Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
CaMo_CuHuTe написа:Оставете го тоя заем - вижте какво говори за Шиши...![]()
metodito написа:CaMo_CuHuTe написа:Оставете го тоя заем - вижте какво говори за Шиши...![]()
Какво имаш предвид?
....
Нормално е, ако закъсаме, утре г-н Пеевски сигурно вероятно да помогне отново. Тогава се е свързал чрез своя адвокат с Павел Колев. На мен не ми се е обадил. Но аз също ще потвърдя, че ако Делян Пеевски ми се обади и каже, че иска да помогне, ние бихме приели.“
A на въпрос как би реагирал, ако Делян Пеевски предложи да купи акциите му Папазов отговори: „Първо трябва да се съобразя с Наско Сираков, който ми ги е дарил. Тези акции са инструмент за получаване на финансиране. Да ги купи този, който може да помага“.
bilyaletdinov написа:Методи, ти си бил много голям капацитет мисля, че си готов да ръководиш Левски.
Т.нар. от теб Васко Зара с нищо не е по-различен от Числото, Домусчиев, Ганчев или някой от другите собственици. Е, различен е, щото има повече кинти от тях. Кой знае, че партията майка е решила да изпраска Божков? Утре ако изпраскат Тирето или Лудогорец какво ще стане с тях? Сигурно Пламен Марков и Петричев ще са виновни, че не са го предвидили.
Докато Левски е зависим от ГЕРБ и Борисов ще е така. Той и Божков това каза когато даде акциите. Хвърлям ви отново в задкулисието. Според теб защо няма спонсор в Левски? Не говоря за такъв, който да издържа клуба, а за някой, който да даде 500 Хил. лева примерно?
Дали спонсорите при нас не се назначават с партийни механизми от години?
За какъв Сираков, Папазов, Колев ми говориш когато мачът се играе много над тях? Идва Спас Русев и казва, че клуба му е бил натресен, заедно с Виваком и ние чакаме някакво светло бъдеще. Какво бъдеще ще има когато си толкова зависим от партийния апарат и по стечение на събитията, откакто този апарат работи ти нямаш трофей.
Няма да говоря за Тонев и трибуната, СЗ, всички знаем зависимостите им.
Говориш за Гонзо, колко успешен директор бил. А Гонзо беше Матросов на същото статукво нищо повече. Нещо да направихме с него освен да бяхме една безопасна игла?
Някакви невероятни трансфери ли реализира отбора?
Говориш ми за Михайлов и Божинов...какъв професионалист си ти когато взимаш 11к евро и качваш над 30 кг. Къде го има това нещо? Не разчита на теб треньорът, ок, ама ти си взимаш 11 те хиляди в евро в края на месеца нали и си ги трупаш кг-ите? За другия клоун и за него ли да съжаляваме?
Кои футболисти е изпуснало това ръководство? Яблонски, Цветкович, Кабрал, Обертан и Мариани бяха продадени за близо 2 млн. евро.
Голяма загубата честно казано. Само дето нито ти, нито аз сме водили разговори с тях за нови договори, нали? За мен големият проблем дойде от надуването на парите за Обертан. Когато това стана отиде климата в съблекалнята и дойдоха загубите Враца, равния със Септември и загубата от Берое. Извинявай, ама тоя договор не го е подписвал Павел Колев.
Нещото за което те имат вина е, че направиха слаба селекция миналото лято.
От всички играчи, които се взеха успяха да се наложат точно 2ма : Робърта и Миятович.
Каргас, Насиру, Мазурек, Алар категорично се оказаха трансферни недоразумения, за което отговорност носят Хубчев, Колев и останалите взимали решения да привлекат тези футболисти в състава.
Зимната селекция за мен не е меродавна, защото най-малкото беше стопирана. Самият факт, че привлякохме Славчев, Спийрингс и преговаряхме с капитана на Славия Прага, който беше титуляр при равния с Барса на Камп Ноу е показателен за мен. За какъв футбол да говорим вече след абдикацията на Божков в Дубай?
Хубчев си дойде като Хубчев. Знаехме какъв треньор е, какъв характер има. До момента, в който Божков беше собственик бяхме втори и продължавахме за Купата. Друг е въпросът, че нивото на игра спадна след един определен период. Няма как да знаем как щеше да се развие сезона, ако Левски беше останал финансово силен и стабилен. Да твърдим, че неплащането на заплати не се е отразило на футболистите е пълна глупост. Няма как да очакваш от човек, който не е взимал заплата 2-3 поредни месеца да бъде на 100 % на работното ви място, просто няма.
Тъй, че нещата хич не са толкова едностранни, колкото ни ги описваш и представяш.
Райнов, Славчев с хронична контузия, Чандъров. А какво да кажем за изходящите трансфери и за получилите се абсурди да имаме десет халфа, но по един бек и едно крило?Каргас, Насиру, Мазурек, Алар
Тъй, че нещата хич не са толкова едностранни, колкото ни ги описваш и представяш
Kotooshu написа:Само да припомня , че господата от Тръста са дали 0 лева за Левски , а акциите им са придобити чрез заплахи и натиск !!!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
bilyaletdinov написа:Наркоразпространителят Младежа и солташака му Колев не са ли излезли с нови опорки? Ще си приписва наглярът Стрезов, че той е докарал нашите фенски пари в касата на клуба. Палячовци. Надявам се да не видите и стотинка от фенските пари. Ще правите с чужда пита помен.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:bilyaletdinov написа:Наркоразпространителят Младежа и солташака му Колев не са ли излезли с нови опорки? Ще си приписва наглярът Стрезов, че той е докарал нашите фенски пари в касата на клуба. Палячовци. Надявам се да не видите и стотинка от фенските пари. Ще правите с чужда пита помен.
Ако не бяха тези "нагляри", които доброволно създадоха каналите за дарения и платформата за отчет, как фенските пари щяха да се докарат до касата на клуба? С касичка пред сектор А, може би? Как синята общност щеше да се информира за генерираните постъпления и всеки човек да се почувства наистина горд и съпричастен към общолевскарското дело? Хубаво е да се критикува, ясно е и, че да се плюе е много модерно, ама това мнание наистина минава всякакви граници! Ако "наглярите" не бяха подели тази кампания, вече щеше да говориш за клуба в минало време!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта