Мисля , че смяна на Белчев изобщо не стои на дневен ред .
Ако обаче го сменят лично аз искам да се опита с Томаш.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
За мача с Бате Борисов щеше да ни е много полезен един Албентоса, но уви. С оглед контузията на Турицов трябва спешно да се намери десен бек, който да не е спирал да играе, за да може веднага да се включи.
CaptainBertorelli написа:Не съм се радвал на нито една смяна на треньор, защото това ни е най-големия бич последните години. На смяната на НЕМ даже бях бесен. Сега ми се иска да бяха тандем с Динчев, ама няма... Та, редно е да се остави Стамен поне до Нова година, другото е настъпване на същата мотика!
НЕМ не беше сменен, ... той си тръгна заради интриганта-консултант, силно лъхащ на дюлевица

Дъртата пърцуца беше официално обявена за "консултант" в началото на декември 2018, но реално се разбра още средата на ноември след трудната победа над Бистрица с 3 гола в последните 10 минути.
С надзорник на главата, НЕМ изкара 3 месеца - записа мега каръшка загуба от Славия с 0:1; Х с Разград 1:1; победа над Верея с 0:1 и победа над Ботев с 2:1 в снега (първите 2 гола на бачо Али в ЕБ лига

Треньорът бе сменен, консултантът остана!
Любо също изкара около 3 месеца и си тръгна със скандал заради една глоба и съмнения за конфликт с чужденците.
От момента, в който Пърцуцата се завъртя около Джуджи, отборът започна да върви надолу, поне за мен.
Дано бай Стамен има шанса да поработи на малко спокойствие, докато Дедо дремва в сръбския парламент

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
- Контакти:
Red_Neck написа:CaptainBertorelli написа:Не съм се радвал на нито една смяна на треньор, защото това ни е най-големия бич последните години. На смяната на НЕМ даже бях бесен. Сега ми се иска да бяха тандем с Динчев, ама няма... Та, редно е да се остави Стамен поне до Нова година, другото е настъпване на същата мотика!
НЕМ не беше сменен, ... той си тръгна заради интриганта-консултант, силно лъхащ на дюлевица
Дъртата пърцуца беше официално обявена за "консултант" в началото на декември 2018, но реално се разбра още средата на ноември след трудната победа над Бистрица с 3 гола в последните 10 минути.
С надзорник на главата, НЕМ изкара 3 месеца - записа мега каръшка загуба от Славия с 0:1; Х с Разград 1:1; победа над Верея с 0:1 и победа над Ботев с 2:1 в снега (първите 2 гола на бачо Али в ЕБ лига). После НЕМ направи дългата 3 седмици зимна подготовка в Марбея ...... и в началото на февруари си би камшика за да дойде Ел Любо.
Любо също изкара около 3 месеца и си тръгна със скандал заради една глоба и съмнения за конфликт с чужденците.
От момента, в който Пърцуцата се завъртя около Джуджи, отборът започна да върви надолу, поне за мен.
Дано бай Стамен има шанса да поработи на малко спокойствие, докато Дедо дремва в сръбския парламент
Да, просто беше направено достатъчно, че да си тръгне сам. Дали Пърцуцата, дали Стойкас или пък в комбинация, все тая. Голяма грешка. Хубаво ще е Стамен да остане по-дълго време, нищо, че под влияние на емоциите, го уволних в края на мача със Сиренс

Хайл Мусолини
CaptainBertorelli написа:Red_Neck написа:CaptainBertorelli написа:Не съм се радвал на нито една смяна на треньор, защото това ни е най-големия бич последните години. На смяната на НЕМ даже бях бесен. Сега ми се иска да бяха тандем с Динчев, ама няма... Та, редно е да се остави Стамен поне до Нова година, другото е настъпване на същата мотика!
С надзорник на главата, НЕМ изкара 3 месеца - записа мега каръшка загуба от Славия с 0:1; Х с Разград 1:1; победа над Верея с 0:1 и победа над Ботев с 2:1 в снега (първите 2 гола на бачо Али в ЕБ лига). После НЕМ направи дългата 3 седмици зимна подготовка в Марбея ...... и в началото на февруари си би камшика за да дойде Ел Любо.
Да, просто беше направено достатъчно, че да си тръгне сам. Дали Пърцуцата, дали Стойкас или пък в комбинация, все тая. Голяма грешка. Хубаво ще е Стамен да остане по-дълго време, нищо, че под влияние на емоциите, го уволних в края на мача със Сиренс
Батков, ти ли си, бре?!

от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
-
- Контакти:
Kiril2681 написа:CaptainBertorelli написа:Red_Neck написа:CaptainBertorelli написа:Не съм се радвал на нито една смяна на треньор, защото това ни е най-големия бич последните години. На смяната на НЕМ даже бях бесен. Сега ми се иска да бяха тандем с Динчев, ама няма... Та, редно е да се остави Стамен поне до Нова година, другото е настъпване на същата мотика!
Батков, ти ли си, бре?!![]()
![]()
Във форума го уволних, ей Богу

Хайл Мусолини
Абе тия Батковците толкова ли са добри , аз съм на мнение че , докато там беше тренер Гончаренко наистина играеха добре. Сега дори не знам кой им е тренер ,но определено последните няколко години не са толкова успешни за тях, надавам се
и тази година да не им е успешна.

От изброените през последните години треньор беше само Пенев. Останалите във футбола имат горе долу опита на всеки от Вас и никога, ама никога няма да спечелят някое първенство в европейска държава, защото са някакви случайници. Все едно аз да се явя днес в централата на НАСА и да искам мениджърска позиция, а на въпроса какъв ми е опита, да кажа, че в България съм направил 27 самолетчета от вестници. Единственото им умение беше да приемат безропотно алъш-вериша с безпризорни и контузени чужденци на лицето-селянин Стойкас.
Дедо Люпко не го броя, защото той вероятно вече често се губи, когато излиза от вкъщи. Без значение пиян или трезвен.
Дедо Люпко не го броя, защото той вероятно вече често се губи, когато излиза от вкъщи. Без значение пиян или трезвен.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:От изброените през последните години треньор беше само Пенев. Останалите във футбола имат горе долу опита на всеки от Вас и никога, ама никога няма да спечелят някое първенство в европейска държава, защото са някакви случайници.
Това е по-сложно. Не се сещам за наш треньор дето да е ставал шампион освен при нас и в друга европейска нормална държава. Стойчо и Йешич например... не са били треньори никъде другаде освен в арабски и цигански държави. Стойчо е ставал шампион само с нас, Йешич- май и той така. Но не бих казал, че са случайници и двамата

Единствените ни двама треньори дето са тренирали нещо на запад от Любляна напоследък са Любо и Нестор, като те са и единствените печелили титла (на изток), само че Любо е тренирал Валенсия Б, които са в трета! лига. Там има 14 мача (4 победи, 5 равенства и 5 загуби). По същество, статистиката на Нестор в Австрия е сходна, но поне е в първа лига. Разбира се, ако Любо беше останал поне един сезон във Валенсия Б най-вероятно един ден щяха да му дадат шанс с истинската Валенсия, но то трябва не само да те бива, а да можеш и да се възползваш от шансовете си...

*Поправка- Стойчо е бил треньор една година в Португалия миналия век...