Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

goshev
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот goshev » 01 сеп 2020 01:08

Как хубаво би звучало на стадиона Б/ате/Б/орисов/ПП. :mrgreen:

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 01 сеп 2020 03:23

Еей Богу. ДаОще помня времето Господин Батков като се насра пред Златни врати на Шампионската лига. Беше казал: Измислен отбор от измислена държава. Бате след това си направиха стадион сигурно и козирка имат.
Ние сме ЦСКА София и ще посрещнем Бате Борисов подобаващо. С респект щото вече сме на тяхното ниво и ще се зборим мъжката пък каквото сабя покаже и честа Майко Юнашка. И те ще дойдат с респект. Едва ли вече помнят Батков, Вуцов, Гонзов и другите страшилища на България футбол.
Един мач един стадион един победител.
Не са като Байерн Мюнхен. Не че и тях не сме били в София.. Има време до мача. Момчетата в средата да поодслабнат малко, другите да се раздвижат, да потренират.. Програмата натоварена, Треньора сменя тактиката в движение, Нема да ги подценяваме;-)
Абе мач като мач. Както за тях така и за нас. Мисля ще го докараме до дуспи и Алито този път няма да пропусне. Бусатов и той да хване две три Готово
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 01 сеп 2020 10:35

4x4 написа:Еей Богу. ДаОще помня времето Господин Батков като се насра пред Златни врати на Шампионската лига. Беше казал: Измислен отбор от измислена държава. Бате след това си направиха стадион сигурно и козирка имат.
Ние сме ЦСКА София и ще посрещнем Бате Борисов подобаващо. С респект щото вече сме на тяхното ниво и ще се зборим мъжката пък каквото сабя покаже и честа Майко Юнашка. И те ще дойдат с респект. Едва ли вече помнят Батков, Вуцов, Гонзов и другите страшилища на България футбол.
Един мач един стадион един победител.
Не са като Байерн Мюнхен. Не че и тях не сме били в София.. Има време до мача. Момчетата в средата да поодслабнат малко, другите да се раздвижат, да потренират.. Програмата натоварена, Треньора сменя тактиката в движение, Нема да ги подценяваме;-)
Абе мач като мач. Както за тях така и за нас. Мисля ще го докараме до дуспи и Алито този път няма да пропусне. Бусатов и той да хване две три Готово

Може да помнят ГГ, че при последния им сблъсък с БГ отбор го видяха на трибуните, сега пак може да е там :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 01 сеп 2020 10:59

JackPackage написа:

Може да помнят ГГ, че при последния им сблъсък с БГ отбор го видяха на трибуните, сега пак може да е там :roll:[/quote]

Може да си помислят,че е някой запален фен на БГ футбол,който не пропуска мач на български отбори в Европа. :roll: :lol: :mrgreen:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

scevola7
Контакти:

Мнениеот scevola7 » 01 сеп 2020 11:43

За да отстраним Бате Борисов, трябва двамата централни защитника + вратаря да бъдат на високо ниво и да не допускат грешки. Бате разчитат много на статични положения и центрирания, както и на удари отдалеч. Справим ли се в това направление ги отстраняваме. Притесняваме младостта на Антов, че като видях как беше налял гипса срещу малтийците, а пък за Бате незнам. Бусато е другия за който имам опасения. Дано се справят.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 01 сеп 2020 12:14

scevola7 написа:За да отстраним Бате Борисов, трябва двамата централни защитника + вратаря да бъдат на високо ниво и да не допускат грешки. Бате разчитат много на статични положения и центрирания, както и на удари отдалеч. Справим ли се в това направление ги отстраняваме. Притесняваме младостта на Антов, че като видях как беше налял гипса срещу малтийците, а пък за Бате незнам. Бусато е другия за който имам опасения. Дано се справят.

Не само Антов, повечето бяха наляли гипса. Просто щеше да е огромен провал, евентуално отпадане. Сирена бяха посредствени, но все пак професионалисти, а не келнери и стругари. Веднъж сме виждали как става - срещу Мура. Срещу Бате поне ще са освободени психически. Сигурен съм, че Антов няма да го повтори този мач. Виж, Бусато...
Хайл Мусолини

scevola7
Контакти:

Мнениеот scevola7 » 01 сеп 2020 12:17

CaptainBertorelli написа:
scevola7 написа:За да отстраним Бате Борисов, трябва двамата централни защитника + вратаря да бъдат на високо ниво и да не допускат грешки. Бате разчитат много на статични положения и центрирания, както и на удари отдалеч. Справим ли се в това направление ги отстраняваме. Притесняваме младостта на Антов, че като видях как беше налял гипса срещу малтийците, а пък за Бате незнам. Бусато е другия за който имам опасения. Дано се справят.

Не само Антов, повечето бяха наляли гипса. Просто щеше да е огромен провал, евентуално отпадане. Сирена бяха посредствени, но все пак професионалисти, а не келнери и стругари. Веднъж сме виждали как става - срещу Мура. Срещу Бате поне ще са освободени психически. Сигурен съм, че Антов няма да го повтори този мач. Виж, Бусато...

Дано всички са на ниво!

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 сеп 2020 13:02

Антов ви притеснявал, мен щеше повече да ме притеснява Гълъбов.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
rasputin_nk
Контакти:

Мнениеот rasputin_nk » 01 сеп 2020 14:18

ЦСКА в София срещу Торшавн Фарьорите или ТНС Уелс

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 сеп 2020 14:25

:lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”