Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот LoveAndPeace » 04 сеп 2020 14:19

realno написа:Тити е акционер. Ако някой ден го блъсне автобус или тир на кръстовище, заради неразумното му шофиране и си загуби живота, какво става с акциите му? Същото важи и за Наско. Наследяват се от родата или остават в клуба?

Знаеш ли на колко шофьори на Камаз левскари им даваш лоши идеи :lol: :lol:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 04 сеп 2020 14:21

Уважаеми представители на медиите,

в събота, 5 септември, от 11:00 часа представителният отбор на „ПФК Левски“ ще проведе контролна среща с „Витоша“ (Бистрица). Двубоят ще се играе на Терен 2 на комплекс „Георги Аспарухов“.

На срещата ще бъдат допускани по двама представители на дадена медия (репортер и оператор) срещу предоставяне на валидна журналистическа карта.

Във връзка с противоепидемичните мерки срещу Covid-19 двубоят ще е закрит за привърженици.

А ЛевскиТВ ще я предава ли , че нещо много съкратиха преките излъчвания ?

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 04 сеп 2020 14:22

baltimore написа:Някой ден Тити-червения светофар ще попадне на някоя батка нервак на пътя и работата ще стане за пране.

Айде де. Къде са батките-нерваци когато ти трябват... :) Тити Моралиста...
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2020/09/04/4110208_kratki_novini_14-godishen_predizvika_katastrofa_s_2/?ref=home_NaiNovoto

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 сеп 2020 14:32

baltimore написа:Някой ден Тити-червения светофар ще попадне на някоя батка нервак на пътя и работата ще стане за пране.

За съжаление, такива като Тити не попадат на подобни батки. А и самият Папазов е батка в дрехите на шут.
Многократно публично обеща, че ще положи усилия да промени стила си на шофиране.

Това е стил на мислене, не на шофиране. През оная работа му е за здравето и живота на другите хора.
–––––––––––––––––––––––––––
Какво мислите за това със Заги? Партенка ли е? Ако не е? Тея пусти сръбски тренери знаят нещо, което нашите тренери не знаят. Не знам какво е, но общо взето всички, които са водели тим у нас се справят много добре (един или двама са провалите). Чак да те хване завист....

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 04 сеп 2020 15:21

metodito написа:Какво мислите за това със Заги? Партенка ли е? ....
Партенка е! И се надявам завинаги да си остане партенка, че не ми се гледа Хубчев 2 :evil:
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 сеп 2020 15:34

rane написа:
Партенка е! И се надявам завинаги да си остане партенка, че не ми се гледа Хубчев 2 :evil:

Ти мислиш ли, че Хубчев би приел да работи в условията, в които работеше сърба в Славия - с някакви деца и със зеро лева за селекция. Аз мисля, че не. Той тука не спря да мрънкя със селекция за над 1 000 000 лева с исландски национал, с черногорски национал, пък смятай...

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 04 сеп 2020 17:18

metodito написа:
rane написа:

Ти мислиш ли, че Хубчев би приел да работи в условията, в които работеше сърба в Славия - с някакви деца и със зеро лева за селекция. Аз мисля, че не. Той тука не спря да мрънкя със селекция за над 1 000 000 лева с исландски национал, с черногорски национал, пък смятай...
Въобще не ме интерусава, кой, колко, защо мрънкал. Аз гледам стилът на игра, който има отбора при даден треньор. Дали ще е Хубчев, дали ще е Загорчич, дали ще е друг подобен, аз такъв стил не искам да гледам от Левски :!: И двамата в случая са еднакво бездарни треньори и си пасват идеално на отбори като Берое и Славия. Или ти искаш сърбина да ни мъчи, както се мъчехме с Хубчев, за да се убедиш, че няма да играем по-различен футбол? Не, мерси! Предпочитам Г. Тодоров да продължи да ни е треньор пред подобен вариант, като тези двамата ;)
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Rane ПРЕЗИДЕНТ !

Мнениеот Drunken_Master » 04 сеп 2020 17:36

Слушай rane, бе ! Момчето разбира от футбол ! :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 сеп 2020 17:53

„ПФК Левски“ подписа договор с нов рекламен партньор – верига игрални зали Luxor.

Изпълнителният директор на „ПФК Левски“ Павел Колев и изпълнителният директор на верига игрални зали Luxor Матей Матев си пожелаха взаимно много успехи и ползотворно партньорство.

„Благодарим за подадената ръка в този труден за клуба момент. За Левски всеки рекламен и спонсорски договор в момента е жизненоважен, така че всеки наш партньор е от значение. Надяваме се сътрудничеството ни да продължи дълги години с полза и за двете страни“, заяви изпълнителният директор на „ПФК Левски“ Павел Колев.

„За нас партньорството с „Левски“ е една огромна стъпка напред в развитието ни като бранд. Нашата компания винаги се е стремяла да подпомага българския спорт под една или друга форма. Възможността да рекламираме в най-големия футболен клуб в България за нас може да е само повод за гордост. А за мен лично, като привърженик на „Левски“, това е една сбъдната детска мечта. С ръководството на „ПФК Левски“ се разбрахме изключително бързо, както и би трябвало да е, когато и двете страни са доволни от едно такова взаимно сътрудничество. Пожелаваме си едно дългогодишно партньорство изпълнено с много успехи и за двете страни. А на „ПФК Левски“ желаем скорошно завръщане на мястото, което заслужава и му принадлежи, а именно на върха на класирането“, заяви изпълнителният директор на верига игрални зали Luxor Матей Матев.

Верига игрални зали Luxor e един от водещите и утвърдени оператори на българският пазар. Залите на Luxor разполагат с голямо разнообразие от игрални автомати на водещи световни и български производители. Фирмата предлага различни видове слот и мултигейм автомати с прогресив и мистери джакпоти, деноминации и бонус игри. Ежеседмичните томболи предоставят допълнителни възможности на гостите да спечелят страхотни парични и предметни награди.

“ПФК Левски” благодари на верига игрални зали Luxor за търпението и решимостта да се обвърже с най-голямата и популярна марка в България.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 сеп 2020 18:11

rane написа:
metodito написа:
rane написа:

Въобще не ме интерусава, кой, колко, защо мрънкал. Аз гледам стилът на игра, който има отбора при даден треньор. Дали ще е Хубчев, дали ще е Загорчич, дали ще е друг подобен, аз такъв стил не искам да гледам от Левски :!: И двамата в случая са еднакво бездарни треньори и си пасват идеално на отбори като Берое и Славия. Или ти искаш сърбина да ни мъчи, както се мъчехме с Хубчев, за да се убедиш, че няма да играем по-различен футбол? Не, мерси! Предпочитам Г. Тодоров да продължи да ни е треньор пред подобен вариант, като тези двамата ;)
Резулаттите друго казват, ма нейсе..

Върни се в “Левски”