According to the Los Angeles City Council, a portion of the street outside Staples Center will be unveiled as Kobe Bryant Boulevard.
NBA Regular Season 19-20
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
24
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Re: 24
Винаги ще свързвам името му с коментара на края на мач номер 2 от серията със Спърс 2001 "Kobe Bryant connecting, they have dealt a severe and perhaps fatal blow to the Spurs championship hopes, man!"
Re: NBA Regular Season 19-20
57 опита от тройката, тия се осраха. То бива да нямаш план Б, ама чак толкова....
Оклахома ме опровергаха и се върнаха в серията, дано я и спечелят.
Оклахома ме опровергаха и се върнаха в серията, дано я и спечелят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
Рокетс - Тъндър
Твоя човек Уестбрик, кога се връща в игра ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Re: NBA Regular Season 19-20
Играта на Хюстън е
Тоя Хардън не знам как още седи там, няма такава олигофренска тактика
Трейднаха Клинт Капела за още едно мятащо бичме - безобразие 
Леевски, оле
- Drunken_Master
- Контакти:
!
Тия плейофи станаха много интересни, не знам какви са шансовете Мавс и ОКС да продължат напред, но ако това се случи... 
Re: Рокетс - Тъндър
Drunken_Master написа:Твоя човек Уестбрик, кога се връща в игра ?
Май за шестия мач. Тренирал сериозно уж, пък да видим.

- Drunken_Master
- Контакти:
Рокетс
rhaegar написа:57 опита от тройката, тия се осраха. То бива да нямаш план Б, ама чак толкова....
Всъщност процентът им от тройката си е доста добре 23-58 (39.7%), друга ще да е била причината за загубата.
Re: Рокетс
Drunken_Master написа:rhaegar написа:57 опита от тройката, тия се осраха. То бива да нямаш план Б, ама чак толкова....
Всъщност процентът им от тройката си е доста добре 23-58 (39.7%), друга ще да е била причината за загубата.
Не е друга. В началото почнаха добре, завършиха с нещо от рода на 4 от 25, последната със сирената не я броя. Крис Пол им показа колко е важно да имаш някой, който да пробие и да вкара 2. Да 3 е повече от 2, ама 2 е повече от 0, с каквото им завършваха стрелбите накрая.

Re: Рокетс
Сигурно пак съдиите са ги порязали - след онези 27 поредни пропуска от тройката срещу Уориърс имаше такива изказвания.