Левски - Царско село / 23.08.2020 / 17:45

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
86
40%
Х
37
17%
2
94
43%

Общо гласове: 217

LP250
Контакти:

Re: Левски - Царско село / 23.08.2020 / 17:45

Мнениеот LP250 » 24 авг 2020 12:31

Djack_84 написа:
LP250 написа:Момчета, срамната серия на Герена ще свърши в 5-тия кръг, когато приемаме Етър.

А дано.Междувременно е добре да бием и в Монтана или поне да не губим мача.То и вчера въпреки слабата продукция си беше малко късмет тая победа на Царете.Поне това положение на Живко в края.......но играем слабо и да се оправдаваме с липсата на късмет е несериозно.

Ами ние сме на нивото на Царете и Монтана в момента. Просто Етър са най-слаби в лигата. Тях ще бием, но не ми се мисли като дойдат мачовете със Лудогорец, Локото дори и Микре. Сега им е паднало, очаквам да има унизителни резултати.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 24 авг 2020 12:36

Гледах с интерес Ната... ами за мен е същата история като Спиро! Пешеходец, Юруков и Здравко показаха голямо желание и за играчи без мач от много дълго време ги адмирирам. Проблема е в нападение, играят без никакво желание и въображение. Селото вкара гол с един удар, друг е въпроса, че ние създадохме много малко в нападение

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 24 авг 2020 12:48

scooool написа:Гледах с интерес Ната... ами за мен е същата история като Спиро! Пешеходец, Юруков и Здравко показаха голямо желание и за играчи без мач от много дълго време ги адмирирам. Проблема е в нападение, играят без никакво желание и въображение. Селото вкара гол с един удар, друг е въпроса, че ние създадохме много малко в нападение

Ната е интересен играч и би ни свършил работа.Не забравяй,че идва след наказание(т.е. първи официален мач му е след паузата наказанието което изтърпя и му липсва игрови ритъм малко)
А за малкото чисти пложения - общо 3 бяха.Но няма как да са повече при статисти 4ма от 6мата атакуващи играчи.
Юруков и Здравко се стараха единствено вчера,дори мисля че едното положение те двамата го изработиха.

Потребителски аватар
Бисер Шматков
Контакти:

Мнениеот Бисер Шматков » 24 авг 2020 16:40

mistreated написа:Виждате ли какво се случва, когато се играе само с юноши и българи? Години наред в Левски и ЦСКА се реве за това. Що нямало българи, защо нямало юноши и т.н. Ами ето затова! Защото повечето юноши не стават. И защото при 2 слаби мача, публиката и на двата отбора ги емва и край, тия футболисти приключват.

Не е драстична разликата що се отнася до съотношението българи/чужденци в сравнение с предишния сезон. Вчера "Левски" започна с четирима футболисти от чужбина, а през второто полувреме влезе и още един, тоест почти половината отбор не беше съставен от български играчи. Отбори като ЦСКА 1948 и "Славия" си играят доста прилично на практика само с родни футболисти ("Славия" разполага и с гръцки вратар, а си има и македонец/западен българин), като дори си мисля, че първите може да се превърнат в откритието на този шампионат, а "белите" имат шансове да се представят на ниво в евротурнирите. Проблемът за мен е, че цялостната несигурност заради финансовата ситуация води до излишно примиренчество и обезверяване сред футболистите. Звучи клиширано, но мотивацията не е същата като преди няколко месеца. И самият треньор ми се струва песимистично настроен. Иначе съм убеден, че "Царско село" няма да е сред опашкарите в това първенство.
България през розови очила!

http://www.youtube.com/watch?v=AuA3T9Mh2OE

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 авг 2020 17:44

Бисер Шматков написа: "Царско село" няма да е сред опашкарите в това първенство.

Царско Село не може да вкара на 9 от Монтана за 20 минути.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

realitybites
Контакти:

Мнениеот realitybites » 24 авг 2020 18:15

Не съм убеден, че ще бием дори Етър, вчера доста от отиграванията не приличаха на такива, които подобават на професионален футболист, пък било то и посредствен такъв. Яка дупка в средата след напускането на Тиам, още миналия сезон твърдях, че по-скоро бих се разделил с всички тези "звезди" и "таланти от школата" в нападение, отколкото с най-силния ни опорен халф от маса време насам. Всяко прекосяване на топката отвъд централната линия означава директно нахлуване на нападатели срещу тромавите централни защитници, което е недопустимо дори на детско-юношеско ниво. Аз не виждам кой отбор в България, включително от долните ешалони, би се притеснил в момента да излезе и да атакува Левски, не просто да се задоволява с хикс.

Потребителски аватар
AzSumRazbirach
Контакти:

Мнениеот AzSumRazbirach » 24 авг 2020 19:25

wilge написа:Левски никога не е бил в толкова тежко положение. Безизходица отвсякъде. Никой не иска да дойде в отбор който е пред фалит. Ни треньори, ни играчи. Тези които са от предишното ръководство или се изнизаха, или чакат всеки момент да се изнижат и не искат да рискуват да се контузят и само отбиват номера. Вижте и кои са дошли. Матео, Ромео, Старокин и т.н. Смях от всякъде. Един Живко е на ниво, но с треньор "Аз не съм виновен" не се знае до кога. От тримата мераклии нищо не чакайте. Божи86 след спечеленото в съда дело срещу Спортинг си "играйка". Близнакът само подържа форма докато си вземе парите от хърватите. Аз очаквам след това да хване към Стара загора или Пловдив, че е по-близо. Атанас, който срами името на баща си, никога не бил футболист, няма и да стане. Към днешна в клуба е на мода чакането. Чака се управниците да направят нещо, треньорите да разчупят закостенелите си методи (за да не е прекрасно на тренировка и повече от слабо представянето на мач), играчите да дадат максимума от себе си, юношите да възмъжеят, чака се фенските фракции да се обединят или най-малкото да не пречат на отбора, чакат се отговорите на ПК и т.н. Но най-вече се чакат спонсорите. Защо ли никой не идва? А, да. Защото никой не иска в Левски. Факт.

Що никой да не иска в Левски. Аз съм сигурен, че дори и в момента хора се редят на опашка за Левски.
А защо не се съберат 11 от Сектор Б и да играят срещу сегашните футболисчета. Просто да видим, кой ще победи и за да се напълни стадиона, защото съм сигурен, че стадиона ще е пълен. Хем пари ще се съберат, хем играещите фенове ще покажат, че сегашните футболисти и треньор за нищо не стават. ЗАЩО ЛИ...? ЗАЩОТО наско МЕНТАТА НЕ МУ СТИСКА. Сега като има цялата власт какво направи за последната година, че нещо не си спомням. Като беше извън клуба постоянно лаеше колко е слаб Левски, а с него копаме дъното. Е по-зле няма на къде!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 24 авг 2020 19:49

Кои плюл плюл....Задава се чиста победа с 3 гола. Момчетата се вдигат....дебелият Михаилов няма да прави разбор на терена. Тодоров напомня, че е нужно време и се виждат проблясъци. Тити реве ,че това са сини сърца оставени на терена. ;)
Нормален беше този старт не виждам кои разбиращ от футбол е очаквал друго. Е Може би равен със селото бе по справедливо ама съдбата другият мач ще е на наша страна.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 авг 2020 20:12

Вълчан написа:Кои плюл плюл....Задава се чиста победа с 3 гола. Момчетата се вдигат....дебелият Михаилов няма да прави разбор на терена. Тодоров напомня, че е нужно време и се виждат проблясъци. Тити реве ,че това са сини сърца оставени на терена. ;)
Нормален беше този старт не виждам кои разбиращ от футбол е очаквал друго. Е Може би равен със селото бе по справедливо ама съдбата другият мач ще е на наша страна.

Тя, съдбата ви даде авантата в Кърджали, сега с Нея сте :пито-платено
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 24 авг 2020 20:19

Djack_84 написа:
scooool написа:Гледах с интерес Ната... ами за мен е същата история като Спиро! Пешеходец, Юруков и Здравко показаха голямо желание и за играчи без мач от много дълго време ги адмирирам. Проблема е в нападение, играят без никакво желание и въображение. Селото вкара гол с един удар, друг е въпроса, че ние създадохме много малко в нападение

Ната е интересен играч и би ни свършил работа.Не забравяй,че идва след наказание(т.е. първи официален мач му е след паузата наказанието което изтърпя и му липсва игрови ритъм малко)
А за малкото чисти пложения - общо 3 бяха.Но няма как да са повече при статисти 4ма от 6мата атакуващи играчи.
Юруков и Здравко се стараха единствено вчера,дори мисля че едното положение те двамата го изработиха.[/quote
В момента който и да се старае си личи, защото найстина играем с няколко човека по малко. Юруков практически играе сам в средата и показва желание момчето. Бековете не функционират ... между другото гола на финала в шампионската лига прилича на гола на Царско село

Върни се в “Левски”