Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот vvessel » 29 авг 2020 22:34

Ако още имате съмнения за произхода на "пандемията" може да изгледате едно видео. Заглавието е "План за тотален контрол":
https://www.facebook.com/okodavidi/vide ... zk5NDAzMQ/
В това видео от 2014 г. ще чуете и видите цитати от документи, за които вече много се говори, защото представляват план за тотален контрол на населението чрез пандемии, който навлезе вече в активно действие

Видеото не е предназначено за платените тролове, така че да не си правят труда да го гледат и коментират.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 29 авг 2020 22:37

TodorT написа:
Въпроси към всички в темата:
Слагали ли сте си противогрипна ваксина ?
Ще си поставите ли такава ваксина тази година?
Ще си поставите ли ваксина срещу SARS-COV2 ?

Не съм си слагал и няма да си сложа.
Един приятел ми разправя, че негов колега си слагал всяка есен противогрипна и всяка зима карал много тежък грип, но упорито продължавал да си слага ваксина :)

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 30 авг 2020 00:16

TodorT написа:

3 пъти НЕ. (...освен ако не ме задължат за последното. Но и тогава не е сигурно. :lol: )
22 години работя в непосредствена близост с респираторния тракт на пациентите си. Маска слагам само при параноици и от това лято - при проверки :lol:
Честно казано, откак работя с хора - карам по нещо вирусно... веднъж на 2-3 години. За по 2-3 дни. Преди това боледувах доста по-често...
Ти какво мислиш за противогрипните ваксини?

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 30 авг 2020 12:13

Real написа:
TodorT написа:

3 пъти НЕ. (...освен ако не ме задължат за последното. Но и тогава не е сигурно. :lol: )
22 години работя в непосредствена близост с респираторния тракт на пациентите си. Маска слагам само при параноици и от това лято - при проверки :lol:
Честно казано, откак работя с хора - карам по нещо вирусно... веднъж на 2-3 години. За по 2-3 дни. Преди това боледувах доста по-често...
Ти какво мислиш за противогрипните ваксини?

Аз съм привърженик на противогрипните ваксини. Имунизирам се от 15тина година всяка есен - първите дни на октомври, нямам причина да не го направя и сега. :roll: Kaто цяло съм ЗА имунизациите, вкл препоръчителните такива при деца и възрастни.
За коронавирусната съм с особено мнение, тъй като все още не са минали всички фази.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 авг 2020 14:41

TodorT написа:

Не.
Не.
Не.
Много е забавно с противогрипните ваксини. Перверзна работа чак смешна.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 авг 2020 15:08

vvessel написа:Ако още имате съмнения за произхода на "пандемията" може да изгледате едно видео. Заглавието е "План за тотален контрол":
https://www.facebook.com/okodavidi/vide ... zk5NDAzMQ/
В това видео от 2014 г. ще чуете и видите цитати от документи, за които вече много се говори, защото представляват план за тотален контрол на населението чрез пандемии, който навлезе вече в активно действие

Видеото не е предназначено за платените тролове, така че да не си правят труда да го гледат и коментират.

Аз самият все още нямам теория точно за случващото се (но още от началото почти си имам твърдо мнение за нещо важно от целия цирк), но един приятел ме насочи към друго. Виждаш ли все още по страници на вестници, по телето нещо някой за "Ислямска държава", терористи, ислямисти и всичко свързано с тях. Бахмааму, изчезнаха като с магическа пръчка, а? Медиите са ключовата дума. Медиите и Мрежата. Колкото до Гугъл и Фейсбук... си е направо страшно. Това е "1984" на квадрат.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 30 авг 2020 17:13

А нещо за бежанците ? Оная пикла за природата? И още сто неща се покриха яко дим....
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 авг 2020 20:18

Трендът е важен, трендът. ;)

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 01 сеп 2020 08:39

metodito написа:Аз самият все още нямам теория точно за случващото се (но още от началото почти си имам твърдо мнение за нещо важно от целия цирк), но един приятел ме насочи към друго. Виждаш ли все още по страници на вестници, по телето нещо някой за "Ислямска държава", терористи, ислямисти и всичко свързано с тях. Бахмааму, изчезнаха като с магическа пръчка, а? Медиите са ключовата дума. Медиите и Мрежата. Колкото до Гугъл и Фейсбук... си е направо страшно. Това е "1984" на квадрат.

пЛандемия:
https://www.bitchute.com/video/vNIlrQir ... KKxVyusxmg
Ето ти още материал за размисъл. Тук се обяснява и за така наречената търсачка Гугъл как търси и какво намира. Има доста интересни неща като цяло.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 сеп 2020 12:25

[offtopic]
vvessel написа:
metodito написа:Аз самият все още нямам теория точно за случващото се (но още от началото почти си имам твърдо мнение за нещо важно от целия цирк), но един приятел ме насочи към друго. Виждаш ли все още по страници на вестници, по телето нещо някой за "Ислямска държава", терористи, ислямисти и всичко свързано с тях. Бахмааму, изчезнаха като с магическа пръчка, а? Медиите са ключовата дума. Медиите и Мрежата. Колкото до Гугъл и Фейсбук... си е направо страшно. Това е "1984" на квадрат.

пЛандемия:
https://www.bitchute.com/video/vNIlrQir ... KKxVyusxmg
Ето ти още материал за размисъл. Тук се обяснява и за така наречената търсачка Гугъл как търси и какво намира. Има доста интересни неща като цяло.

Ще го скивам по-късно, но ще ти кажа как аз се информирах за случващото се в начаото. Когато поисках да получа повече инфо от Гугъл, те вече бяха включили пропагандната машина и общо вето всеки линк към настоящата дата беше от плашници - наистина добра акция. Бяха пропуснали нещо. Когато подбрах "конкретен период" с начало - преди десетина години и край есента на 2019 за коронавирусите ми излезе съвсем различна по характер и посока информация - без страхуване и нелепици. Същата информация няма да я намериш в актуален линк - назад го бях цитирал. Като например, че коронавирусите са една от четирите големи групи познати вируси, причиняващи вирусни инфекции, наред с аденавирусите и там още не знам какво си. Има обаче непознати вируси извън познатите класове - тези не са. Непознатите класове вируси определено е нещо, от което си струва да се страхуваш. Ерго... Това беше едно от основните неща, които в началото на целия цирк трябваше да се обясни на широката публика. Общото IQ на човечеството е изключително занижено. "Здрав разум" е непознато словосъчетание. И за всичко или айде за почти всичко са виновни Мрежата и новите технологии и устройства. Както и предоверяването в корумпиране в същината си институции и "авторитети". Общо взето, това, което разбрах с немалко четене и далеч повече здрав разум и аналитично мислене си остана така. Но циркът ще продължи - убеден съм.[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”