Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот groti » 27 авг 2020 16:40

Warped написа:Добре, ама методи има доказателства за тия думи. Цялото управление на ПК в Левски.
А най лесно е да пишеш, че някой плюе :lol:

Управлението на Левски с ПК свърши с унищожението на Черепа. След това просто ни запази живи. То е лесно да му видим грешките, но ми е интересно кой щеше да задържи съблекалнята и отбора да доиграят сезона в онази ситуация.
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 авг 2020 18:51

tatusindo написа:
metodito написа:Учил бил осем години. Павка, Павка... То, ако ставаше така...

Защо бе Методи ?
Ти колко учи и докъде го докара ?
Човека поне може да се похвали с организиране на Европейско първенство за младежи до 17 години - а ти ???
Най-лесното нещо на този свят е да плюеш - а още по-лесно от него е да плюеш зад клавиатурата в един дигитален свят като днешния ...

Аз ли? Мога да с похваля с това, че не съм бил слуга на мутра, съмишленик на крадци, на съсипителите на българския футбол и не съм бил пряк УЧАСТНИК в тези процеси. Не съм натоварвал клуба с нито лев, не съм гледал отблизо как се правят далавери на негов гръб и как се съсипва. Капиш? А ти?
Морал не се учи, приятел. Не осем. 88 години да учиш, няма да го научиш.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 27 авг 2020 19:10

Не забравяите ,че Колев си напусна топлото местенце да се занимава със клуб като Левски. Тои не е прост и много добре знаеше за възможни сътресения.В такъв клуб винаги ги има. Факт е, че при друг треньор може би нямаше да си стигне до такава трагедия и със трансферите и със тактика и т.н. Хубчев о..а тотално всичко със своите виждания за играчи. Остави наследство което си е за приказ. Дано повече никога не стъпи на Герена. :evil:
Тодоров може и да е слаб треньор за основният отбор. Но предният път си изигра прекрасно картите със други играчи.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 27 авг 2020 19:32

metodito написа:
tatusindo написа:

Защо бе Методи ?
Човека поне може да се похвали с организиране на Европейско първенство за младежи до 17 години - а ти ???
Най-лесното нещо на този свят е да плюеш - а още по-лесно от него е да плюеш зад клавиатурата в един дигитален свят като днешния ...

Аз ли? Мога да с похваля с това, че не съм бил слуга на мутра, съмишленик на крадци, на съсипителите на българския футбол и не съм бил пряк УЧАСТНИК в тези процеси. Не съм натоварвал клуба с нито лев, не съм гледал отблизо как се правят далавери на негов гръб и как се съсипва. Капиш? А ти?

Най-лошото от цялата ситуация е, че един доказан престъпник и платен фен - Любомир Костадинов, задава въпроси на които отговаря един доказан лъжец - Павел Колев. Си ебат майката всички дето докараха Левски до това състояние!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 авг 2020 20:05

terata написа:
metodito написа:
tatusindo написа:

Защо бе Методи ?

Най-лошото от цялата ситуация е, че един доказан престъпник и платен фен - Любомир Костадинов, задава въпроси на които отговаря един доказан лъжец - Павел Колев. Си ебат майката всички дето докараха Левски до това състояние!!!

Аз, Tera, не казвам, че Колев е виновен за съсипията, нямам доказателства. Но е свидетел отблизо и (не)волен съучастник в това нещо. Някои неща вероятно никога няма да ги разберем. Гаврата с Николай Михайлов и Валери Божинов - пряк свидетел и мълчалив съучастник. Безпринципно освобождаване (а не продажба) на футболисти. Скъпа и некадърна селекция. Безпринципно освобождаване на хора от треньорските екипи. Хубчев и сключеният престъпен договор с него. Неучастието в Европа - пряко лишаване на клуба от близо милион лева, които се дават на клуба в качеството му на участник в тях. Други неща не посочвам, защото се базират единствено на мои заключения.
Гонзо не е учил "ОСЕМ години за това", но е далеч по-морален и успешен като директор.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 27 авг 2020 20:10

metodito написа:
terata написа:
metodito написа:
tatusindo написа:

Защо бе Методи ?

Аз, Tera, не казвам, че Колев е виновен за съсипията, нямам доказателства. Но е свидетел отблизо и (не)волен съучастник в това нещо. Някои неща вероятно никога няма да ги разберем. Гаврата с Николай Михайлов и Валери Божинов - пряк свидетел и мълчалив съучастник. Безпринципно освобождаване (а не продажба) на футболисти. Скъпа и некадърна селекция. Безпринципно освобождаване на хора от треньорските екипи. Хубчев и сключеният престъпен договор с него. Неучастието в Европа - пряко лишаване на клуба от близо милион лева, които се дават на клуба в качеството му на участник в тях. Други неща не посочвам, защото се базират единствено на мои заключения.
Гонзо не е учил "ОСЕМ години за това", но е далеч по-морален и успешен като директор.

Колко игрови минути има този толкова велик Божинов за последната година и защо го освободиха от спасили я се от изпадане в последния момент Пескара?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 27 авг 2020 20:12

Гарантираните пари от Уефа не бяха ли към 250 000 евра?
Като сложиш разходите ,ако си гост на маийи ната си,ище ти остане нещо мижаво.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 авг 2020 20:25

groti написа:
Warped написа:Добре, ама методи има доказателства за тия думи. Цялото управление на ПК в Левски.
А най лесно е да пишеш, че някой плюе :lol:

Управлението на Левски с ПК свърши с унищожението на Черепа. След това просто ни запази живи. То е лесно да му видим грешките, но ми е интересно кой щеше да задържи съблекалнята и отбора да доиграят сезона в онази ситуация.

В периода на Пандемията и Извънредно положение юридически, физически и т.н. - никой. Е, и ние помагахме...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 авг 2020 20:51

vlong написа:Гарантираните пари от Уефа не бяха ли към 250 000 евра?

Сега погледнах - половин милион лева. За другото - спекулации. По същата логика може да опонирам и да кажа как всъщност "Левски" е можело да спечели много повече - ако беше стигнал плейофи за влизане. Или отстранил един или двама съперника.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 27 авг 2020 20:53

metodito написа:
vlong написа:Гарантираните пари от Уефа не бяха ли към 250 000 евра?

Сега погледнах - половин милион лева. За другото - спекулации. По същата логика може да опонирам и да кажа как всъщност "Левски" е можело да спечели много повече - ако беше стигнал плейофи за влизане. Или отстранил един или двама съперника.

Какви два съперника - ние Царско село на Герена не може да бием - щеше да направим някои анонимници щастливи :oops: :|
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”