tatusindo написа:metodito написа:tatusindo написа:metodito написа:tatusindo написа:Това пак не съм сигурен, че отговаря на истината, т.к. няколко пъти се спомена че единствено на Робърта и Холмар се плащат заплатите редовно , за да не може да разтрогнат и евентуално от тях се чака някой лев от трансфери ....
Да де, то Роби го заболяло гърлото преди мача с Локо Пд наистина.

Ми, не е... красиво така, ама в същото време са си в правото. И с Хубси не е красиво, ама и той си е в правото човека, независимо оня търгаш-мениджър кви ги разправяше по телето: "Той, ако бил", видиш ли...
Да бе, ама иска не иска стои, а не си е тръгнал още именно защото продължават да му плащат редовно

Плащат ли му? Не знаех. Е за какво ги прави тея циркове?
Ако не им плащаха щяха ли да стоят още и Робърта и Холмар - при положение че вече си заминаха Янис, Райнов и останалите

Е, аз заради това питам. Янис и Кали си намериха отбори. Фелипе и Мазурек се оказаха пичове - разтрогнаха по взаимно съгласие. За Мазурек не съм сигурен. Райнов написаха - не знам дали е вярно - че е отказал предложената оферта и също като горните си взе чао. Плюс това договора май му беше изтекъл. Ако Роби му плащат нямаше ли да участва с Локо Пд и с Монтана?
–––––––––––
Що се отнася до вината на (организираните фенове - всичките тези лакърдии са толкова грозни) и "наркоманите" за отдръпването на публиката, Модич, помисли какво влияние за решението на хората е оказало влизането на Дебелян в "Левски" чрез адвоката си. Идването на С.Русев - отявлен престъпник - герой на прехода, идването на Васко Зара - отявлен престъпник - мома на всички власти. Какво влияние оказва в момента Тити. Точно в този момент, когато хората настръхват срещу модела на Кой, ГРОБ, ШИши и всички останали, той да изпляска тази реплика. Това е толкова обидно, че не знам. Разбираш какво искам да кажа. През годините, публиката на "Левски" винаги е била анти-червена, анти-тоталитарна и когато виждаш как клубът е овладян от тези мърши, 30 години след прехода и освобождението му, няма как да не се отдръпнат хора също.
Не адвокатствам на организираните фенове и на онези нарко-убийци-контрапротестъри (за всички тези обвинения има основание - ако някой пита). Но политическите зависимост, плена, в който е "Левски", да не забравяме и агент Тара, както и резултатите на първия отбор и всичко случващо се около него в последните десетина сезона. А "Левски" като институция и нормалните фенове не са виновни, че клубът е в плен на всички тези безродници.