Левски - Царско село / 23.08.2020 / 17:45
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Левски - Царско село / 23.08.2020 / 17:45
Смятам, че няколко човека тук сериозно се оляхте. А по отношение на бай Гошо, ще го повторя: представете си, че учителката от първи Б отиде да учи 12 А. Самият Тодоров не знам има ли толкова голяма вина за случващото се. Той прави колкото може. Този, който е преценил, че може толкова, той е не по-малко виновен. Както беше с Хубси. Всички знаеха какви са му възможностите - посредствени и ограничени. НяКОЙ е преценил, че един лимитиран и посредствен треньор е "идеален" за "Левски", назначи го и го държа докато не се стигна до срамния мач, в който в полуфинал за Купата на България, "Левски"! нямаше точен удар във вратата (и някои питат защо бил освободен
). А сега няКОЙ ще държи Тодоров до откат. Доста любопитно е да се наблюдава ситуацията.

- metodito
- Контакти:
W84me написа:Абе кой ги тренира тия "юнУши"? Защо са по 45 кила всички??
Аз попитах на предните страници: "Левски" освобождава футболист от u19 с 14 гола за 17 мача.

mistreated написа:Може и да сте звънели, откъде знаеш? Нали разбираш, че звъненето не е, като да викнеш някой на мач на кварталното игрище. Шоколаров е "уникален" играч, направо сте изпуснали Кристиано.
Е в сравнение с някои ювелири в нашия отбор си заслужава опита поне.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
metodito написа:Аз попитах на предните страници: "Левски" освобождава футболист от u19 с 14 гола за 17 мача.Та въпроса ми е... WTF? Не всички юноши са по 45 кила и можеш да го видиш на мачовете на юношите горна възраст. Защо обаче в мъжкия отбор се пускат само такива? Това е въпроса? И каква е тая работа с това момче Мартин Петков? Защо това дете има запазено място?
Мама и тате не са плащали толкова години, за да си тръгнат синчетата без да са пробвани в първия отбор... Докато в Левски играят разглезените деца на тези, които си плащат ще е така.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
metodito написа:W84me написа:Абе кой ги тренира тия "юнУши"? Защо са по 45 кила всички??
Аз попитах на предните страници: "Левски" освобождава футболист от u19 с 14 гола за 17 мача.Та въпроса ми е... WTF? Не всички юноши са по 45 кила и можеш да го видиш на мачовете на юношите горна възраст. Защо обаче в мъжкия отбор се пускат само такива? Това е въпроса? И каква е тая работа с това момче Мартин Петков? Защо това дете има запазено място?
Честно да ти кажа, гледах мача с Черно море, не видях нито един строен, подготвен за мъжки футбол. А са на по 19 години.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- metodito
- Контакти:
W84me написа:metodito написа:W84me написа:Абе кой ги тренира тия "юнУши"? Защо са по 45 кила всички??
Аз попитах на предните страници: "Левски" освобождава футболист от u19 с 14 гола за 17 мача.Та въпроса ми е... WTF? Не всички юноши са по 45 кила и можеш да го видиш на мачовете на юношите горна възраст. Защо обаче в мъжкия отбор се пускат само такива? Това е въпроса? И каква е тая работа с това момче Мартин Петков? Защо това дете има запазено място?
Честно да ти кажа, гледах мача с Черно море, не видях нито един строен, подготвен за мъжки футбол. А са на по 19 години.
Е, има. Ей този Неджип, за когото разправям изглеждаше ок. Той не е точно юноша на "Левски" всъщност.
Мама и тате не са плащали толкова години, за да си тръгнат синчетата без да са пробвани в първия отбор... Докато в Левски играят разглезените деца на тези, които си плащат ще е така.
Ми нещата май са така, може би.
Момчета, срамната серия на Герена ще свърши в 5-тия кръг, когато приемаме Етър.
Мапуко не се ли е предлагал в социалните мрежи. Ще ни лепне в момента 

Гледам всички плювате Юруков,Здравко и липсващия Найденов.А никой не коментира статиста Спиерингс,незинтересования Робърта и лигльото Паулиньо.Гледах мача до 55 мин,поради неотложен ангажимент и според мен специално първото полувреме Юруков беше най-активния и борещия се от халфовата линия,а същото може да се каже и за Здравко Димитров от нападателите.
LP250 написа:Момчета, срамната серия на Герена ще свърши в 5-тия кръг, когато приемаме Етър.
А дано.Междувременно е добре да бием и в Монтана или поне да не губим мача.То и вчера въпреки слабата продукция си беше малко късмет тая победа на Царете.Поне това положение на Живко в края.......но играем слабо и да се оправдаваме с липсата на късмет е несериозно.