Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот john barnes » 04 сеп 2020 19:10

Сега чета,според Джеймс Пиърс...че май няма да се купува ЦЗ,ами оня малкия Куметио щял да бъде четвърти избор....ей това вече граничи с лудостта!!! Бах аз тез янки,1 лев няма да дадат на Клоп,а вие чакате трансфери.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Ponko

Мнениеот Ponko » 04 сеп 2020 19:22

Та ние сме на бензинови изпарения... Два поредни мача не можем да бием топчиите, каквко да прриказваме повече. Адриан е не по-малък шаран от Кариус. Единия е кашкавал в ръцете, а другия в крраката. Нямаме алтернативи на доста постове и почнаха да се главозамайват някои и да не играят на 100%, както и да допускат грешки, които се оказват фатални. Няма как направим трети пореден извънземен сезон с този състав. Това също е немислимо да се мисли.

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 04 сеп 2020 20:09

То и втори нямаше да правим,но го направихме. Всички искаме нови лица, а ако може и вече доказани, но уви... ще се надяваме от Цимикас да излезе нещо и Такуми да бъде поне толкова полезен,колкото Джини.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 04 сеп 2020 20:17

Понкича е краен, но е прав, че това ниво е трудно да бъде задържано, най-малко защото силните отбори във ВЛ се подсилват здраво за да стопят разликата. Срещу доста отбори срещу които сме взели 6 точки миналата година може и да не се получават нещата. Още във втория кръг ще ни тестват на Стамфорд Бридж.
А Сити се гласят да вземат и Кулибали. Защитата им беше палава след Компани, но сега с два трансфера ще я стегнат и ще са още по-трудни за побеждаване от който и да било.
Тенденцията за общ брой голове на триото ни плавно намалява. Не е лошо да има креативен халф да разнообрази нещата, или силна смяна в нападение.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 04 сеп 2020 21:10

Само ще отбележа, че през изминалия сезон имаше и сериозния късмет, че нямаше отсъстващи титуляри едновременно за дълъг период от време. Това, ако се случи, става страшно, защото пейката е, меко казано, посредствена. Видяхме какво стана без Алисон срещу Атлетико.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

john barnes

Мнениеот john barnes » 04 сеп 2020 23:20

Клоп вижда всичко това,ама няма подкрепа от ония палячовци. Мислите,че не иска да подсили отбора и да вземе Вернер,Тиаго и някой корав ЦЗ? Иска той,ама няма как...нали е пандемия,вече втора година за нас.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Sweet_DG7
Контакти:

Мнениеот Sweet_DG7 » 05 сеп 2020 01:17

john barnes написа:Клоп вижда всичко това,ама няма подкрепа от ония палячовци. Мислите,че не иска да подсили отбора и да вземе Вернер,Тиаго и някой корав ЦЗ? Иска той,ама няма как...нали е пандемия,вече втора година за нас.

Клоп: „Ние никога няма да имаме тези отношения, в които аз отивам при собственика Майк Гордън и казвам 'Това са парите, които ми трябват и без тях няма да оцелеем', или нещо подобно. Всичко е от клуба. Има други клубове с различна политика, очевидно, но трябва да приемем това.“

Клоп: „Не можем просто да доведем петима нови, защото искаме да сме 'заети'. Аз не мисля, че за който и да е отбор съм купувал достатъчно играчи в един прозорец. Винаги съм си казвал 'Ах, трябваше ни още един'.

Клоп: „За момента това работи, но не означава, че ще работи вечно. Правили сме грешки и ще правим още.“
Trent N Robbo

Sweet_DG7
Контакти:

Мнениеот Sweet_DG7 » 05 сеп 2020 01:55

Думи на Брайън Рийд от Mirror:

„Ливърпул не е правил големи попълнения от 2 години и от титулярния отбор, който загуби финала на Шампионската лига през 2018 г. само Джо Гомес влезе за Ловрен и Фабиньо за Джеймс Милнър.
Останалите, с възможно изключение (Вайналдум), са автоматични избори, когато са подходящи. Това е много игри между тях. И малко вариации в стила – което води до усещането, че тактически отборът се нуждае от повече гъвкавост и някои висококачествени свежи крака.
Клоп изглежда е съгласен с това. Винаги, когато го питат за планове за трансфер, той намеква, че би искал да привлече играчи, но работи на различно финансово ниво от най-близките си съперници. 
Първото послание на новия изпълнителен директор Били Хоган беше, че клубът „се опитва да създаде бизнес, който да бъде устойчив“.
Но устойчиво ли е да помолим същия малък отбор, който е събрал 196 точки за два сезона в най-трудната лига в света, да достигне отново същите феноменални нива, без инжекция с качество?
Възхитително е, че приоритетът на Хоган е устойчив бизнес модел. Но след като се върнаха на мястото си след 30 години, със сигурност основното нещо, което трябва да поддържат, е да държат отбора на първо място. Останалото ще последва.“

Думи на Том Уърнър след триумфа във ВЛ: „Просто знам, че лигата е изключително конкурентна и когато за първи път бяхме замесени с Ливърпул преди повече от 10 години, дори не мислихме да спечелим лигата. Нашата мечта беше просто да станем четвърти и да стигнем до Шампионската лига.“

Не очаквам Ливърпул да се развива във възходяща насока след напускането на Клоп, затова казах вече, че FSG може би ще продадат клуба малко след това.
Trent N Robbo

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 05 сеп 2020 05:18

fkbl1 написа:
Sweet_DG7 написа:
fkbl1 написа:Има финансови справки и всичко е прозрачно. Нито една стотинка не е излязла от клуба, има си го черно на бяло.

Според финансовите отчети на Ливърпул:
— Сезон 2016/2017: нетна печалба от 40 млн. паунда
— Сезон 2017/2018: нетна печалба от 106 млн. паунда (най-голямата печалба в света на футбола)
— Сезон 2018/2019: нетна печалба от 42 млн. паунда

И? Всяка печалба се инвестира обратно в клуба. Аз казвам, че собствениците не взимат пари от клуба.

Кой си ТИ че да казваш какво взимат и какво не взимат собствениците? Любовница на Хенри ли си, та си толкова красноречив и запознат? Къде потъват тогава парите на един от най-популярните отбори в света? Къде е втората нова трибуна за която документално всичко беше готово? Къде е селекцията вече четвърти трансферен прозорец? :roll:
Въобще, кой и защо би инвестирал няколко стотин милиона да купува нещо, ако няма да печели от него после :?: :shock: :arrow:

john barnes

Мнениеот john barnes » 05 сеп 2020 08:39

Sweet_DG7 написа:
john barnes написа:Клоп вижда всичко това,ама няма подкрепа от ония палячовци. Мислите,че не иска да подсили отбора и да вземе Вернер,Тиаго и някой корав ЦЗ? Иска той,ама няма как...нали е пандемия,вече втора година за нас.

Клоп: „Ние никога няма да имаме тези отношения, в които аз отивам при собственика Майк Гордън и казвам 'Това са парите, които ми трябват и без тях няма да оцелеем', или нещо подобно. Всичко е от клуба. Има други клубове с различна политика, очевидно, но трябва да приемем това.“

Клоп: „Не можем просто да доведем петима нови, защото искаме да сме 'заети'. Аз не мисля, че за който и да е отбор съм купувал достатъчно играчи в един прозорец. Винаги съм си казвал 'Ах, трябваше ни още един'.

Клоп: „За момента това работи, но не означава, че ще работи вечно. Правили сме грешки и ще правим още.“

Именно,той им го казва индиректно,че има нужда от пари,но те не му дават.

Върни се в “Ливърпул”