NBA Regular Season 19-20
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 19-20
За близнаците Морис съм гледал мнения на няколко баскетболисти. Всички са единодушни, че са леко луди и готови да се сбият по всяко време (доколкото 2-3 побутвания на паркета могат да се нарекат бой). Играят корава защита с доста мръсни прийоми. Едва ли го е настъпил без да иска.
На моите хора - да, без съмнение. Аз съм му голям почитател. Но най-значимата му такава проява е точно на Тими Д - мач номер 5 от финалите 2005 - 21 точки за 17 минути, когато Тими не можеше не само да вкара, но и да улови пас. Чел ли си Книгата на баскетбола от Бил Симънс - описал го е много красиво. Освен това можем ли да забравим "хип-чека" му на Стив Неш, предизвикал Амари и Борис Диао да напуснат пейката и да бъдат дисквалифицирани за следващия мач, както някой беше казал "и на 37 години Ори знае как да обърне една серия" 
Larsenn написа:За близнаците Морис съм гледал мнения на няколко баскетболисти. Всички са единодушни, че са леко луди и готови да се сбият по всяко време (доколкото 2-3 побутвания на паркета могат да се нарекат бой). Играят корава защита с доста мръсни прийоми. Едва ли го е настъпил без да иска.
Сега видях повторение от камерата над коша. За мен си е съвсем нарочно.
Като цяло много провокативно отношение на кучетата в Клипърс към Дончич. Морис и преди това го ядеше нещо, оная гад Бевърли и той е зял нещо. Ае, тва е част от играта, ама не е нужно да го пребиват нарочно.
Последна промяна от rhaegar на 26 авг 2020 13:42, променено общо 1 път.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
Пистънс
Бил Лаимбиър харесва това
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- Drunken_Master
- Контакти:
Снощи е било интересно...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8QRf0h3i_M0[/youtube]
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
rhaegar написа:Larsenn написа:За близнаците Морис съм гледал мнения на няколко баскетболисти. Всички са единодушни, че са леко луди и готови да се сбият по всяко време (доколкото 2-3 побутвания на паркета могат да се нарекат бой). Играят корава защита с доста мръсни прийоми. Едва ли го е настъпил без да иска.
Сега видях повторение от камерата над коша. За мен си е съвсем нарочно.
Като цяло много провокативно отношение на кучетата в Клипърс към Дончич. Морис и преди това го ядеше нещо, оная гад Бевърли и той е зял нещо. Ае, тва е част от играта, ама не е нужно да го пребиват нарочно.
Интересното е, че Маркъс игра преди няколко години в Детройт (докато Ван Гръмпи не го засили към Бостън) и нямам спомени да е играл чак толкова мръсно. Беше черноработник номер 1, не побойник. Както и да е...
"Pandemic P finally found the vaccine"

- Drunken_Master
- Контакти:
Пейсърс
Нейт МакМилан вече не е треньор на Индиана Пейсърс, обявиха “Пешеходците” на официалния си сайт. Решението на Пейсърс идва след поражението с 0:4 победи на Индиана от Маями Хийт в първия кръг на плейофите в Източната конференция на НБА. Пейсърс играха в серията без може би най-добрия си играч този сезон - литовският център/тежко крило Домантас Сабонис, който се възстановява от травма.
МакМилан бе старши треньор на Индиана в последните 4 години. Под ръководството на 56-годишния специалист Пейсърс записаха 183 победи и 136 загуби в редовния сезон, но в плейофите нямаха сериозен успех: 3-16. Индиана губи с по 0:4 в първия кръг на плейофите в три от последните четири сезона. 183-те победи на Индиана под ръководството на МакМилан са трето най-добро постижение за наставник в историята на клуба. В цялостната си треньорска кариера бившият гард на Сиатъл Суперсоникс има 661 победи и 588 поражения в редовния сезон плюс 17 победи и 36 загуби в плейофите.
Еми...
- Drunken_Master
- Контакти:
Скип Бейлис
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dO2DDsvJMXM[/youtube]
- Drunken_Master
- Контакти:
Айзея > ЛеТравъл
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UpRZUazIurw[/youtube]