Левски - Царско село / 23.08.2020 / 17:45
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Царско село / 23.08.2020 / 17:45
Пичове, този отбор основно чужденците е сглобяване при 25 млн. Бюджет. Сега кой ще си троши краката и ще се напъва. Отделно аз не виждам никаква идея в играта. Един шибаняк ни съсипа, а едни подлоги ни станаха собственици. Бяхме предадени от собствените си организирани фенове. Пътници сме факт. Нискочелите форумци бързо на амбразурата.
TristaNNN написа:И в знак на признателност, или от страх, че може пък и да създаде реална опасност, чича ви Гошо го прати на левия бек
Прати го, защото на Стаматов му свършиха батериите... Дидо на бека щяха да го подминават като бърз влак малка гара.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
koisa написа:TristaNNN написа:И в знак на признателност, или от страх, че може пък и да създаде реална опасност, чича ви Гошо го прати на левия бек
Прати го, защото на Стаматов му свършиха батериите... Дидо на бека щяха да го подминават като бърз влак малка гара.
Екстра. Гениален ход. Падаме на Герена и пращаме единствения си деен в атака през второто полувреме играч на левия бек, 'щото на започналия там са му свършили батериите. Сиреч, бастисваме единствения си атакуващ "коридор", за да подсигурим лявата зона на защитата, където пращаме крило.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Можеше Старокин да си отиде на левия бек, дето уж малко по я разбира, Галчев отдясно, дето си му е мястото (май) и Здравко да си стои отпред. Наистина беше единствения ни по-остър играч и има топки.
-
- Контакти:
TristaNNN написа:За мен играч на мача е Здравчето, казвам го без грам ирония! Всичко, което вещаеше нещо като наша атака мина през него, особено второто, и единствен той имаше кураж да се надиграва ек на ек, в някои случаи доста успешно. Бореше се и в защита, доста добре, впрочем. И в знак на признателност, или от страх, че може пък и да създаде реална опасност, чича ви Гошо го прати на левия бек, а след мача заяви, че нападателите ни не били успявали да минават противник ек на ек, или нещо от сорта.![]()
Наистина не разбирам подогравателните коментари в темата по адрес на момчето, не и докато Спиро и Павлин излизат "сухи" след дъжда от критики. За "лидера" Старокин и дума не обелвам, че ме беше срам да го гледам.
Не съм гледал мача, но се радвам за Здравко, играе с желание и има добри физически данни. Хубчев го зачеркна, но поне Тодоров за сега му дава шанс.
Serafim написа:TristaNNN написа:За мен играч на мача е Здравчето, казвам го без грам ирония! Всичко, което вещаеше нещо като наша атака мина през него, особено второто, и единствен той имаше кураж да се надиграва ек на ек, в някои случаи доста успешно. Бореше се и в защита, доста добре, впрочем. И в знак на признателност, или от страх, че може пък и да създаде реална опасност, чича ви Гошо го прати на левия бек, а след мача заяви, че нападателите ни не били успявали да минават противник ек на ек, или нещо от сорта.![]()
Наистина не разбирам подогравателните коментари в темата по адрес на момчето, не и докато Спиро и Павлин излизат "сухи" след дъжда от критики. За "лидера" Старокин и дума не обелвам, че ме беше срам да го гледам.
Не съм гледал мача, но се радвам за Здравко, играе с желание и има добри физически данни. Хубчев го зачеркна, но поне Тодоров за сега му дава шанс.
Физкултурника няма избор кой знае какъв, докато Хубчев имаше изключително високи изисквания към него, а сигането нещо се изе*а. Хубчев няколко пъти го каза в интервюта.
110 години любов!
Най-слабите и безмозъчни на терена са отново юношите. При отсъствието на шампиона в това отношение - Ивайло Найденов, Юруков в пореден мач се доказва като достоен заместник. И защо Станислав Иванов един път не шутира, когато получаваше топката на добри позиция? Той играе наизуст, както и Мартин Петков. Защитата, което е сглобена преди 2 седмици, се представя много по-добре от полузащитата и атаката. Паулиньо изпусна два пъти на празна врата, Робърта го мързи да гледа, Спирингс играе като футболист от преди втората световна война, а Здравко има желание, но не и възможности. Ако се докарат 20 играча от В група, за 1000 лева заплата ще бият половината отбори от Първа лига, а с тези в момента може и да се стигне до бараж за оставане.
И защо, при положение, че в момента само Атанасов долу горе може да играе с глава, всички атаки завършват с центриране?
И защо, при положение, че в момента само Атанасов долу горе може да играе с глава, всички атаки завършват с центриране?
Halo написа:. Ако се докарат 20 играча от В група, за 1000 лева заплата ще бият половината отбори от Първа лига, ...

... И минимум финал за купата

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- metodito
- Контакти:
TNT написа:metodito написа:TNT написа:metodito написа:vlong написа:Ако не ги победим,много мътна,и много кървава ще стане.
Няма да е. Бием и то с много. Слагай 1000 лева на "над 2.5 и "Левски" и после да почерпиш. Виж за Монтана вече не съм сигурен.
Абе ти и за мача с Берое тъй приказваше,ама ква стана тя.Даже призовавше да бързат да залагат...Да не бачкаш за някое буки и само да подскокоросваш хората да си дават парите.
![]()
Така ли съм разправял? Може. Тук няма да сбъркам.
Абе човек спирай се с тия "прогнози" вече....![]()
Дано пича не е сложил хилядарка,че вече сигурно те издирва.
Абе, ти остави, че си повярвах и стана голяма беля....
Последна промяна от metodito на 24 авг 2020 00:56, променено общо 1 път.
- metodito
- Контакти:
groti написа:Serafim написа:TristaNNN написа:За мен играч на мача е Здравчето, казвам го без грам ирония! Всичко, което вещаеше нещо като наша атака мина през него, особено второто, и единствен той имаше кураж да се надиграва ек на ек, в някои случаи доста успешно. Бореше се и в защита, доста добре, впрочем. И в знак на признателност, или от страх, че може пък и да създаде реална опасност, чича ви Гошо го прати на левия бек, а след мача заяви, че нападателите ни не били успявали да минават противник ек на ек, или нещо от сорта.![]()
Физкултурника няма избор кой знае какъв, докато Хубчев имаше изключително високи изисквания към него, а сигането нещо се изе*а. Хубчев няколко пъти го каза в интервюта.
За мен днес имаше само един на терена, който чуваше петлите - Здравко. И до известна степен Живко. За другите, особено за Тодоров и Стаси, не искам даже си хабя клавиатурата.