Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Тия които могат да се продадат си взимат заплатите,него мисли тоя.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
sinfen14 написа:Каргас - тук пропускаш един основен фактор. Желанието на футболиста...
За част от колегите желанията на футболистите никога не са били важни. Играчите са едни най-обикновени крепостни селяни в синьото царство.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- metodito
- Контакти:
[offtopic]
Сериозно подозирам, че не си работил на договор досега.
[/offtopic]
TristaNNN написа:sinfen14 написа:Каргас - тук пропускаш един основен фактор. Желанието на футболиста...
За част от колегите желанията на футболистите никога не са били важни. Играчите са едни най-обикновени крепостни селяни в синьото царство.
Сериозно подозирам, че не си работил на договор досега.
metodito написа:[offtopic]TristaNNN написа:sinfen14 написа:Каргас - тук пропускаш един основен фактор. Желанието на футболиста...
Сериозно подозирам, че не си работил на договор досега.[/offtopic]
[offtopic]Напротив, работил съм на договор. Само дето, моите договори никога не са били за определен срок, не съм имал агенти, не са ми давали пари на ръка под формата на бонус като започна нова работа, агентът ми също не е взимал пари на ръка като започна нова работа и т.н. Щото ако ми дават по 50 000 - 100 000 хилки на ръка всеки път, когато започна нова работа, определено ще сменям работодателите през една-две години. Това би било моето желание, пък "феновете", шефовете и колегите да си мислят, че съм длъжен да стоя в определената фирма. Сериозно подозирам, че хал хабер си нямаш от тия работи.[/offtopic]
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Този сезон само от Ботев Пд няма да паднем на Герена.
Не е моя работа да коментирам проблемите на отбора на Левски , но ми се струва крайно нелогично , отборът да има " собственици " които не участват със свои пари в издръжката му , а постоянно призовават хората които не са собственици да даряват пари за спасяването на отбора . Смешни са и призивите на тия " собственици " , хората които имат да получават пари по договорите си , да се откажат от полагащо им се - особено когато с глупавите си и некомпетентни решения , " собствениците " сами са довели до многократно увеличение на дължимите суми .
Гледай си отбора на ТЕЦ-а и не се занимавай с Левски 
Ти кандидати за собственици дето да плащат издръжка да си видял случайно да се навъртат покрай Левски? Наско просто държи щафетата докато се намери такъв или нещата стъпят на нормална пазарна основа. Нещо от сорта на Ботевското Сдружение.
Уважаеми представители на медиите,
в сряда, 26.08, от 11:00 часа мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ Наско Сираков ще даде пресконференция съвместно с члена на Надзорния съвет Константин Папазов и изпълнителният директор на клуба Павел Колев.
Събитието ще се състои във VIP залата в Сектор „А“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.
На пресконференцията ще бъдат допускани представители на медиите единствено срещу предоставяне на валидна журналистическа карта.
mikata написа:Уважаеми представители на медиите,
в сряда, 26.08, от 11:00 часа мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ Наско Сираков ще даде пресконференция съвместно с члена на Надзорния съвет Константин Папазов и изпълнителният директор на клуба Павел Колев.
Събитието ще се състои във VIP залата в Сектор „А“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.
На пресконференцията ще бъдат допускани представители на медиите единствено срещу предоставяне на валидна журналистическа карта.
Какво има да говорят, като нищо не са свършили като хората? Най-добре да се покрият.
Единият викаше, че Хубчев няма да ни е треньор, а другите двама казаха, че няма да сме боксова круша.