да каже по-рано на феновете, че обмисля напускане, а не да им го сервира с факса в един от най-болезнените моменти в историята на Барселона. Какво получиха феновете на Барселона в крайна сметка?
Един капитан, който иска да се маха, ама го държат насила, но въпреки това той благородно ще даде 100 процента от себе си в предстоящия сезон :lol:
Последна промяна от Groucho на 05 сеп 2020 00:00, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”