NOMER14 написа:Цяла седмица коефициентът за 1-ца не пада. Неморално е коеф. 1,5 за домакински мач на Левски срещу някакво село.
Каквото сам си направиш,никой друг не може да го направи.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
NOMER14 написа:Цяла седмица коефициентът за 1-ца не пада. Неморално е коеф. 1,5 за домакински мач на Левски срещу някакво село.
realno написа:Тринайстия срещу шестия в класирането. Шансовете за победа са равни.
Jordan1914 написа:Тирето отидоха във Враца с Кабаков и си взеха мача, Лудите отидоха във Варна с Йорданов и си взеха мача, а утре Царско село идва с лайното Давидов, ще ни нашари с картинки до 30-та и няма да бием, помнете ми думата! Повръща ми се ог тази ефбет лига!
metodito написа:Следващата седмица да направят мача ни по обяд, а на зима - само след 21:00!
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
metodito написа:Следващата седмица да направят мача ни по обяд, а на зима - само след 21:00!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта