Ако Рибато е по-добрият от Евтимов, не искам да си представям какви са качествата на Евтимов.
Тактиката е отпреди 30 години. Халфът подава на център нападателя. той я хвърля на едно от двете крила. Център нападателят се засилва към дузпата и крилото се опитва да го намери.
3 кръг/Ботев Враца-ЦСКА / 22.08.2020 / 18:45 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 3 кръг/Ботев Враца-ЦСКА / 22.08.2020 / 18:45 ч.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Честита победа на всички! Направи ми впечатление вече трети мач, физически изглеждаме много добре.Браво на Кирил Динчев
Добре че в края на мача футболистите на Ботев се умориха.
Този мач бе поредното доказателство, че имената футбол не играят. Врачани играха нахъсано и дадоха 100% от себе си. Нашите - пестеливо, накрая пазехме резултата.
Този мач бе поредното доказателство, че имената футбол не играят. Врачани играха нахъсано и дадоха 100% от себе си. Нашите - пестеливо, накрая пазехме резултата.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Пак не ми хареса ниската ефективност. Ще осерем 10 положения за да вкараме 1. Бачо Али ще скапе всичките си чисти положения, и ще вкара най-трудното. Йомов се включи много добре. Борбен и работоспособен е. Голяма грешка е след 1-вия гол да се дръпнем назад и да чакаме да свърши мача. Това е причината да получим гола. Даваме им да се пробват, да вкарат. Второто полувреме го изиграхме както трябва, без да им даваме да опитват да вкарат. Ама трябва да държим инициативата в мача през целия мач, не само, когато трябва да вкараме. Или пък, набий 3 гола преднина, пък се дръпни назад тогава да пестиш сили. Ама при 1:0 за какво са тези рискове !?
Mitata написа:Добре че в края на мача футболистите на Ботев се умориха.
Тука много народ ще пада, Враца играят добре от началото на сезона.
Незнам какво недоволствате. Белчев изигра мача професорската.
На мен ми хареса. Създадохме едно 5-6 чисти голови положения. Вкарахме 2-гола и бихме.
За защитата ми са претенциите. Незнам защо беше разбита. Занев, верно е на годините на Моци, но много рязко се опитваме да налагаме лалето.
Без да сте ме виждали как вардя, моля Делянски да пусне анкета: Аз ли съм по-добър вратар или Бусато
п.с
Йомов - добре!
На мен ми хареса. Създадохме едно 5-6 чисти голови положения. Вкарахме 2-гола и бихме.
За защитата ми са претенциите. Незнам защо беше разбита. Занев, верно е на годините на Моци, но много рязко се опитваме да налагаме лалето.
Без да сте ме виждали как вардя, моля Делянски да пусне анкета: Аз ли съм по-добър вратар или Бусато
п.с
Йомов - добре!
k_oleto написа:Незнам какво недоволствате. Белчев изигра мача професорската.
Без да сте ме виждали как вардя, моля Делняски да пусне анкета: Аз ли съм по-добър вратар или Бусато
п.с
Йомов - добре!
7 удара във вратата и 9 извън според статистиката.Много пропускаме
-
CSKA_FEN4E
- Контакти:
На вас тази игра ако ви хареса на мен не,да треперим срещу отбор като Ботев Вр. какво ще правим срещу Берое,Черно Море,Локо ПД и Лудогорец,новите играчи не са играли футбол от 5-6 м. бавни и тромави са,какво ще правим в ЛЕ.незнам , най много до втори кръг и до там.
Нуждаем се от човек в средата на терена, Санкаре може да е би добър някога, но в момента не отговаря на класата на ЦСКА. Има да наваксва твърде много.
CSKA_FEN4E написа:На вас тази игра ако ви хареса на мен не,да треперим срещу отбор като Ботев Вр. какво ще правим срещу Берое,Черно Море,Локо ПД и Лудогорец,новите играчи не са играли футбол от 5-6 м. бавни и тромави са,какво ще правим в ЛЕ.незнам , най много до втори кръг и до там.
Слабичко за ЦСКА. Играем без стръв, прекалено лежерно. Отборът се нуждае от мотиватор, който да нахъсва момчетата преди мачовете.