Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ViscaBarca
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот ViscaBarca » 25 авг 2020 00:02

slash1912 написа:
ViscaBarca написа:Много точно ви го каза момчето...не знам защо го нападате! Байерн си стана шампион с 11 от 11 победи и премаза всички по пътя си. Напълно заслужават да ги възхваляват. На финала победиха един от основните фаворити, а не клетото отборче на Тотнъм, което едва излезе от групата. Няма как да сравняваме вашия късметлийски поход с този на Байерн. Като цяло Пуля по подобие на Тотнъм трябваше да отпадне още в групата, но късметът ви се усмихна. А да не забраваме, че Байерн спечели ШЛ като част от ТРЕБЪЛ, а Пуля завърши на трето място във ВЛ по спомен...или греша?

По-добре късметлийски подход,отколкото съдийски,като на Варса :lol: Обясни как го измери тоя късмет,и защо вие или така възхвалявания от вас Чеп не бяхте на финал?
Тоя турнир не е на точки ,че да се броят загубите.Теоретично може да станеш шампион с 6 загуби.Има си по два мача,щом продължаваш,значи си вкарал повече голове и си бил по-добрия.
Пуля също спечели требъл-ШЛ,Суперкупа и Световно клубно.Не знам с какво Дюнерлигата и Купата на Германия са повече от това.
В първенстото завършихме втори.

Ама ти сериозно ли ме питаш каква е разликата между вашия псевдо требъл с трофеи, които се печелят в 1 мач и континенталния требъл на Байерн? :shock: Да не говорим, че борбата в Бундеслигата миналия сезон беше по-нежежена отколкото в Нисшата лига! А за тия глупости за съдийския поход ще си замълча. Ти сам потвърди думите ми, че можеш да станеш шампион в ШЛ с 6 загуби (тоест със зверски късмет какъвто Пуля имаше миналия сезон). Не казвам, че е било незаслужено, но в никакъв случай не беше толкова категорично колкото Байерн. Самият факт, че до последния мач висяхте и се чудихте дали ще излезете от групата, говори достатъчно. Баварците премазаха Тотнъм със 7-2, после Челси...след това черешката на тортата срещу Барселона...няма какво да си кривим душите. 11 от 11 победи остава в историята и определено има защо да се акцентира върху триумфа на Байерн. Това го казвам в ролята на човек, чийто втори любим отбор е Дортмунд!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 25 авг 2020 00:05

ахахах тоя с требъла със Суперкупата и Световното клубно изби рибата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 25 авг 2020 00:13

wolf написа:
ViscaBarca написа:
wolf написа:Нещо не виждам гифчета на Боатенг срещу Меси. Защо ли? Меси без Шави и Иниеста дори само без Шави но с Иниеста до тук е кръгла нула в ШЛ. Като лидер и като играч който да държи отбора когато нещата не вървят.

Говориш за футболист с ШЕСТ златни топки - РЕКОРД и ШЕСТ златни обувки - РЕКОРД! Мислиш ли, че мнението ти в случая има някакво значение пред тези два безспорни факта? :)

Иначе спор няма, че без Шави и Иниеста Барселона не е същият отбор.

Пак ще го кажа. И 10 златни топки да има, и да е най-най-най добрия, да си лидер или го имаш или го нямаш. Феновете на Барса не знам колко години наричате победата ни над Милан 2005та "късмет" Ти замислял ли си се какви лидери трябва да имаш в съблекалнята че да се дигне тоя отбор и да удържи на зверския психологически натиск? Спри да говориш в награди и голове, футбота е много много повече от шибаната суха статистика. Има една много хубава приказка която масово я виждам по нашите форуми - "е аре са, на тия и аз са съм им треньор ще спечелят". Ще спечелят... ама друг път. Футбола е отборна игра и успеха не идва почти никога благодарение на 1 футболист. На твое място предвид приноса на Шави и Иниеста към Меси и да е това което е - не бих се хвалил толкова. 2 пъти европейски и веднъж световни шампиони без него. Помисли си хубаво над това.
И не, не е требъл защото Суперкупата и Световното клубно са по 1 до 2 мача. 3 купи да. Малък требъл, може би. Но баш требъл за да им затворим устите на ония, не. Все още не

Виж колега, не казвам, че Меси е лидер, защото определено не е такъв. Няма перфектен играч. Господ дава едно, взима друго - в неговия случай му е дал невиждан талант, но му е отнел твърдия характер, за което Лео няма никаква вина...такъв се е родил. Обаче е мега дразнещо постоянно вината за провалите да се хвърля върху него при положение, че както ти каза, футболът е колективен спорт. Много хора не могат да осъзнаят, че ако Меси в този момент напусне Барселона, отборът автоматично става на ниво Лига Европа. И тогава би лъснал целият гений на Меси. В това съм сигурен понеже си знам стоката отлично.

А и не съм казал, че обратът ви срещу Милан е изцяло късмет, но определено за подобен "подвиг" се иска и съперникът ти да е дебил какъвто беше Милан през 2005-та и какъвто беше Барселона през 2019-та...нужни са 2 страни!

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 25 авг 2020 00:50

Добре де, нашите купи от 2005-та и 2019-та са късметлийски, няма проблем. Никой не отрича, че постижението на Байерн е историческо и трудно някой ще го изравни в близките години. От тази гледна точка са най-заслужилият победител в историята на турнира, макар и с 2 мача по-малко. Като гледах колко сте трагични, вероятно щяха да ви бият и в двата мача, за Лион важи същото. НО, това не значи, че всички останали предишни победители, най-вече Ливърпул, който отдавна ви е трън в задниците, са незаслужили, късметлии и т.н., защото видиш ли са имали някаква си там загуба в груповата фаза и са излезли трудно от нея. И в двата случая излизахме на косъм от групата си, но в последствие триумфирахме с трофея. Това е което ще се помни след 20-30 години, а не как сме загубили от Звезда и сме треперили срещу Олимпиакос и Наполи.

Тези детски спорове са водени много пъти, а освен всичко това не е и точната тема за тях, така че това е последното нещо, което ще напиша по темата. Ние имахме късмет, но положихме огромни усилия, за да спечелим последните си две европейски купи. Късметът обикновено се усмихва, когато го предизвикаш, а на полувремето в Истанбул и след мача с вас на Камп Ноу обикновено се предаваш и приемаш реалността, само че нашите не го направиха, бориха се докрай и постигнаха немислимото. Какво срамно има в това, че си имал късмет? За мен по-срамно е очевадно да те бутат на Стамфорд Бридж през 2009-та, което може би си остава най-съдийският мач в историята на ШЛ. А за какво точно изгониха Ван Перси на Камп Ноу през 2011-та, когато Арсенал ви дадоха лек отпор и класирането ви не беше чак толкова сигурно? Защото не е чул съдийски сигнал на стадион с капацитет 100 хиляди души? Ливърпул не е бил бутан в нито един мач по време на сезоните 04/05 и 18/19 в ШЛ, така че това, че сме имали късмет или съперникът ни се е бил сам, мен не ме засяга, защото всичко това е част от играта.

Тъпо е да вадиш от 100 кладенеца вода, само и само да омаловажиш чуждия успех. Колегата не е бил прав, че няма разлика в начина, по който шампионът вдигна трофея си в последните 2 издания на ШЛ, но и вие не сте прави, че се опитвате да обясните триумфа на Ливърпул по всякакъв начин, но не и с класата и упорството на отбора. Все едно чета Смутито и теориите му, че трябвало да имаме не 32 победи, 3 равни и 3 загуби, а 24 победи, 10 равни и 4 загуби, примерно. Как го изчисли, само той си знае. Същите сте и вие в това отношение - късмет, Дембеле, Валверде, Алба, Тотнъм... Още нещо? :roll: :mrgreen:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 25 авг 2020 01:06

Аз не разбирам.
Защо в "Селекцията в Ливърпул" се говори за Байерн (честит им требъл) и за Барса (честит им рекорд)?
Що дискутираме Меси, ще го купуваме ли? Или идва като свободен агент? (...обикновено трансферите вървят обратно - Бартомеу взима някоя резерва и ни дава пари за двама топ-играчи. И после се чуди кой докара тоя флоп и къде да го прати под наем. После флопът им ушива "2+1 за 10 минути" и печели ШЛ, за по-интересно).
Що едни хора, които не пишат с месеци в собствения си раздел, умират да ходят по чуждите раздели и да си говорят за "повече-от-клубчето", което не вълнува никого?
Какво е късметлийска победа (да те пребият с 4:0?), какво е заслужена (да те разглобят с 8:2?), и на кого му пука, след като и в двата случая са те вкарали в Историята. История за много бой, унижения и... още нещо. ;)
Наистина не ви разбирам!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 25 авг 2020 05:52

KOPScousers написа:Добре де, нашите купи от 2005-та и 2019-та са късметлийски, няма проблем. Никой не отрича, че постижението на Байерн е историческо и трудно някой ще го изравни в близките години. От тази гледна точка са най-заслужилият победител в историята на турнира, макар и с 2 мача по-малко. Като гледах колко сте трагични, вероятно щяха да ви бият и в двата мача, за Лион важи същото. НО, това не значи, че всички останали предишни победители, най-вече Ливърпул, който отдавна ви е трън в задниците, са незаслужили, късметлии и т.н., защото видиш ли са имали някаква си там загуба в груповата фаза и са излезли трудно от нея. И в двата случая излизахме на косъм от групата си, но в последствие триумфирахме с трофея. Това е което ще се помни след 20-30 години, а не как сме загубили от Звезда и сме треперили срещу Олимпиакос и Наполи.

Тези детски спорове са водени много пъти, а освен всичко това не е и точната тема за тях, така че това е последното нещо, което ще напиша по темата. Ние имахме късмет, но положихме огромни усилия, за да спечелим последните си две европейски купи. Късметът обикновено се усмихва, когато го предизвикаш, а на полувремето в Истанбул и след мача с вас на Камп Ноу обикновено се предаваш и приемаш реалността, само че нашите не го направиха, бориха се докрай и постигнаха немислимото. Какво срамно има в това, че си имал късмет? За мен по-срамно е очевадно да те бутат на Стамфорд Бридж през 2009-та, което може би си остава най-съдийският мач в историята на ШЛ. А за какво точно изгониха Ван Перси на Камп Ноу през 2011-та, когато Арсенал ви дадоха лек отпор и класирането ви не беше чак толкова сигурно? Защото не е чул съдийски сигнал на стадион с капацитет 100 хиляди души? Ливърпул не е бил бутан в нито един мач по време на сезоните 04/05 и 18/19 в ШЛ, така че това, че сме имали късмет или съперникът ни се е бил сам, мен не ме засяга, защото всичко това е част от играта.

Тъпо е да вадиш от 100 кладенеца вода, само и само да омаловажиш чуждия успех. Колегата не е бил прав, че няма разлика в начина, по който шампионът вдигна трофея си в последните 2 издания на ШЛ, но и вие не сте прави, че се опитвате да обясните триумфа на Ливърпул по всякакъв начин, но не и с класата и упорството на отбора. Все едно чета Смутито и теориите му, че трябвало да имаме не 32 победи, 3 равни и 3 загуби, а 24 победи, 10 равни и 4 загуби, примерно. Как го изчисли, само той си знае. Същите сте и вие в това отношение - късмет, Дембеле, Валверде, Алба, Тотнъм... Още нещо? :roll: :mrgreen:

Ван Перси трябваше да бъде изгонен много по-рано в онзи мач за очевиден и умишлен удар без топка срещу Алвеш. Освен това в първия мач ни отменят гол за абсолютно измислена и несъществуваща засада, а в реванша съдията не свири 1000 % дузпа срещу Меси, така че в случая се изказваш много неподготвен :mrgreen:

виж отменения гол в първия мач тогавва между 2.05 и 2.35 и ми кажи къде е засадата :mrgreen: също така виж недадената дузпа за нас на реванша от 3.50 до 4.05. Разбира се никой не говори за тези ситуации, защото не им изнася. :mrgreen: Аз не казвам че не са ни помагали понякога, но точно мачовете срещу Арсенал съдията буквално ги мъкнеше на гръб. Сам може да се увериш

https://www.vbox7.com/play:31a6113acc
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 авг 2020 08:19

wolf написа:Ти замислял ли си се

Ти сериозен ли си с този въпрос? :lol: :lol:

Говориш с фен на барса и един пигмей сърдитко :lol: Просто не е сериозен въпрос.

KOPScousers написа:За мен по-срамно е очевадно да те бутат на Стамфорд Бридж през 2009-та, което може би си остава най-съдийският мач в историята на ШЛ. А за какво точно изгониха Ван Перси на Камп Ноу през 2011-та, когато Арсенал ви дадоха лек отпор и класирането ви не беше чак толкова сигурно? Защото не е чул съдийски сигнал на стадион с капацитет 100 хиляди души?

- Купата им от 2005 беше след отменен редовен гол на Шевченко на 1/2, който ги елиминираше, на финала рефера изгони вратаря на Арсенал в първите минути и пусна изравнителен гол от засада
- Тва с Челси няма нужда да се споменава даже, чакай да припомним по хубаво онази симулация на Дани Алвеш като се направи, че са му счупи крака срещу Пепе на 1/2 финала, а не го бяха докоснали. Още един червен картон. Срещу Милан им свириха дузпа за нарушение без топката да е влязла в игра при корнер в момента на контакта : ) То да беше един мач, а кажи речи всеки им се случваха такива "случки" :lol: Особено докато носиха онази дивотия с уницеф на екипите си.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
merseyside
Контакти:

Мнениеот merseyside » 25 авг 2020 13:49

Фарса щели да махат Юмтити, би ли ни свършил работа или и на него са му разказали играта?
1977, 1978, 1981, 1984, 2005, 2019
Изображение

Image

#FSGOUT

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 25 авг 2020 17:26

Защо в тема, в която се обсъжда селекцията в Ливърпул, се обръща внимание на фенове на отбор, който друг път на елиминационна фаза инкасира по 8 гола в 2 мача, а сега традиционно си ги получи в 1 мач, тъй като нямаше втори? И е пълен с пенсионери и старчоци, даже и съдиите вече не искат да им помагат, а феновете му са каталунски цигани? Айде, по-сериозно, моля ви се. Tо и за селекцията ни няма много какво да се говори, ама за тия мангали съвсем.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 26 авг 2020 14:27

Сега ще видите янките като извадят парите за Меси какво ще стане ! :mrgreen: :mrgreen:
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Върни се в “Ливърпул”