wilge написа:Левски никога не е бил в толкова тежко положение. Безизходица отвсякъде. Никой не иска да дойде в отбор който е пред фалит. Ни треньори, ни играчи. Тези които са от предишното ръководство или се изнизаха, или чакат всеки момент да се изнижат и не искат да рискуват да се контузят и само отбиват номера. Вижте и кои са дошли. Матео, Ромео, Старокин и т.н. Смях от всякъде. Един Живко е на ниво, но с треньор "Аз не съм виновен" не се знае до кога. От тримата мераклии нищо не чакайте. Божи86 след спечеленото в съда дело срещу Спортинг си "играйка". Близнакът само подържа форма докато си вземе парите от хърватите. Аз очаквам след това да хване към Стара загора или Пловдив, че е по-близо. Атанас, който срами името на баща си, никога не бил футболист, няма и да стане. Към днешна в клуба е на мода чакането. Чака се управниците да направят нещо, треньорите да разчупят закостенелите си методи (за да не е прекрасно на тренировка и повече от слабо представянето на мач), играчите да дадат максимума от себе си, юношите да възмъжеят, чака се фенските фракции да се обединят или най-малкото да не пречат на отбора, чакат се отговорите на ПК и т.н. Но най-вече се чакат спонсорите. Защо ли никой не идва? А, да. Защото никой не иска в Левски. Факт.
Що никой да не иска в Левски. Аз съм сигурен, че дори и в момента хора се редят на опашка за Левски.
А защо не се съберат 11 от Сектор Б и да играят срещу сегашните футболисчета. Просто да видим, кой ще победи и за да се напълни стадиона, защото съм сигурен, че стадиона ще е пълен. Хем пари ще се съберат, хем играещите фенове ще покажат, че сегашните футболисти и треньор за нищо не стават. ЗАЩО ЛИ...? ЗАЩОТО наско МЕНТАТА НЕ МУ СТИСКА. Сега като има цялата власт какво направи за последната година, че нещо не си спомням. Като беше извън клуба постоянно лаеше колко е слаб Левски, а с него копаме дъното. Е по-зле няма на къде!